TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na kolko kol si predstavujete Ligu? ktora coskoro pride B)

3
12
11%
10
34
31%
20
18
16%
30
27
25%
5
19
17%

Celkom hlasov: 110

gwixt
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gwixt »

prask napísal:qwixt musim pochvalit ten nas fcerajsi suboj vo formule ford az do poslednej zakruty a cisty :P parada
rozdiel v ciely bol 0.09 sec
njn ale to som siel tak na 70% svojich moznosti .. s tym autom som siel prvy krat a nevedel som co si mozem dovolit tak som siel az prilis opatrne :wink:
btw nevyradil si Su-Da prave vtedy z prveho miesta?? :D
Stando
Star
Star

Príspevok od používateľa Stando »

a ozaj, ten kto vytvara nech zapne anticheat protection. aspon "normal" ked uz ne "severe" dakujem
gravel traps je dobre dat na "pro sim" - aspon to v piesku alebo strku spomali, ked uz ne inde. bo mi to pripada ako arkada dakedy ked idem DTM a mimo trate sa auto chova rovnako ako na trati
no a damage. neviem ci je lepsie "sim" abo "pro sim". mne osobne sa paci ked je to co najrealistickejsie, ale s "pro sim" damage by sme sa asi velmi rychlo vyradili :D

a ta 2 min kvalifikacia nebude?
gwixt
Addict
Addict

stanlord napísal:bez urazky ale o tom pravidle ze sa tam nesmie predbiehat (v orouge ci kde) by som si rad dakde precital :) budem musiet kuknut google. mozno to nie je slusne ale ze by to bolo zakazane... da sa to chapat ako agresivna jazda.
hmm ... tak to by som chcel vidiet ako niekoho kto ide idealnu stopu predbehnes v "ó-rúž" ... nemyslim po lavej strane mimo trate ako to niekto zvykne robit .. fakt neviem kde by si sa tam chcel vopchat (pokial predbiehany nejde fakt pomaly) ???
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

gwixt napísal:btw nevyradil si Su-Da prave vtedy z prveho miesta?? :D
sudo bud nehral alebo bol niekde vzadu ak si dobre pametam tak mi dvaja sme boli vpredu daleko pred ostatnymi
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

VCEARA SME SI NAHODOU VPOHODE ZAHRALI A BEZ LAGOV SICE ZOZACIATKU TO LAGOVALO JAK SVINA ALE POTOM UZ ISLO PEKNE
ked nemate ping pod 50 ANI SA NEPRIPOJUJTE DO HRY LEBO TO BDUE ZBYTOCNE VSETKYM LAGOVAT CHAPETE TYM TOJE PODLAMNA.-LEBO VCERA SA NIEKTO ODPOJIL A VSETKO ISLO JAK PO MASLE.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Dobre, tak dnes si zahraaam aj jaaaa dufam uz konecne. :) A sorry, ale s Hamachi nie som tak dlho kamarat - nebol dovod, ze? :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Veeelmi ale veeeelmi chytlave....
Nj navrhujem aby sa den dopredu povedala trat, zavod, natrenuje sa kvoli urovni a moze sa hrat liga po dobu mesiaca,...

Este by sa mohol na nejaky ucet vyzvbierat bank, kazdy prihlaseny napr po 100 alebo 200sk a vitaz na konci berie vsetko
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Ked pojde o peniaze uz to nebude zabava, ale nervy.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

vsak o to ide, nepojde o fazulky... bude to mat stavu a grady
->slavo<-
Addict
Addict

mystique napísal:Veeelmi ale veeeelmi chytlave....
Nj navrhujem aby sa den dopredu povedala trat, zavod, natrenuje sa kvoli urovni a moze sa hrat liga po dobu mesiaca,...

Este by sa mohol na nejaky ucet vyzvbierat bank, kazdy prihlaseny napr po 100 alebo 200sk a vitaz na konci berie vsetko
Sa preber ,ale neber to vzlom ,ale cokeby sa hrala ta liga a hralo by sa o tie peniaze a niekto by sposobil lagy a co potom jak by sa to riesilo. nie ty niesi prvy lebo hento lebo tamto. zbytocne hadky
Ja by som skor navrhoval tiez tu ligu ,ale vsetky trate na dany typ zavodenia kazdy je dobry v inej trati a takto bude najidealnejsie a ,ked chcete hrat o tie peniaze tak to fakt netusim jak. jak by sa to vymyslelo
jedine riesenie by boly duely normalne 1VS1 . :twisted: Obrázok
Obrázok
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

