Nechapem ako moze byt ping "1000" v pohode? A ako ti bude stacit ked sa to bude "dat hrat" ked mas prave ping "1000" co je totalne nehratelne v MP. To si mozem rovno zahrat s typkami z Australie.
Nástroj ping (Packet InterNet Groper) je program určený pro detekci času odezvy počítače (nebo síťového zařízení) v počítačové síti typu IP. Názvem ping se označuje i vlastní metoda určení času odezvy síťového zařízení. Nástroj ping je standardní nástroj pro správu IP sítí.
Source by Wikipedia
je to jednoducho cas odozvy medzi pc a severom alebo u vas medzi pc a pc....cim je toho viac tka to trva dlksie a tym je hra sekava alebo spomalena
ten kto robi server a ma maly upload tak jeho upload nestaci uzivit tolko ludi.. potom sa zvysi ping serveru a uz sekaju seci.. v podstate laguju..
naraz sa auto zastavi a o sekundu sa obajvi dalej.. medzi tym je mozne toho lagjuceho zrazit co nie je moc extra super..
treba mat dobry net na vytvorenie servra
// mne utiahlo tak asi 4 ludi.. 30kb/s upl.
a samozrejme server musi mat dobre pingy.. tak tych 40-60 max
hmm, vyzera to zaujimavo, tuto hru som este nehral, asi by som to mal nainstalovat.. ale mam otazku, pre tych co to hraju: je to hratelne aj na klavesnici ci treba na to volant (ako napr. na GTR2, to moc na klavesach neslo)..? alebo, ti co volant nemate, hrate na mysi..? ak sa to tam da tak nastavit..
No ked som hral na Filipitovom servery tak to fakt sekalo a ukazovalo ping 400 no ked som zrobil ja to slo plynulo...
BTW lenty toca cup sa zasa bude hrat na 20 kol ci kolko sa hralo? (pytam sa ci sa mam trenovat na dlhe trate )