Fabo napísal:Pockaj to ako myslis jake fotky teraz? Bo na stuzkovej fotky neboli pokial viem, len kamera
no fotky mame zo stuzkovej, misov brat fotil napr...akurat nasa trieda bola imbecilna v tom ze sa fotky dostali ku dokopy 10 ludom...aj ku mne sa dostali nahodou
áno, áno, bola tam schovaná podprda... napokon sa mi podarilo nájsť takú, ktorá mi vyhovovala...
a k tej nečakanej situácii alias "sú zrazu dve": rodičia sa posnažili, 1 im bola málo...
a aby ste verili, že vás oči neklamú, pripájam akési fotky z čias minulých... nebojte sa, už sa tak nepodobáme...
Prílohy
a ešte jedna vianočná, nech navodíme tú správnu atmosféru, keďže ježiško už netrpezlivo vyklopkúva na dvere... =)
hmmm spravne som to odhadol, obidvom vam seknu tie saty a je super ze sa dokazete zhodnut na tom mat to iste. Mozno si dakto povie ze to je o nicom ale podla mna je to strasne cool.
A ty ked si tak zo sestrou dlho tak urcite vidis rozdiely ale ja co som vas teraz na prvej fotke videl spolu tak nevidim poriadne rozdiel, minimalne fakt trosku v tvari ale aj tak by som vas asi 1. tyzden nerozoznal.
ako male ste uzasne... ehm tym nevravim ze velke nieste
Uprimne si povedzme.....saty pekne, dievcata pekne....treba este nieco dodat? vyriesila si to tiez pekne...respektive nevidno nic....
Jak ja vam zavidim tie stuzkove.....
wolodo napísal:hmmm spravne som to odhadol, obidvom vam seknu tie saty a je super ze sa dokazete zhodnut na tom mat to iste. Mozno si dakto povie ze to je o nicom ale podla mna je to strasne cool.
A ty ked si tak zo sestrou dlho tak urcite vidis rozdiely ale ja co som vas teraz na prvej fotke videl spolu tak nevidim poriadne rozdiel, minimalne fakt trosku v tvari ale aj tak by som vas asi 1. tyzden nerozoznal.
ako male ste uzasne... ehm tym nevravim ze velke nieste
síce sme neplánovali mať skoro rovnaké šaty, no boli vraj "univerzálne číslo", tak sme si ich vzali... vieš, medzi nás sa hmotnosť musela nejak rozložiť...
tak z fotky uz fakt nemozem zistit ako ste rozlicne vahou, nejakymi centimetrikami, ale vela to asi nebude, kedze nevidim nejaky vyrazny rozdiel...
Myslim ze trampoty s podrprsenkou su vyriesene..... podiskutovat sme podiskutovali, chvalili sme tiez, vysledok bola vyborna stuzkova.... co viac dodat?
fikotek napísal:Rekl bych ze vypadate vsechny 3 dobre Pro priste jine saty a je po prolemech s podprsenkou
no však keby bol môj rozum na správnom mieste v správny čas, šaty by boli iné... olalááá, díky za pochvalu, aj ty iste vyzeráš dobre... (musím polichotiť aj ja, nie?)
no ale aby sa tu nezačala rozvíjať debata, že sa už točí o niečom inom, než je v prvom príspevku dané, môžete túto tému...
ďakujem priaznivcom za písmenká... =) the end