Treba s muzmi jednat len v rukavickach?
blbost..to som nikdy netvrdila..btw moja osoba nie je podstatna,vyjadrujte sa k temelollo napísal:nicky ale filozofovat sa da, preco nie, ale nie vzdy tvarit sa ze si iteligentna a ze kazdi tu ma IQ pod hojdacieho konika a tvoja konspirativna teoria nevedie k nicomu este stale si nedospela k zaveru ci treba alebo nie alebo mi to azda uniklo?
-
lollo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
blbost je to co si napisala
ale je lebo ja tiez mozem zalozit temu a mat filozoficke odpovede ktorym ani ja sam mozno nebudem rozumiet a budem vsetko odvrhovat lebo co nie je z mojej hlavy tak to nie je dobre. skus sa zamysliet raz jednas tak raz onak tak niekde je chyba budem taham na jednu stranu alebo na ziadnu ty tahas na vsetky ku komu ti viacej pasuje a este si sa stale nevyjadrila preco
ako chces riesit problem ked ho poznas iba povrchne? resp ked mi to pozname iba povrchne?
btw s tebou by mal asi aj psycholog problemi
ako chces riesit problem ked ho poznas iba povrchne? resp ked mi to pozname iba povrchne?
btw s tebou by mal asi aj psycholog problemi
Nicki, v rukavickach treba zvycajne jednat len s
- moderatormi, lebo ti zamknu temu (za hociaky dovod ktory sa im hodi)
- s ludmi ktori tu chodia uz 100 rokov (lebo tu maju tzv. nohsledov, ktori s nimi suhlasia aj keby tvrdili ze zem nie je gulata
a dokazu ta sprdnut tak ze tvoj nazor vyznie vzdy smiesne)
- s tymi ktori nepochopili co sa vlastne snazis povedat ako napriklad triple alebo fabo
-dalej s tymi ktori zaroven nechapu a este chcu byt aj vtipni ako mi-chau alebo gangy
keby to bolo v mojej moci tak tohto uzivatela zablokujem lebo je podla mna mentalne naruseny (kazdy jeho prispevok)
- moderatormi, lebo ti zamknu temu (za hociaky dovod ktory sa im hodi)
- s ludmi ktori tu chodia uz 100 rokov (lebo tu maju tzv. nohsledov, ktori s nimi suhlasia aj keby tvrdili ze zem nie je gulata
- s tymi ktori nepochopili co sa vlastne snazis povedat ako napriklad triple alebo fabo
mily, triple, ta druha polovicka sa vobec nebije, praveze v prvej sa snazila povedat ze vzdy mala rada muzov a ich nazory ale ze na tomto fore su ich nazory asi menej trefnetriple
si normálna?????aj čítaš čo píšeš? druhá polovička tvojho príspevku sa bije s prvou.. asi rozdvojená osobnosť
ktory zda sa mysli svojim penisom ale ked mu to vytknes samozrejme povie ze len zartoval (ale tato trapna vyhovorka zabera len na baby s podobnym nizkym IQ ako ma on)Fabo
boobs or GTFO
-dalej s tymi ktori zaroven nechapu a este chcu byt aj vtipni ako mi-chau alebo gangy
snaziaci sa o urazku, ktora ale vyznieva dost trapnemi-chau
Tak ti poviem ze si obycajna zena, ktora ako vsetky zeny patri do kuchyne ci na penis a nie za pocitac. Povznes sa nad to
niekto kto si mysli ze ked ma nad 4000 prispevkov ze ma asi vzdy pravduGangy
Diagnoza menom Idiocia v priamom prenose
-
Shark NX
Addict
Diego ale musim s nim z casti suhlasit ... Skacete do nej cely cas ... Vypnite tu nadradenu cast mozgu ... Nevsimajte si rusive elementy a da sa uplne bez problemu diskutovat.
Preco to dokazem ja, bolek, audiotrack, Forest, loomy ??
Je to taky problem sa do nej nenavazat za 1. Vytvorenu temu?? ("Zvieratka")
Boli tu ovela horsie pripady (Steniatko aka "Menojenanic" atd...)
Preco to dokazem ja, bolek, audiotrack, Forest, loomy ??
Je to taky problem sa do nej nenavazat za 1. Vytvorenu temu?? ("Zvieratka")
Boli tu ovela horsie pripady (Steniatko aka "Menojenanic" atd...)
-
Fabo
Hardcore addict
Hej Loomy, si king, uhadol si ze myslim penisom, igen... moja cinnost na tomto fore dospela k zdarnemu koncu... Alebo vies co? Ani nie.
Neviem odkial mas informacie o mojom IQ, nebudem ho tu ventilovat verejne, ale len tolko, ze ked sa ti to zda nizke, tak by si mal prehodnotit ci by si so svojim potencialom mal stracat cas na fore.
Dalej na margo moderatorov - neviem aky si s nimi mal strasny a zly problem ze ich povazujes za takychto autokratov, ale ja osobne som nikdy ziaden problem s pracou moderatorov ani administratorov nemal.
Neviem odkial mas informacie o mojom IQ, nebudem ho tu ventilovat verejne, ale len tolko, ze ked sa ti to zda nizke, tak by si mal prehodnotit ci by si so svojim potencialom mal stracat cas na fore.
Dalej na margo moderatorov - neviem aky si s nimi mal strasny a zly problem ze ich povazujes za takychto autokratov, ale ja osobne som nikdy ziaden problem s pracou moderatorov ani administratorov nemal.
