Travian
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
jj oplati, musis mat minimalne hrdinsky dvor na lvl 10 ( potom 15, 20 ), potom musis pobit vsetky potvori v oaze, a nasledne ist tam z hrdinom, on ti to obsadi, podla toho aka to je oaza, ale ak sa nemylim prida 25% k produkcii dreva, zeleza, ...... 
aaa este sa tam daju pekne ziskavat levely z herom
posli velke vojsko aby si mal straty cim mensie + hrdinu a ziska pekne skusenosti
aaa este sa tam daju pekne ziskavat levely z herom
posli velke vojsko aby si mal straty cim mensie + hrdinu a ziska pekne skusenosti
No to neviem ze by bol daky trik, okrem proste hrubej silyHolubar napísal:aky?
Jedine co mozes spravit si pozriet na help.travian.cz ake maju ktore jednotky obranu a ktore jednotky (pechota ci jazda) umru najviac.
Anektovat sa urcite oplati, mozu pridavat rozne. Je to bud 25% na jednu surovinu, 25% na dve rozne, co je napriklad Obilie+Hlina, Obilie+Drevo, Obilie+Zelezo, alebo potom 50% co si tak pamatam tak je dvojdrevo, dvojboilie .... hlina tusim neni a zelezo neviem.
Holubar napísal:aky?
ale aj tak treba mat armadu aspon 20 palkarov apod ak nie viacPřírodní jednotky jsou až neúměrně silné. Na férovku s medvědem potřebujete dva katapulty a oázu dobýváte se ztrátami většími, než je nakonec zisk.
Ale je fígl.
Využijte nesmrtelného a levného hrdinu.
1. najděte si oázu s malým počtem zvířat (10 krys, 6 pavouků, 3 kanci apod.)
2. Pošlete tam loupežákem hrdinu, co má 100 procent života a všechny body v útoku.
3. On zdecimuje stav zvěře a ještě se Vá ač polomrtvý vrátí.
4. Neváhejte a pošlete ho znovu. Je to přeci hrdina. Teď tedy normálním útokem.
5. Hrdina padne. Co ej ale zajímavé... Ač měl pár procent života, způsobí stejné ztráty. V simulátoru lze vylny pěkně nasimulovat, když si sílu hrdiny převedete na počet jednotek stejného druhu.
6. Oživíte hrdinu a s celou armádou vybijete zbytek zvěře beze ztrát a oáza je vaše a MÁTE Z NÍ ZISK. Jedinná ztráta byl hrdina na 0 lvlu.
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Aj na SK2 bola len tri dni. Treba len polia a ukryt, nic ine. Ak mas Galov, tak pohoda. S germanmi asi rychlo zacat farmit okolie a mas vyhrane...je tam vela hracov,co sa lognu len sem tam, alebo len spravili konto a nehraju. Takze je tam velky priestor na realizaciu...
A ja sm konecne prisiel na t, ako je to s obchodovanim. Uz mi putuju suroviny po krajine
//otazka: ked mi niekto posle na podporu vojakov, mozem ich poslat do utoku ako vlastnych?
A ja sm konecne prisiel na t, ako je to s obchodovanim. Uz mi putuju suroviny po krajine
//otazka: ked mi niekto posle na podporu vojakov, mozem ich poslat do utoku ako vlastnych?