Total War: Rome II
Re: Total War: Rome II
Tak aj ja ako fanusik TW som skusal rome total war II.Taky prvotny dojem bol taky,ze sa v tom nevyznam,nevedel som sa spravne zorientovat a mal vacsi problem nieco najst.Po par hodin hrania som si zvykol a naucil sa v tom zorientovat.Spravanie pocitaca v bitkach na urovni legendarnej stale velmi chaba.2-3 nasobnu presilu nieje problem porazit,takze je to smutne.Nepacia sa mi obrazky armady.Ovela krajsie to bolo v rome total war I,no co uz.Grafika o nieco lepsia,co sa mi pacilo.Vojaci pri bitkach maju viac moznosti ako zabit supera,uz to nieje take ako v jednotke,kde bol len block a utok a nic ine.Po obsadeni nejakeho mesta som mal pravidelne problem s povstalcami,takze nic moc.Proste v kazdom obsadenom meste som musel stavat nejake chramy a podobne budovy na zvysenie verejneho poriadku,co je troska otravne.Dalsia vec ,co som si vsimol,ze v jednotke,ked som si podrobil nejaku frakciu,tak mi bola verna.V rome total war II som to skusal samozrejme tiez,no po par tahoch ma zradili,skoda...Velmi dlhe cakanie po ukonceni tahu,cize si zahram ovela menej ako v rome total war I ,pretoze vela casu sa len caka na dalsi tah.Multiplayer sme skusali rozbehnut s kamaratom,no padalo nam to furt.Zatial som si ale hru nekupil,tak to mozno padalo prave kvoli tomu.Hru si asi ani kupovat nemozem,kedze single player ma dost chyb a ja ako fanusik TW ocakavam od hry nejaku vyzvu,kdez to tu to fakt vyzva nieje.Akurat ma len brzdi ten slaby verejny poriadok..