Treba s muzmi jednat len v rukavickach?
Treba s muzmi jednat len v rukavickach?
O muzoch som vzdy mala a mam vysoku mienku,po pravde skor ma privadzaju do nepricetnosti "inteligentne"nazory niektorych zien.Tiez ma dokazu dojat feministicke dristy,v zmysle aky by bol svet krasne miesto-bez muzov,ze so svojim jednostopovym rozumcekom hrasku su schopni vyrabat len vojny,ti zli ,nemoralni penismani;)..no kvalitny komplex,co poviete?;)))..Nastastie muzi su tu a maju tu aj svoje pevne miesto,pretoze bez nich by to nemalo zmysel..
Co ma vsak zarazilo..aka jesitnost tiez vladne muzskym svetom.Trafena zenska si dovolila o nas povedat ze sme zvieratka..Sme urazeni,zamknime temu-to sa nesmie!!..Ako deti v skolke,neschopni vecnej diskusie bez narazok a urazok..Je to tak?Treba s muzmi jednat v rukavickach?Aspon na tomto diskusnom fore?..inak dostanes Bana ako hrom?..Apropo..takto sa to riesi,ak si niekto dovoli mat opacny nazor?naco sa to potom nazyva diskusne forum?povolene su len Temy,ktore sa podlizuju muzskemu egu???..ako tomu mam rozumiet?..
Co potom v realnom zivote,ak budete konfrontovani so situaciami,s nazormi,ktore vas vytacaju..carovny gombicek a Lock?..chech
Nezvladli ste to chlapci..Vidite triesku v cudzom oku,ale brvno vo svojom taktne prehliadate
Co ma vsak zarazilo..aka jesitnost tiez vladne muzskym svetom.Trafena zenska si dovolila o nas povedat ze sme zvieratka..Sme urazeni,zamknime temu-to sa nesmie!!..Ako deti v skolke,neschopni vecnej diskusie bez narazok a urazok..Je to tak?Treba s muzmi jednat v rukavickach?Aspon na tomto diskusnom fore?..inak dostanes Bana ako hrom?..Apropo..takto sa to riesi,ak si niekto dovoli mat opacny nazor?naco sa to potom nazyva diskusne forum?povolene su len Temy,ktore sa podlizuju muzskemu egu???..ako tomu mam rozumiet?..
Co potom v realnom zivote,ak budete konfrontovani so situaciami,s nazormi,ktore vas vytacaju..carovny gombicek a Lock?..chech
Nezvladli ste to chlapci..Vidite triesku v cudzom oku,ale brvno vo svojom taktne prehliadate
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
z toho dôvodu máme vo vedení aj nežné pohlavie. Ak bola (nejaká) téma zamknutá tak kvôli niečomu inému ako subjektívnemu názoru a urazeniu sa niekoho z vedenia. Možno sa diskusia zmenila na offtopic, možno nadávky, spamm...
Problémom však je, že je tu omnoho viac mužov ako žien. Vlastne to ešte muži nie sú, a potom to v takých diskusiách tak aj vypadá keď sa začnú urážať, to si nevšímaj
Ak to ale narúša diskusiu, treba zakročiť zo strany vedenia
Problémom však je, že je tu omnoho viac mužov ako žien. Vlastne to ešte muži nie sú, a potom to v takých diskusiách tak aj vypadá keď sa začnú urážať, to si nevšímaj
-
Shark NX
Addict
Nicki tvoja tema o "Zvieratkach" bola zamknuta z dovodu zleho nazvu. Staci napisat vedeniu nech zmeni nazov na napr.: "Nevera" a tema bude premenovana a odomknuta ... Nehladaj v tom iny dovod. Ziaden tam nie je 
S Muzmi tu na fore netreba jednat s rukavickami ...
Predstav si ze by nejaky chlap napisal temu: Zeny a ku*venie ... A zacal opisovat to ako je kazda zena lahka, ako sa kazda zena nema problem vyspat s inym aj ked je vo vztahu atd... Tiez som si isty ze by Zenske osadenstvo tu na fore hned zareagovalo ... A keby aj podrazdene tak by mali na to opodstatnenie ... Kedze by ich to urazalo.
Preto na to vacsina zareagovala podrazdene ... Jednak je to skatulkovanie. To ze je v tvojom okoli par chlapov nevernych neznamena ze su vsetci taky
V kazdom pripade k zmysluplnej diskusii je tu kazdy otvoreny ... Myslim si ze vela uzivatelov sa rad dozvie nazor na nieco zo strany opacneho pohlavia.
Staci len dodrziavat urcite pravidla slusnosti ... a na pripadne utoky neodpovedat, ignorovat, alebo ich inteligentne odrazat
S Muzmi tu na fore netreba jednat s rukavickami ...
