urcite budu trate ktore budu trvat asi cez 40 min.Shamway napísal:No ked som hral na Filipitovom servery tak to fakt sekalo a ukazovalo ping 400 no ked som zrobil ja to slo plynulo...
BTW lenty toca cup sa zasa bude hrat na 20 kol ci kolko sa hralo? (pytam sa ci sa mam trenovat na dlhe trate)
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Hrat sa to da aj na klavesnici, ale su pasaze kde s volantom ziskas strasne moc casu a hlavne je to pohodlnejsie. Prejdi si casy tu http://tomase.org/toca3/ a mozes si skusit. Hra sa bez akehokolvek tuningu auta.makaveli napísal:hmm, vyzera to zaujimavo, tuto hru som este nehral, asi by som to mal nainstalovat.. ale mam otazku, pre tych co to hraju: je to hratelne aj na klavesnici ci treba na to volant (ako napr. na GTR2, to moc na klavesach neslo)..? alebo, ti co volant nemate, hrate na mysi..? ak sa to tam da tak nastavit..
Shamway > dlzku trati najdes takisto v tom linku, su zvolene imho idealne, pretoze sa da hrat aj na jednu aj na dve zastavky, zalezi na cloveku aky je rychly a ako dokaze postetrit gumy
hovorim musi spravit server niekto inyShamway napísal:No ked som hral na Filipitovom servery tak to fakt sekalo a ukazovalo ping 400 no ked som zrobil ja to slo plynulo...
BTW lenty toca cup sa zasa bude hrat na 20 kol ci kolko sa hralo? (pytam sa ci sa mam trenovat na dlhe trate)
btw: na letny cup sa uz moc tesim
-
Hulkm
Professional
diky moc .....som na intraku na nete tka nemam vela casualfonz napísal:http://www.abcgames.sk/?p=trainery_zobraz&ID=9583 tam máš unlocker
//// som to skusal tento tyzden ale volako mi to nepasu je to az moc realne na mna.....NFS:MW ma viac bavi.....nerozbijem tam auto
-
Shamway
Professional
Treba vrajze hamachi verziu 1.0.1.5 tzn nie najnovsiu, inak vraj to ide v pohode
//autoeditácia príspevku ( 18 Jan 2009, 23:25 )
No takze prevo som dohral.
Bolo nas okolo 7, vovlal by som vas ale PAIN nebol online a Filipito sa njeak neozyval
. Hralo sa dobre, bez lagov. Hrali mse cez Pick-upy na ovale cez DTM az po F1 vzdy okolo 10 kol.
Takze jointie sa s hamachi verziou 1.0.1.5 do miestnosti HARD COR3 ROCK 4 heslo technonenivsechno
Ked su nejake otazky pytajte sa
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 16:34 )
Zasa je tu leto a pytam sa:
Nejaky zaujem o race popripade ligu?
//autoeditácia príspevku ( 18 Jan 2009, 23:25 )
No takze prevo som dohral.
Bolo nas okolo 7, vovlal by som vas ale PAIN nebol online a Filipito sa njeak neozyval
Takze jointie sa s hamachi verziou 1.0.1.5 do miestnosti HARD COR3 ROCK 4 heslo technonenivsechno
Ked su nejake otazky pytajte sa
//autoeditácia príspevku ( 23 Jun 2009, 16:34 )
Zasa je tu leto a pytam sa:
Nejaky zaujem o race popripade ligu?
-
airman2655
Amateur
Som tu síce takmer nový ale ak by bol nedostatok kvalitných jazdcov a bolo by treba niekoho kto by pravidelne uzatváral štartové pole tak som plne k dispozícií
Zatiať som hral len Tocu1 a Tocu3 len u kamosa ale úplne ma dostala. Takže sa pokúsim nahnať nejaké tie skúsenosti, možno ich aj nejako zúročím. Inak ako je to s hraním po nete, lebo s hamachi nemám zatiať žiadne skúsenosti a zatiať sa mi nepodarilo zohnať originálku. Či sa dá hrať online s nelegálnou verziou alebo len s orig.
-
Shamway
Professional
Re: TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
mile rad