Total War: Rome II
Re: Total War: Rome II
Ved prave na to narazam, z tych dlc by sa dal vytvorit plnohodnotny datadisk keby tam este par veci pridaju
. Ale ked si to tak zoberies, tak tam by to aj malo zmysel pridavat postupne klany, neviem si predstavit ako by to spravili v Rome, dufam ze nebudu pridavat nejake bajne narody co sa len tak vynoria a prepisu historiu, vobec sa mi nelubi trend pridavania takychto hovno pridavkov, radsej poriadny datadisk a bolo by vela veci pohramade prave v nom.
Wow..najlepšia hra aká kedy bola vytvorená..spolu s TW: Medieval II.
No zas tak úžasne historicky presné to nebolo, ako príklad asi 2 najväčšie faily - germánska falanga a existencia Egypta.skuki napísal:Dúfam že to bude takisto čo najviac historicky presné ako predchádzajúce TW.
To ma zaujima, aky fail je existencia Egypta? Ze v tej dobe uz zanikol?
V dobe keď sa odohrávala hra už Egypt ako taký neexistoval, bola to Ptolemaiovská ríša, kde už išlo o mix antickej a orientálnej kultúry.
Tých chýb bolo viac, ak by som mal vybrať najväčšiu tak jednoznačne falanga u germánov alias jednotka Kopijníkov.
Existoval mód Total Realism, čo bola Totálna mňamka. Bol oveľa lepšie vyladený a upresnený.
Tých chýb bolo viac, ak by som mal vybrať najväčšiu tak jednoznačne falanga u germánov alias jednotka Kopijníkov.
Existoval mód Total Realism, čo bola Totálna mňamka. Bol oveľa lepšie vyladený a upresnený.
Musím súhlasiť, Total realism tú hru posunul ešte o kus vyššie. 
Aj pri dvojke dúfam, že nejaký Total Realism mód bude.
Aj pri dvojke dúfam, že nejaký Total Realism mód bude.
JJ falanga bola aj mne divna, ale to som skor myslel ze mohol byt aj bug, proste dali nelogicky germanom jednotku, ktoru pouzivali helenske narody.
Total Realism som mal tiez moznost hrat, ale ked sa mi dostal do ruk, bolo to v dobe, ked som mal Rome uz ohrate, preto som sa mu nejak zvlast nevenoval.
Total Realism som mal tiez moznost hrat, ale ked sa mi dostal do ruk, bolo to v dobe, ked som mal Rome uz ohrate, preto som sa mu nejak zvlast nevenoval.
Mne sa Rome neohral nikdy ani Medieval II. Tieto hry som mohol hrávať donekonečna.
Myslím, že potrebovali nejako vyvážiť Germánsky "národ", ktorý nemal jednotku ktorá by sa účinne dokázala brániť. A s Urban Cohort to tiež trocha prehnali, to boli uberľudia a ustáli kadečo. Raz som vyhral po sieti bitku s nejakým švédom, ktorý na mňa poslal 3 obrnených slonov - spredu, a z krídel, ja som mal asi 11x Urban Cohort 1x generál, 6x jazda a 2 katapulty. Jazdy sa vybavili na sebe, UC ustála tých slonov a ešte zvládla rozprášiť zvyšok Seleukovcov...
Jediný, kto sa im rovnal boli Sparťania, ale tí neboli taký flexibilný.
Sranda bola hrávať za relatívne slabé jednotky, jednotka hoplitov, obnažení fanatici a tak
Myslím, že potrebovali nejako vyvážiť Germánsky "národ", ktorý nemal jednotku ktorá by sa účinne dokázala brániť. A s Urban Cohort to tiež trocha prehnali, to boli uberľudia a ustáli kadečo. Raz som vyhral po sieti bitku s nejakým švédom, ktorý na mňa poslal 3 obrnených slonov - spredu, a z krídel, ja som mal asi 11x Urban Cohort 1x generál, 6x jazda a 2 katapulty. Jazdy sa vybavili na sebe, UC ustála tých slonov a ešte zvládla rozprášiť zvyšok Seleukovcov...
Jediný, kto sa im rovnal boli Sparťania, ale tí neboli taký flexibilný.
Sranda bola hrávať za relatívne slabé jednotky, jednotka hoplitov, obnažení fanatici a tak
Tak v rome mali narody okrem hlavnych skoro rovnake jednotky len ina textura
v rome 2 by sa to malo zmenit
Absolútne nie. Dokonca aj textúra ak bola rovnaká, Total war je založený na číslach.
Ak si pamätáš Východnú pechotu tak to bolo totálne mäso, ktoré zvládli aj Sedliaci. Púštna pechota za Numíbiu mala rovnakú textúru akurát tmavé farby, ale vedela udržať veľa jednotiek... ak nevieš prečo, porovnaj si ich čísla. Total war je premakaná hra.
Ak si pamätáš Východnú pechotu tak to bolo totálne mäso, ktoré zvládli aj Sedliaci. Púštna pechota za Numíbiu mala rovnakú textúru akurát tmavé farby, ale vedela udržať veľa jednotiek... ak nevieš prečo, porovnaj si ich čísla. Total war je premakaná hra.
Myslel som typ jednotiek nehovorim o ich sile hovorim ze mali rovnake modely a zmenene nazvy boli to tie iste jednotky a tie nizsie postavene narody nemali tak dobre premakane jednotky. O tom ze je total war dobra hra netreba hovorit.
Keby som trochu predbehol, tak teoreticky ďalší bude Medieval?
lebo Medieval ma zo všetkých najviac bavil.
Neboj sa kamo, keby vies co my sme s chalanmi este na zs presedeli pri Rome a mozno trocha aj pri Medievali, uf, vsetko sme poskusali, venovali sme tomu strasne vela casu, asi najlepsie jednotky v Rome povazujem Rimsku gardu aSpartsku elitu, ked sme ich proti sebe pustili raz vyhral 1 raz druhy, najlepsia jazda asi katafrakt, ten z rozbehom zvladne aj tu gardu. A tym germanom no neviem, praveze oni boli s popri barbarskych narodov jeden z najsilnejsich, neviem skadial sa tam ti hopliti zobrali .
Inak docela nevyuzitelne jednotky sa mi zdali napr. valecni psi, zbytocne drahi a mali dost obmedzeny ucel alebo tie skriekajuce zeny, tiez sranda
.
Inak docela nevyuzitelne jednotky sa mi zdali napr. valecni psi, zbytocne drahi a mali dost obmedzeny ucel alebo tie skriekajuce zeny, tiez sranda
Mate vlastne este Rome ak chcete mozeme dat multak
videl som aj video kde hrali coop cez nejaky program
Mam Anthology, len komu som ju pozical, nevidel som ho uz pekne dlhu dobu, musim pohladat. Coop by nebol zly, dufam ze 2 bude mat coop a hlavne zastupne bitky, ked NPC armadu prevezme hrac, to je dobra vec.
Ja mám Anthology (Rome, Barbarian Invasion a Alexander) a Medieval II (+ Kingdoms).
A mám už aj Linux
A mám už aj Linux
Ja mam na steame Rome + barbarian ked by ste dali coop tak napsite
-
yoggy
Ja mám Klasiku Rome:Total War, tú co-op kampaň by som chcel zahrať 
yoggy ak by sa este niekto nasiel tak by sme zahrali klasicky rome
Odhalili tretiu hrateľnú frakciu Kartágo.Ostalo ich ešte 6,čo myslíte kto tam bude?
Egypt, Galovia, Britania, Grecko