tlač samolepiek
rezacie su v roznych sirkach od 20cm do 1,2m
reze sa do jednofarebnych folii v sirke 50,60,100,120cm
farebna skala je dost obsiahla, no samozrejme to necaha na farebnu skalu pri tlaci...ale da sa vystacit vo vacsine pripadov
vysladna farebnost vysledneho motivu sa vyskladava z jednotlivych farieb. ked sa jednotlive farby vyrezu a vyseparuju, tak sa lepia na seba...atd
teraz k cene.. ako sa tu uz spominalo ceny plotrov sa hybu od 20 do 100tis.
zalezi na znacke, stave a sirke stroja.
najznamejsie stroje vyraba roland,mimaki,mutoh,eurocat... a ete dake ,nespomeniem si v rychlosti...
...neviem....co by si este potreboval vediet?
SS si cital? co na to hovoris?
reze sa do jednofarebnych folii v sirke 50,60,100,120cm
farebna skala je dost obsiahla, no samozrejme to necaha na farebnu skalu pri tlaci...ale da sa vystacit vo vacsine pripadov
vysladna farebnost vysledneho motivu sa vyskladava z jednotlivych farieb. ked sa jednotlive farby vyrezu a vyseparuju, tak sa lepia na seba...atd
teraz k cene.. ako sa tu uz spominalo ceny plotrov sa hybu od 20 do 100tis.
zalezi na znacke, stave a sirke stroja.
najznamejsie stroje vyraba roland,mimaki,mutoh,eurocat... a ete dake ,nespomeniem si v rychlosti...
...neviem....co by si este potreboval vediet?
SS si cital? co na to hovoris?
no jasne cital. ... vedel som ze jesto aj drahe masiny .. na nete som vydel aj do miliona ... narychlo som nasiel v pc tuto foto ... ked si vsimnes tie nalepky aj na tej uplne vlavo co je na nadrzi tak taketo nieco by nemal byt problem robit na rezacom plotri nie?? ... vescinou su to jednofarebne nalepky ...
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
to sa da, ja som to robil a ked je clovek sikovny daju sa z toho vycarovat zaujimave veci a mnoho krat to vyzera lepsie ako keb si to vytlacil. tie folie maju jednotny syty ton, existuju vzorniky a mnoho vyrobcov folii, cize sa da naozaj vyblaznit
treba mat predstavivost a trosku potrenovat, ako podklad potrebujes vektorovu grafiku, vela programov spolupracuje napr s Corel Draw alebo sa da rezat priamo z neho a v tom vie robit skoro kazdy
treba mat predstavivost a trosku potrenovat, ako podklad potrebujes vektorovu grafiku, vela programov spolupracuje napr s Corel Draw alebo sa da rezat priamo z neho a v tom vie robit skoro kazdy
-
Kibo
Hardcore addict
to je sirka rezu, dlzka je viac menej neobmedzena, zalezi na mnozstve folie na rolke, ale to som ti uz vsetko pisal, aj ako to vsetko najst na nete 
ked chces rezat tribaly na motorky, skus sa popozerat po motorkach a odmeraj si zhruba kolko je najvyssi obrazec na vysku. ci ti 60 staci, alebo chces 100. ale to rataj, ze budes aj 80 stat
ked chces rezat tribaly na motorky, skus sa popozerat po motorkach a odmeraj si zhruba kolko je najvyssi obrazec na vysku. ci ti 60 staci, alebo chces 100. ale to rataj, ze budes aj 80 stat
-
Cenayus
Medium Professional
http://www.hojko.com/p-creation-p-cut-c ... 16542.htmletel napísal:kolko by ma vysiel taky ploter .. na zaciatok to nemusi byt neviem aka bomba ... len aby som si stym vystacil ....neviete niekto taky zohnat?
Re: tlač samolepiek
Prosím vás vedeli by ste mi poradiť, či sa dajú nejakou domácou tlačiarňou tlačiť samolepky? Nič zložité, bez orezu, niečo takéto:
http://www.tuning.sk/images/news/tricka ... NING-3.gif Je to na domáce použitie, napr. dáky obrázok si vytlačiť a nalepiť na hrnček či pero. Je to možné? Ak áno, máte dáky konkrétny typ tlačiarne? + čo k takejto tlači potrebujem (papier, farby,..)?
http://www.tuning.sk/images/news/tricka ... NING-3.gif Je to na domáce použitie, napr. dáky obrázok si vytlačiť a nalepiť na hrnček či pero. Je to možné? Ak áno, máte dáky konkrétny typ tlačiarne? + čo k takejto tlači potrebujem (papier, farby,..)?
-
weroro
Flash coder
Re: tlač samolepiek
V papiernictve kúpiš, A4 lepiaci papier (z jednej strany je ako kancelársky a z druhej je lepidlo). Celé aj stou ochrannou fóliou na ktorej je ten papier je to hrubé asi ako výkres, takže keď chceš tlačiť musíš vedieť tlačiť na výkresy. Čo sa týka farieb, tak odporúčam atrament, lebo pri laserovej tlačiarni môže robiť problém zapekací valec v nej, ktorý má vysokú teplotu a roztopí lepidlo. (Vyskúšané na vlastnej koži s tou laserovou tlačiarňou)