Treba s muzmi jednat len v rukavickach?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Treba s muzmi jednat len v rukavickach?

Príspevok od používateľa Nicki »

O muzoch som vzdy mala a mam vysoku mienku,po pravde skor ma privadzaju do nepricetnosti "inteligentne"nazory niektorych zien.Tiez ma dokazu dojat feministicke dristy,v zmysle aky by bol svet krasne miesto-bez muzov,ze so svojim jednostopovym rozumcekom hrasku su schopni vyrabat len vojny,ti zli ,nemoralni penismani;)..no kvalitny komplex,co poviete?;)))..Nastastie muzi su tu a maju tu aj svoje pevne miesto,pretoze bez nich by to nemalo zmysel..

Co ma vsak zarazilo..aka jesitnost tiez vladne muzskym svetom.Trafena zenska si dovolila o nas povedat ze sme zvieratka..Sme urazeni,zamknime temu-to sa nesmie!!..Ako deti v skolke,neschopni vecnej diskusie bez narazok a urazok..Je to tak?Treba s muzmi jednat v rukavickach?Aspon na tomto diskusnom fore?..inak dostanes Bana ako hrom?..Apropo..takto sa to riesi,ak si niekto dovoli mat opacny nazor?naco sa to potom nazyva diskusne forum?povolene su len Temy,ktore sa podlizuju muzskemu egu???..ako tomu mam rozumiet?..
Co potom v realnom zivote,ak budete konfrontovani so situaciami,s nazormi,ktore vas vytacaju..carovny gombicek a Lock?..chech
Nezvladli ste to chlapci..Vidite triesku v cudzom oku,ale brvno vo svojom taktne prehliadate
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

z toho dôvodu máme vo vedení aj nežné pohlavie. Ak bola (nejaká) téma zamknutá tak kvôli niečomu inému ako subjektívnemu názoru a urazeniu sa niekoho z vedenia. Možno sa diskusia zmenila na offtopic, možno nadávky, spamm...
Problémom však je, že je tu omnoho viac mužov ako žien. Vlastne to ešte muži nie sú, a potom to v takých diskusiách tak aj vypadá keď sa začnú urážať, to si nevšímaj :) Ak to ale narúša diskusiu, treba zakročiť zo strany vedenia
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pocuvaj moja - mozem sa opytat co ti sedi na nose?
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nicki tvoja tema o "Zvieratkach" bola zamknuta z dovodu zleho nazvu. Staci napisat vedeniu nech zmeni nazov na napr.: "Nevera" a tema bude premenovana a odomknuta ... Nehladaj v tom iny dovod. Ziaden tam nie je ;)

S Muzmi tu na fore netreba jednat s rukavickami ...
Predstav si ze by nejaky chlap napisal temu: Zeny a ku*venie ... A zacal opisovat to ako je kazda zena lahka, ako sa kazda zena nema problem vyspat s inym aj ked je vo vztahu atd... Tiez som si isty ze by Zenske osadenstvo tu na fore hned zareagovalo ... A keby aj podrazdene tak by mali na to opodstatnenie ... Kedze by ich to urazalo.
Preto na to vacsina zareagovala podrazdene ... Jednak je to skatulkovanie. To ze je v tvojom okoli par chlapov nevernych neznamena ze su vsetci taky ;)

V kazdom pripade k zmysluplnej diskusii je tu kazdy otvoreny ... Myslim si ze vela uzivatelov sa rad dozvie nazor na nieco zo strany opacneho pohlavia.
Staci len dodrziavat urcite pravidla slusnosti ... a na pripadne utoky neodpovedat, ignorovat, alebo ich inteligentne odrazat ;)
qwerty-xyz

Re: Treba s muzmi jednat len v rukavickach?

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Nicki napísal:O muzoch som vzdy mala a mam vysoku mienku,po pravde skor ma privadzaju do nepricetnosti "inteligentne"nazory niektorych zien.Tiez ma dokazu dojat feministicke dristy,v zmysle aky by bol svet krasne miesto-bez muzov,ze so svojim jednostopovym rozumcekom hrasku su schopni vyrabat len vojny,ti zli ,nemoralni penismani;)..no kvalitny komplex,co poviete?;)))..Nastastie muzi su tu a maju tu aj svoje pevne miesto,pretoze bez nich by to nemalo zmysel..

