The Witcher 2: Assassins Of Kings
Re: The Witcher 2: Assassins Of Kings
Čaute
Mám taký problém
Stiahol som túto hru (re-pack) po nainštalovaní má 11GB a na začiatku po paru úlohách robím stále tú istú a ďalej ma nepustí.
čo s tým ?
Mám taký problém
Stiahol som túto hru (re-pack) po nainštalovaní má 11GB a na začiatku po paru úlohách robím stále tú istú a ďalej ma nepustí.
čo s tým ?
Zla odpoved. Warez sa na hojku neriesi 
Ked si si vedel najst na nete hru, istotne si na nete zvladnes najst aj riesenie problemu
Ked si si vedel najst na nete hru, istotne si na nete zvladnes najst aj riesenie problemu
tie vaše pravidilá
tu ju mas za 20 cku http://www.xgames.sk/?product=20witcher ... ategory=95 a dostanes k tomu zadarmo support
hoši
potreboval by som som save files na túto hru.
nemusí byť celá hra ale aspoň časť
potreboval by som som save files na túto hru.
nemusí byť celá hra ale aspoň časť
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tak toto je teda iny zrac PC.
Ked som to vymakal na max., tak nad 25fps som sa nedostal. 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
najnovšie drivere, odinštalovaný 3D vision a vypnutý ubersampling?
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Nie, vsetko na ultra.
Najnovsie drivery a vsetko co sa da pozapinane.
Hojte potreboval by som poradiť ze prečo mi nejde ten Zaklinač zo zvukom ja som ho mal v minulosti na 64-bit win 7 ale teraz tu mam 32-bit ... Diki
-
MichalkoOo
Zablokovaný
čaute, mám problém v druhej kapitole.
Spoiler
dostal som od trolla Trissinu šatku, ale nemôžem ju dať čarodejnici lebo ma k nej nepustia. Tak som išiel robiť druhý quest a na miesto moci sa nemôžem vyšplhať. Čo mám robiť? V ostatných questoch mi píše: počkaj ako sa to vyvinie..
Spoiler
ked prejdes rieku tak chod dolava k jazierku kde boli harpye a tam chod dolava na taky kopcek. dojdi na koniec a tam je priepast ktoru mozes preskocit
ked nevies co myslim tak sa pozri na mapu do inventara(tu co si dostal od toho trpaslika, uz nvm jak sa volal)
ked nevies co myslim tak sa pozri na mapu do inventara(tu co si dostal od toho trpaslika, uz nvm jak sa volal)
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Je možné aby mi witcher 2 nešla ani na minimum detailoch,no na 800*600 a detaily všetky off tak 22fps a hrám na NB zostava-
9600GT
Core 2 duo 2,3Ghz
4GB ramky
Windows 7 32bit
a nemá až také požiadavky aby mi to nešlo aspoň na stredných detailoch vie mi niekto poradiť ?
9600GT
Core 2 duo 2,3Ghz
4GB ramky
Windows 7 32bit
a nemá až také požiadavky aby mi to nešlo aspoň na stredných detailoch vie mi niekto poradiť ?
No očividne je to možné. Je to hra pre výkonnejšie mašiny.
Tak tak, tá hra je dosť náročná a tvoj počítač je už za zenitom
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je to úplne v poriadku
Ahojte,je nutné pre hranie dvojky prejsť jednotku? Už dlhšie som sa chcel pustiť do Witchera...dnes sa mi to podarilo,zahral som si 10 min. jednotky a mám dosť.Otras.Preto sa pýtam či je príbeh naväzuje na jednotku.Dík.
IMO bez znalosti kníh alebo aspoň prvého dielu by bol W2 nuda, ak ťa teda nebaví bezduchá sekačka a dialógy nevieš celkom o čom. Videl som niekde aj video od CD PR ktoré bolo pre tých, čo nehrali prvý diel. Príbeh na prvý diel naväzuje len zľahka, ale predsa. Jednotku by som však ja osobne hodnotil ako trochu lepšiu hru, než dvojku. Čo sa ti na nej vlastne nepáči?
Presné tá "bezduchá sekačka" 
No podľa mňa má W1 skvelý príbeh a atmosféru.S knihami sa to rovnať nemôže, ale hanbu im určite nerobí. Hra má slabší rozbeh, ale už v prvej kapitole som sa od toho nevedel odtrhnúť, keď som rozplietal tajomstvá dedinčanov. Ale tak každému podľa jeho chuti.