Nechcem sa niekoho velmi zastavat, ale podla mna pristup clenov fora k administratorom, resp. moderatorom je individualny. Keby napr. teba dali do jailu za spam, dvojity post, tak by si sa zrejme necitil urazene, lebo by si vedel, ze si tam pravom.Fabo napísal:Hej Loomy, si king, uhadol si ze myslim penisom, igen... moja cinnost na tomto fore dospela k zdarnemu koncu... Alebo vies co? Ani nie.
Ale kedze niekto podla mna nema dostatocnu inteligenciu na to, aby pochopil ze vedenie kona len podla najlepsieho vedomia a svedomia, snazia sa robit svoju pracu spravodlivo a ty ich oznacis ako neschopnych. Clovece zober si to z tohto uhla pohladu a zamysli sa nad sebou pred tym ako vypustis podobny prispevok.
(hovoril som o Loomym)
-
Royalflush
Guru wannabe
-
audiotrack
VIP
prečo sa to z mužov presunulo na vedenie tohto fora? Ak ma niekto niečo na srdci, nech sa vyjadri tu: http://www.hojko.com/charakterizujte-us ... 41967.html
-
Royalflush
Guru wannabe
Tak to napis tak aby to vyzeralo ako tema v ktorej sa diskutuje. Bohuzial, tie temy ktore zakladas vyzeraju tak ako keby si si (nic v zlom) liecila komplexy.Nicki napísal:Zalozila som temu-na podklade Shopenhauerovej tezy.Ziadne tvrdenie-otvorena diskusia,co si kto o tom mysli.A uz vobec nikoho nenutim aby sem reagoval...v podstate je to tak,ze poniektori beru moje temy,len ako zamienku si rypnut..nic ine..bohuzial je to tak a nic na tom nezmenim.
-
Clean_Up
Professional
Prepáč, ale tiež sa mi zdá, že si sem chodíš riešiť komplexy. No žial tu ti s tým asi nikto nepomôže, nato sú odborníci (psychoterapeuti). Stačí ak sa niekto pozrie aké témy si založila...Ak si ich všetky prečítam tak mám s toho taký pocit, že ťa podviedol priatel a ešte k tomu ho nemal dlhý podla tvojích predstáv.
a mne sa zda ze mas tak 16+,pretoze dospeleho cloveka podobne nezmysli nemozu ani napadnut...Clean_Up napísal:Prepáč, ale tiež sa mi zdá, že si sem chodíš riešiť komplexy. No žial tu ti s tým asi nikto nepomôže, nato sú odborníci (psychoterapeuti). Stačí ak sa niekto pozrie aké témy si založila...Ak si ich všetky prečítam tak mám s toho taký pocit, že ťa podviedol priatel a ešte k tomu ho nemal dlhý podla tvojích predstáv.
mimochodom zalozila som aj par tem tykajucich sa problematiky prostitucie...to asi znamena,ze inklinujem podavat eroticke sluzby,ze?
-
lollo
Professional
kto vie mozno ano
, ale ty si svoj nazor na danu temu vobec nevyjadrila ak sme pri tom snazis sa tu vies diskusiu na velmi vysokej urovni v ktorej sa sama stracas...a vyjadrujes sa feministicky tak sa potom az tak velmi necuduj kedze 3/4 fora je to muzske osadenstvo
inac ta tvoja predchadzajuca tema "zvieratka" bola pritiahnuta za vlasy.
inac ta tvoja predchadzajuca tema "zvieratka" bola pritiahnuta za vlasy.
-
Clean_Up
Professional
Nicki >> Nie, žial nemám 16+ Ja si zasa myslím, že dospelého človeka nenapadne vytvoriť také témy aké si vytvorila ty. Nechápem ako sa chceš diskutovať na vysokej úrovni, keď už samotná téma nemá úroveň. Vo väčšine tém sme boli my muži vykreslení v tvojích očiach (témach), ako nejaké zvery, akože ozaj neviem o čo ti ide. Chceš sa tu vyzúriť? Radšej si nájdi nejaké kamošky (tiež feministky) a spolu sa bavte o čom len chcete, alebo si kúp ozaj toho psa ako ti to tu už niekto napísal, ale radšej si kúp fenku ako psa, aby si náhodou aj proti nemu niečo nemala. Ináč tou némou "zvieratká" si chcela povedať čo? Že ženy k nevere neinklinujú? 
Znenie temy "zvieratka":geneticka preddispozicia...alias preco muzi inklinuju k nevere?..zeby spestrenie,pud,nepochopenie vo vztahu?...Clean_Up napísal:Nicki >> Nie, žial nemám 16+ Ja si zasa myslím, že dospelého človeka nenapadne vytvoriť také témy aké si vytvorila ty. Nechápem ako sa chceš diskutovať na vysokej úrovni, keď už samotná téma nemá úroveň. Vo väčšine tém sme boli my muži vykreslení v tvojích očiach (témach), ako nejaké zvery, akože ozaj neviem o čo ti ide. Chceš sa tu vyzúriť? Radšej si nájdi nejaké kamošky (tiež feministky) a spolu sa bavte o čom len chcete, alebo si kúp ozaj toho psa ako ti to tu už niekto napísal, ale radšej si kúp fenku ako psa, aby si náhodou aj proti nemu niečo nemala. Ináč tou némou "zvieratká" si chcela povedať čo? Že ženy k nevere neinklinujú?
to je cele,jedina otazka-nic viac;)...kde su tam preboha,muzi vykresleni ako nejake zvery???..LOL..
PS.a samozrejme ze ani zeny si nenechaju rukav o dtrhnut a podvadzaju,ale teraz som preberala temu tykajucu sa muzov.