TOCA RACE DRIVER 3 PLAY ONLINE
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ty si este nepochopil ze sa ide iba jeden zavod?hojko napísal:Podla mna je 20.00 absolutne nerealny termin na hranie, nie vsetci o tomto case sedia na zadku a zvysuju si ego v Toce, vela ludi je v tomto case von. Skor by som to dal na vcasiu hodinu (napr. 18.00) alebo na neskorsiu (22.30). A tych 15 kol sa mi tiez nepozdava, napriklad v dlhsej trati to moze trvat aj 45 minut jeden zavod.
-
t0m4s3
Admin
No a? Vsak to je primerany cas na jeden pretek denne. A inak na ktorej trati sa to jazdi kolo 3 minuty?hojko napísal:Pochopil, ale su trate, kde sa jazdi kolo 3 minuty a ked to bude 15 kol, tak je to 45minut cistej jazdy + kvalifikacia...
edit: zatial mi prisli 4 emaily a moc mudrejsi ohladom casu nie som. Vzdy to niekomu vyhovovat nebude :-/ Ale zatial sa najlepsie javi 21:00 prip. okolo 18:00
suhlas s hojkom ale iba s tym casom hrania tych 18 00 je super, o 20 00 kazdy sedi vonku a ma ine starosti cez leto ved viete co myslim, no a tych 15 kol je ok ale iba za podmienky ze bude plny pocet hracov, takze k dlzke trate nemam pripomienky, inac neviem preco by sa nemohlo hrat kolo 2 alebo 4, vsak nas bolo vcera celkom dost...hojko napísal:Podla mna je 20.00 absolutne nerealny termin na hranie, nie vsetci o tomto case sedia na zadku a zvysuju si ego v Toce, vela ludi je v tomto case von. Skor by som to dal na vcasiu hodinu (napr. 18.00) alebo na neskorsiu (22.30). A tych 15 kol sa mi tiez nepozdava, napriklad v dlhsej trati to moze trvat aj 45 minut jeden zavod.
howg no a zasa spat trenovat na okruh...
no vies len ja som taky poctivec ze budem musiet byt pri vsetkych zavodocht0m4s3 napísal:mne sa tiez nebude dat. S istotou napr mozem povedat, ze cez vikend tu nebudem, a co?
uz sa tesiiiim ... bte tu kvalifikaciu by som dal radsej na kola (3 napr) ako na cas25.7.2006 20:00 sa hra DTM okruh EUROSPEEDWAY Lausitz
EDIT: ale to by sme sa asi nedockali konca kvalifikacie keby niekto zaspal za PC, ze
-
t0m4s3
Admin
vobec nic. Pokial si na LANke tak ti najde hru samo... nezadavas ani IP ani PORTpishta napísal:Ked sa uz idem pripajat na server v hre tak neviem co mam dat do policka port...poradite?
napadlo ma ako riesit kontakty v hre? Pretoze staci jedna buracka a uz sa bude kazdy na kazdeho vyhovarat ze kto za to moze.
edit: UPDATE dnesneho zavodu http://tomase.org/toca/
-
pishta
Light Professional
Hmmm...ja som hamachi nikdy nepouzival...
Teraz som stiahol,nainstaloval prihlasil som sa na
name:hojkocom
pass:hojkocom
Potom som zapol hru chcel som sa pripojit cez network chce to odomna ip a port dal som tam tu IP co je hore v hamachi ale nevedel som port,a ked tam neda nic tak mi vypise ze invalid bla bla,potom som dal play online a tam som dal specifi IP adress a zase chce Ipcko aj s portom,same mi to nic nenajde,v hamachi som prihlaseny na hojkocom
//a uz to naslo,tusim diki
Teraz som stiahol,nainstaloval prihlasil som sa na
name:hojkocom
pass:hojkocom
Potom som zapol hru chcel som sa pripojit cez network chce to odomna ip a port dal som tam tu IP co je hore v hamachi ale nevedel som port,a ked tam neda nic tak mi vypise ze invalid bla bla,potom som dal play online a tam som dal specifi IP adress a zase chce Ipcko aj s portom,same mi to nic nenajde,v hamachi som prihlaseny na hojkocom
//a uz to naslo,tusim diki
20 kol je trochu moc ale nevadi ...t0m4s3 napísal:vobec nic. Pokial si na LANke tak ti najde hru samo... nezadavas ani IP ani PORT
napadlo ma ako riesit kontakty v hre? Pretoze staci jedna buracka a uz sa bude kazdy na kazdeho vyhovarat ze kto za to moze.
edit: UPDATE dnesneho zavodu http://tomase.org/toca/
trapi ma toto: kto bude zaznamenavat vysledky??? kto bude robit server .... ty si sa podujal na organizaciu ale sam si povedal ze sa len tazko zucastnis na vsetkych pretekoch .... tak teda kto a ako to bude robit???
-
t0m4s3
Admin
Primarne vsetko robim ja, v pripade mojej neucasti hojko zaznamena vysledky a posle mne. Server vytvaram takisto primarne ja, v pripade neucasti hojkogwixt napísal:20 kol je trochu moc ale nevadi ...
trapi ma toto: kto bude zaznamenavat vysledky??? kto bude robit server .... ty si sa podujal na organizaciu ale sam si povedal ze sa len tazko zucastnis na vsetkych pretekoch .... tak teda kto a ako to bude robit???