Schelmy napísal:Mam problem. Regol som sa na TL stiahol torrent a stahujem, no uplaoduje mi iba 1kb/s. Preco? Upload som nechal povoleny na max. Vdaka.
Edit: Skusil som aj iny torrent a to iste. Downloaf v pohode, ale Upload vobec.
No preto lebo v dannom memente to nik iny nechce to znamena malo peerov... Skus stiahnut torrent de je vela peerov a uvidis zmenu.
Ozaj btw. si aktiv?
Tak to moze byt jeden z faktorov preco to od teba nik nechce lebo sa mozu na teba napajat len peeri co su aktiv... skus zapnut vo svojom klientovy "kodovanie prenosu" mozno to pomoze...
Keso napísal:Tak to moze byt jeden z faktorov preco to od teba nik nechce lebo sa mozu na teba napajat len peeri co su aktiv... skus zapnut vo svojom klientovy "kodovanie prenosu" mozno to pomoze...
na TL je imho jedno ci si active alebo passive, je tam taka prevaha akctive userov ze download/upload musi slapat aj keby neviem co bolo
Mam taky pocit, ze nemas paru ani o co ide. V prvom rade si pozri manual co si dostal od zariadenia, tj. modem/router, ktory mas. Este by si sem mohol uviet typ zariadenia ktore mas (znacku + konkretne oznacenie modela).
pise to tam kde je stav trackeru a my to netaha 0.0 kb/s
asi preto ze tvoj passkey na torrente sa nezhoduje so ziadnym uctom... zrejme mas torrent od niekoho a urcite nie zo svojho uctu.. alebo si si resetol passkey
chcem sa opytat..kamarat je regnuty na TL a dava mi odtial torrenty..normalne ich taham cez BitSpirit...ked tam budem regnuty a budem tahat ako doteraz cez BitSpirit bude sa mi to pocitat do ratia?bo teraz nie som regnuty a normalne taham..
Hellboy248 napísal:chcem sa opytat..kamarat je regnuty na TL a dava mi odtial torrenty..normalne ich taham cez BitSpirit...ked tam budem regnuty a budem tahat ako doteraz cez BitSpirit bude sa mi to pocitat do ratia?bo teraz nie som regnuty a normalne taham..
dostanes akurat ban.. pretoze je tam BS zakazany ako aj na inych trackeroch.. pretoze nezapocitava ratio... co je dost ubohe.. toto potom znizuje uroven trackera... Bitspirit taha od userov ktory maju zapnute DHT... to je tiez zakazane na niektorych trackeroch mat zapnute... ked je DHT vypnute a ma ho kazdy vypnute tak sa nenapojis
Šu-Do napísal:asi preto ze tvoj passkey na torrente sa nezhoduje so ziadnym uctom... zrejme mas torrent od niekoho a urcite nie zo svojho uctu.. alebo si si resetol passkey