Co ma vsak zarazilo..aka jesitnost tiez vladne muzskym svetom.Trafena zenska si dovolila o nas povedat ze sme zvieratka..Sme urazeni,zamknime temu-to sa nesmie!!..Ako deti v skolke,neschopni vecnej diskusie bez narazok a urazok..Je to tak?Treba s muzmi jednat v rukavickach?Aspon na tomto diskusnom fore?..inak dostanes Bana ako hrom?..Apropo..takto sa to riesi,ak si niekto dovoli mat opacny nazor?naco sa to potom nazyva diskusne forum?povolene su len Temy,ktore sa podlizuju muzskemu egu???..ako tomu mam rozumiet?..
Co potom v realnom zivote,ak budete konfrontovani so situaciami,s nazormi,ktore vas vytacaju..carovny gombicek a Lock?..chech
Nezvladli ste to chlapci..Vidite triesku v cudzom oku,ale brvno vo svojom taktne prehliadate
:roll: ja som tu sice pre mnohych za vola, ale ocividne holka tu mas problem ty a ked nemas co robit chod pisat clanky na diva bodka sk ....
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Aj mna by zaujimalo co ti vrta v hlave. Su pravidla, ktore trba dodrziatat a take su aj tu. Ked sa porusia su nasledky, lock atd. Forum je na to aby sa tu preberali veci a nie na povrchne pisanie. Co som momentalne videl, tak to neni len tak, ze mas nejaky problem s muzmi a neznamena to ze sme vsetci taky. Prave aj vela muzov by povedalo to iste o zenach. A radi sa rozpravame o problemoch ktore sa tykaju aj nas a aj ked sme tymi problemami my. Len treba mat trochu inteligencie a nie drzost.
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Dievca zlate, tak Ty si inac zakomplexovana. Podla tem ktore zakladas Ta asi nedavno nechal nejaky chalan, ktory sa samozrejme stal najhorsi na svete a spolu s nim aj vsetci ostatni co maju medzi nohami penis. Navyse podla temy o velkosti sa da predpokladat, ze ho mal maly, alebo ja neviem co. Prosim Ta vypni pocitac, chod von prejst sa do prirody, chod spat v normalnu hodinu a v pondelok navstiv psychoterapeuta. Necit sa trapne ked tam pojdes, urcite Ti pomoze. Tu uz taketo temy zacinaju zvysok osadenstva dost znacne otravovat, ak si si nevsimla.
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

(..doplnim foresta) A nie zakladat tu temy o muzskych pohlavnych ustrojoch. :roll:

K6, zdielam tvoj nazor.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

a zas zabomysie spory o nic :-)

najviac sa mi aj tak paci ze sa smejes z feministiek ale samizda si taka ista :-) ...
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Nebude to tym, ze ju nechal chalan, taka je od prirody podla mna. :)

Ja by som to povedal tak, že ťa zaujimaju peečoviny a zakladas o nich temy zlym sposobom, tak sa nečuduj, že ťa tu ma každy za lietadlo.
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Nicki napísal:Treba s muzmi jednat v rukavickach?
Ano, treba a vsade a za kazdych okolnosti, lebo to takto mame radi. :aasmile3:
Forest
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Forest »

Royalflush napísal:(..doplnim foresta) A nie zakladat tu temy o muzskych pohlavnych ustrojoch. :roll:

K6, zdielam tvoj nazor.
Royal dakujem za doplnenie :).
Pre Nicki: Ked mas problem, ktory vidim v poslednych temach, tak si to vyries a nezakladaj tu take temy na ktorych by sme sa ani pozastavovat nemali. Ak chces tak sa da poradit a nie len slova do vetru hadzat.... :smt065
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Aj keď som ženského pohlavia, mám pocit, že tvoj príspevok je trošku feministický, resp. máš nejaký problém s chlapmi. Myslím, že tu na fóre sú rovnaké pravidlá pre všetkých, je tu síce viac pánov, ale nemám pocit, že by mali nejaký výhody oproti nám.
Nicki
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa Nicki »

audiotrack napísal:z toho dôvodu máme vo vedení aj nežné pohlavie. Ak bola (nejaká) téma zamknutá tak kvôli niečomu inému ako subjektívnemu názoru a urazeniu sa niekoho z vedenia. Možno sa diskusia zmenila na offtopic, možno nadávky, spamm...
Problémom však je, že je tu omnoho viac mužov ako žien. Vlastne to ešte muži nie sú, a potom to v takých diskusiách tak aj vypadá keď sa začnú urážať, to si nevšímaj :) Ak to ale narúša diskusiu, treba zakročiť zo strany vedenia
Oki beriem na vedomie..

//autoeditácia príspevku ( 11 Jul 2009, 22:49 )
no jasne som fefiministka a navyse ma problemy s chlapmi..ako inak chech..mimochodom tu istu temu vzdy na porovnanie zakladam zaroven na viacerych forach..sranda

jaj a tu?chlapci verzus muzi..uz mi to doslo..prijemny zvysok vecera..
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Nicki napísal:Oki beriem na vedomie..

//autoeditácia príspevku ( 11 Jul 2009, 22:49 )
no jasne som fefiministka a navyse ma problemy s chlapmi..ako inak chech..mimochodom tu istu temu vzdy na porovnanie zakladam zaroven na viacerych forach..sranda

jaj a tu?chlapci verzus muzi..uz mi to doslo..prijemny zvysok vecera..
Pozri, sama niesi schopná normálnej komunikácie.
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

netusim o co dotycnej islo :lol: btw si rozmyslala aj nad obsahovou strankou? lebo mne nejako usla pointa ze co si tym prispevkom chcela povedat
Flinstone
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Flinstone »

možno je to holka toho čo sa mu nechce postaviť ... :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Nicki napísal:O muzoch som vzdy mala a mam vysoku mienku,po pravde skor ma privadzaju do nepricetnosti "inteligentne"nazory niektorych zien.Tiez ma dokazu dojat feministicke dristy,v zmysle aky by bol svet krasne miesto-bez muzov,ze so svojim jednostopovym rozumcekom hrasku su schopni vyrabat len vojny,ti zli ,nemoralni penismani;)..no kvalitny komplex,co poviete?;)))..Nastastie muzi su tu a maju tu aj svoje pevne miesto,pretoze bez nich by to nemalo zmysel..

si normálna?????aj čítaš čo píšeš? druhá polovička tvojho príspevku sa bije s prvou.. asi rozdvojená osobnosť
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

ja som sa v tom príspevku našiel :)
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa: