hmmm,mohol by nekdo vysvetlit tie obrovske fluktuacie,pocas stahovania bitspiritom?nexapem tomu.chvilu to fici 30kbs a o moment pozdeji 0kbs...v com je chyba?aneb je to normalne?
fat napísal:hmmm,mohol by nekdo vysvetlit tie obrovske fluktuacie,pocas stahovania bitspiritom?nexapem tomu.chvilu to fici 30kbs a o moment pozdeji 0kbs...v com je chyba?aneb je to normalne?
nie je to chyba programu... to je nevyhoda stahovania torrentov rychlost je tam velmi kolisava mne sa stalo ze mi islo celu noc na 1,5Kb/s a nestiahol som to co som chel takze asi tak... ale na druhej strane to co najdes vo formate torrent sa velmi tazko zhana na nete v *.zip *.rar...
neviete ake su optimalne nastavenia pre stahovanie bitspiritom?mam 256 adslko,prvych par sekund sa to stahuje 30kbs,ale potom to hrozne klesne.Neda sa nejak udrzat ten download speed nad 20kbs?A jeste jedna otazocka,pri tej veci ktoru stahujem je take ze finished-napr.500mb a hned vedla toho je DL kde je tiez neco uvedene v mb:napr.20mb.tak teda co je to DL?
gzip je kodovanie ako zip ace rar a podobne
gzip sa vsak vyuziva napr aj tu na hojkovi
setri to prenos!
ty co to maju disabled tak je to nahovno
bo ti robia ovela vacsi trafic
ja pouzivam BitComet.Nikdy mi to vsak neslo viac ako 100kB/sec
Myslim si ,ze vsetky klienty vychdzaju takmer z toho isteho zdrojoveho kodu takze vo vybere je to jedno len si treba vybrat klient bez reklamy
a adaware.
no, ja som si akurat nainstaloval ten bit spirit, a moze mi niekto poradit ako s tym narabat?? lebo otvoril som torrent jednej hry a nastavil kam to chcem stiahnut a take blbosti a je to v sekciii downloads akoze to stahuje, ale stale je tam 0MB stiahnute, 0 percent, 0 rychlost. Ale nie je to pauznute. Netreba sa tam zaregistrovat alebo tak?? co robim zle?? thx
Snowmannn napísal:no, ja som si akurat nainstaloval ten bit spirit, a moze mi niekto poradit ako s tym narabat?? lebo otvoril som torrent jednej hry a nastavil kam to chcem stiahnut a take blbosti a je to v sekciii downloads akoze to stahuje, ale stale je tam 0MB stiahnute, 0 percent, 0 rychlost. Ale nie je to pauznute. Netreba sa tam zaregistrovat alebo tak?? co robim zle?? thx
Odkial mas ten torrent?? Je mozne ze to nikto nezdiela.
ok, bolo to tym torrentom
este sa chcem spytat ci sa da v tom bitspirite stopnut stahovanie, vypnut komp a potom zase niekedy zapnut a pokracovat?? lebo ked dam stop tak sa to zrusi a pauze as neda vypnut, ci??? please help ci sa to da lebo maja connection je very slow.
thx