uz to budem mať aj ja. Budem drtiť... :twisted: Sa na tu hru hrozne tešim...
gwixt
Addict
Addict

prask napísal:sudo bud nehral alebo bol niekde vzadu ak si dobre pametam tak mi dvaja sme boli vpredu daleko pred ostatnymi
no hej .. lebo si ho v prvom kole poslal na travu (som bol 3. a som vas oboch predbehol vtedy :wink: )
slavo napísal:LEBO VCERA SA NIEKTO ODPOJIL A VSETKO ISLO JAK PO MASLE.
kedy myslis??? po tom co som sa odpojil ja??
icecube
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa icecube »

mystique napísal:Veeelmi ale veeeelmi chytlave....

za prachy j*be ti? :lol: sak uz teraz tam nervačime seci a keby sa hralo o love tak to ani nechcem vidiet :D
budeme hrat o prestiz :P
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Suhlasim s mystiqom. Den dopredu sa povie typ zavodu a trat a pojde sa qualif a zavod min 10 kol. Bodovanie klasicky ako v F1 (10,8,6,4,3,2,1). Kazdy den jeden oficialny pretek. Takze navrhy na zajtra vecer? :twisted:

edit: Hojko vies ty vobec ktora je O-Rouge? :-D Najkrajsia zakruta na svete ;-)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

T0m4s3 - samozrejme, zatacka v Spa, konkretne druha zatacka za startom (start, potom prudka co je na mojom "screene" a potom ide Eau Rouge, vsak vies, aky som priaznivec F1. Asi som to zle napisal, ale myslel som na zatacku po starte na okruhu v Spa, kde som bol krasne odpaleny (a nie raz).

->slavo<- - vsak sa niekto vyhovaral na lagy, tak sme mu vraveli, ze nech sa odpoji ale hrat nadalej. Btw ty si kup lepsi PC, lebo pri starte sa caka vzdy na teba, kym ti to nacita!!!

ALL: Vsimol som si dnes taku vec, ze vela ludi ma v oblube obiehat na brzdy, ale casto to dopadne tak, ze si to do vas oprie, on ide sice dalej, ale vy ste mimo trate. Ak je tam navyse strk, tak sa len tazko da z toho vyhrabat, aj to s niekolko desatsekundovou stratou. Dalsia vec co mi vadi, je vytlacanie na rovinke, vid dnesny pripad warezking ked sa nahanal dve kola s mystiqueom. Siel som cely cas za nimi a na kazdej rovinke sa warezlking o neho opieral, co sa mi zda nenormalne, predsa takto sa hrat neda. Podobnym spobom mi to dnes spravil Slavo, alebo v minulost Demon. Nieco taketo by sa malo zakazat!!!
Warezking
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Warezking »

Jasne. Ja ho obieham na rovinke zlava /on je napravo/ a prisiel ku mne dolava. Ale ja vytlacam dpc. Zacnem asi nahravat video.
gwixt
Addict
Addict

t0m4s3 napísal:edit: Hojko vies ty vobec ktora je O-Rouge? :-D Najkrajsia zakruta na svete ;-)
asi si to pomylil s La Source ... :wink:
Suhlasim s mystiqom. Den dopredu sa povie typ zavodu a trat a pojde sa qualif a zavod min 10 kol. Bodovanie klasicky ako v F1 (10,8,6,4,3,2,1). Kazdy den jeden oficialny pretek. Takze navrhy na zajtra vecer?
mne to je jedno pokial to bude DTM :)

btw dnes (24.7.) budete hrat?
Prílohy
bellap.jpg
bellap.jpg (96.06 KiB) 654 zobrazení
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

nj slavo sa predviedol fcera vo formulach :lol:
idem si 150 po rovinke a zrazu slavo v protismere rovno na mna. skoncili sme obidvaja a on potom povedal
"hh sranda musi byt"
ja si myslim ze sranda je jazdenie a nie odpalovanie ludi
->slavo<-
Addict
Addict

prask napísal:nj slavo sa predviedol fcera vo formulach :lol:
idem si 150 po rovinke a zrazu slavo v protismere rovno na mna. skoncili sme obidvaja a on potom povedal
"hh sranda musi byt"
ja si myslim ze sranda je jazdenie a nie odpalovanie ludi
ajtak, bolo demolition derby nachvilu B)
gwixt
Addict
Addict

->slavo<- napísal:ajtak, bolo demolition derby nachvilu B)
ono myslim ze ten zavod zacal byt skor recesiou vo chvili ked tomase zacal cuvat na starte :D
Napísať odpoveď