aky warez? co za warez? ja som nepisal nic o warezestanlord napísal: //t0m4s3 - premaz, warez si chodte riesit inam
TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
ano gwixt videl si spravne, ten screen mam aj ja. Problem je v tom ze mne zapocitalo +1 kolo pricom som to kolo vobec nedostal. Spyta sa mozte Su-Da a Branja. Dokonca v cca 14tom kole som bol na prvom mieste, ked SuDo a Branjo sli do boxov postupne. Neskor ma predbehol Su-Do ked si vydobil poziciu spat. branja som pustal v prvej zakrute po starte, Suda v pravotocivej takisto. Zaujimalo by ma kto z nich dvoch ma predbehol, po tom ako ste mali v druhom kole koliziu a odvtedy som jazidl 18kol na tretom mieste.
kua ja som bol 17:55 pripojeny a cakal som na hru .... ibaze som cakal asi do 18:20 a ziadnu vytvorenu hru som nevidel .... proste neviem co sa stalo z hamachi ...hojko napísal:Gwixt: Malo sa hrat o siestej, kvalifikacia sa zacala 18.06 lebo sme cakali na ludi. Ak ti to nevyhovuje a treba to posunut o par minut, tak staci napisat.
ani ja by som si nezahral.Najprv som sa pripojil na hojkocom2 a boli tam traja.Potom asi tak 18:05 som sa nejako pripojil na hojkocom a uz to isl,ale myslel som si uz, ze si nezahram.::::gwixt napísal:tak teda som si zahral![]()
![]()
neviem kto sa bavil s hamachi ale mne sa neslo pripojit a musel som to preinstalovavat a potom zase firewall blbol .....
no nic ....![]()
btw tomase .... nakoniec som sa pripojil vo vysledkovej tabulke si bol 7. ... len vravim co som videl
::Vysledky::
1miesto :Branjo :::: body : 10
2.miesto : Sudo ::::: body : 8
3.miesto : Stando ::::: body : 6
4.miesto : Hojko ::::: body : 5
5.miesto : eXistenZ ::: body : 4
6.miesto : Sajmon ::: body : 3
7.miesto : t0m4s3 ::: body : 2
8.miesto : hezo ::: DSQ
takto to ma byt na 100 %.
btw v 13.kole mi praskli 2 gumy pocas zakruty a na rovinke
edit:
CELKOVY POCET BODOV
hezo : 0
Stando : 16
t0m4s3 : 10
JohnyBlazen : 6
$ajmon : 8
gwixt : 4
Slavo : 0
Su-Do : 8
Branjo : 10
Hojko : 5
eXistenZ : 4
CELKOVE PORADIE
1.Stando // Zlata medaila //
2.Branjo,t0m4s3 // strieobrna medaila //
3.Sajmon,Su-Do // bronzova medaila //
4.JohnyBlazen
5.hojko
6.eXistenZ,gwixt
7.hezo,slavo
-
hojko
Site Admin
A preco ma treti hrac s odstupom par sekund +1 kolo??? Treba ale objektivne povedat, ze ked hodilo vysledkovu listinu, tak prve dve miesta tam boli, tretie bolo prazdne, na stvrtom bol Stando, na piatom som bol ja... a ked uz naskocilo komplet poradie, tak t0m3sho dalo na siedme a nas o priecku vyssie.
t0m4s3 napísal: 2) Ako je mozne ked ma niekto +1LAP na okruhu kde sa jazdi best lap 1:25, +20sekund cas od vitaza.
je to tak mozne ze ak uz niekto dokonci zavod ( branjo, sudo ... ) tak ten co zaostava o kolo, uz to posledne nejde. ide iba 19 kol.hojko napísal:A preco ma treti hrac s odstupom par sekund +1 kolo??? Treba ale objektivne povedat, ze ked hodilo vysledkovu listinu, tak prve dve miesta tam boli, tretie bolo prazdne, na stvrtom bol Stando, na piatom som bol ja... a ked uz naskocilo komplet poradie, tak t0m3sho dalo na siedme a nas o priecku vyssie.
-
t0m4s3
Admin
OK beriem. Tak mi dalej vysvetlite preco mi sam Branjo povedal ze mi kolo nedal, a dalej preco sme na screenoch so Sajmonom prehodeny a dalej preco hojko vravi ze okamzite vysledky boli 3. prazdne miesto 4.Stando 5.Hojko a neskor va to posunulo na tretie a stvrte miesto?stanlord napísal: je to tak mozne ze ak uz niekto dosiel do ciela (branjo, sudo... ) tak ten co zaostava o kolo uz to posledne nejazdi.
Takze ake mam dat konecne poradie 6. Sajmon 7.t0m4s3 alebo 6.t0m4s3 7. Sajmon. A napiste dovod preco by to malo byt prave tak ako si vy myslite.
tak to su paranormalne javy. ale ak ti mam verit (lebo ja sam neviem kde je pravda) tak by to malo byt taktot0m4s3 napísal:OK beriem. Tak mi dalej vysvetlite preco mi sam Branjo povedal ze mi kolo nedal, a dalej preco sme na screenoch so Sajmonom prehodeny a dalej preco hojko vravi ze okamzite vysledky boli 3. prazdne miesto 4.Stando 5.Hojko?
1. branjo
2. sudo
3. tomase
4. ja
5. hojko
6. existenz
7. sajmon
8. hezo
nejsom isty ale asi takto
btw ja som bol v boxoch kvoli stop n go a nikde to tam neni v tej tabulke v hre. nie v menu. som mal corner cut a careless driving ci co a neni to tam. takze ak penalizacie boli tak neviem kto a ake mal
to ti imho nevysvetli nikto.Ak by bol problem iba v tom, ze my dvaja sme prehodeny,nevadilo by to a dali by sme si obaja po dva body a nechali to napokoji.Ale kedze vravis,ze si videl pocas jazdy hore vpravo ze si treti,tak to uz nechapem.t0m4s3 napísal:OK beriem. Tak mi dalej vysvetlite preco mi sam Branjo povedal ze mi kolo nedal, a dalej preco sme na screenoch so Sajmonom prehodeny a dalej preco hojko vravi ze okamzite vysledky boli 3. prazdne miesto 4.Stando 5.Hojko a neskor va to posunulo na tretie a stvrte miesto?
stanlord:
a preco by som mal byt ja 7. ked mi vrpravo hore ukazovalo 6/7
-
t0m4s3
Admin
Zda sa ti ze kedze sme na screenoch prehodeny, ze vysledky tohto zavodu su doveryhodne? Predsa poradie musi byt jasne dane. Tak mi napis ake bolo konecne poradie.Sajmon napísal:to ti imho nevysvetli nikto.Ak by bol problem iba v tom, ze my dvaja sme prehodeny,nevadilo by to a dali by sme si obaja po dva body a nechali to napokoji.Ale kedze vravis,ze si videl pocas jazdy hore vpravo ze si treti,tak to uz nechapem.