Predstav si ze by nejaky chlap napisal temu: Zeny a ku*venie ... A zacal opisovat to ako je kazda zena lahka, ako sa kazda zena nema problem vyspat s inym aj ked je vo vztahu atd... Tiez som si isty ze by Zenske osadenstvo tu na fore hned zareagovalo ... A keby aj podrazdene tak by mali na to opodstatnenie ... Kedze by ich to urazalo.
Preto na to vacsina zareagovala podrazdene ... Jednak je to skatulkovanie. To ze je v tvojom okoli par chlapov nevernych neznamena ze su vsetci taky
V kazdom pripade k zmysluplnej diskusii je tu kazdy otvoreny ... Myslim si ze vela uzivatelov sa rad dozvie nazor na nieco zo strany opacneho pohlavia.
Staci len dodrziavat urcite pravidla slusnosti ... a na pripadne utoky neodpovedat, ignorovat, alebo ich inteligentne odrazat
-
qwerty-xyz
Re: Treba s muzmi jednat len v rukavickach?
Nicki napísal:O muzoch som vzdy mala a mam vysoku mienku,po pravde skor ma privadzaju do nepricetnosti "inteligentne"nazory niektorych zien.Tiez ma dokazu dojat feministicke dristy,v zmysle aky by bol svet krasne miesto-bez muzov,ze so svojim jednostopovym rozumcekom hrasku su schopni vyrabat len vojny,ti zli ,nemoralni penismani;)..no kvalitny komplex,co poviete?;)))..Nastastie muzi su tu a maju tu aj svoje pevne miesto,pretoze bez nich by to nemalo zmysel..
Aj mna by zaujimalo co ti vrta v hlave. Su pravidla, ktore trba dodrziatat a take su aj tu. Ked sa porusia su nasledky, lock atd. Forum je na to aby sa tu preberali veci a nie na povrchne pisanie. Co som momentalne videl, tak to neni len tak, ze mas nejaky problem s muzmi a neznamena to ze sme vsetci taky. Prave aj vela muzov by povedalo to iste o zenach. A radi sa rozpravame o problemoch ktore sa tykaju aj nas a aj ked sme tymi problemami my. Len treba mat trochu inteligencie a nie drzost.
Dievca zlate, tak Ty si inac zakomplexovana. Podla tem ktore zakladas Ta asi nedavno nechal nejaky chalan, ktory sa samozrejme stal najhorsi na svete a spolu s nim aj vsetci ostatni co maju medzi nohami penis. Navyse podla temy o velkosti sa da predpokladat, ze ho mal maly, alebo ja neviem co. Prosim Ta vypni pocitac, chod von prejst sa do prirody, chod spat v normalnu hodinu a v pondelok navstiv psychoterapeuta. Necit sa trapne ked tam pojdes, urcite Ti pomoze. Tu uz taketo temy zacinaju zvysok osadenstva dost znacne otravovat, ak si si nevsimla.
-
Royalflush
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Ano, treba a vsade a za kazdych okolnosti, lebo to takto mame radi.Nicki napísal:Treba s muzmi jednat v rukavickach?
Royal dakujem za doplnenieRoyalflush napísal:(..doplnim foresta) A nie zakladat tu temy o muzskych pohlavnych ustrojoch.![]()
K6, zdielam tvoj nazor.
Pre Nicki: Ked mas problem, ktory vidim v poslednych temach, tak si to vyries a nezakladaj tu take temy na ktorych by sme sa ani pozastavovat nemali. Ak chces tak sa da poradit a nie len slova do vetru hadzat....
Oki beriem na vedomie..audiotrack napísal:z toho dôvodu máme vo vedení aj nežné pohlavie. Ak bola (nejaká) téma zamknutá tak kvôli niečomu inému ako subjektívnemu názoru a urazeniu sa niekoho z vedenia. Možno sa diskusia zmenila na offtopic, možno nadávky, spamm...
Problémom však je, že je tu omnoho viac mužov ako žien. Vlastne to ešte muži nie sú, a potom to v takých diskusiách tak aj vypadá keď sa začnú urážať, to si nevšímajAk to ale narúša diskusiu, treba zakročiť zo strany vedenia
//autoeditácia príspevku ( 11 Jul 2009, 22:49 )
no jasne som fefiministka a navyse ma problemy s chlapmi..ako inak chech..mimochodom tu istu temu vzdy na porovnanie zakladam zaroven na viacerych forach..sranda
jaj a tu?chlapci verzus muzi..uz mi to doslo..prijemny zvysok vecera..
-
Bushido
Medium Professional
Pozri, sama niesi schopná normálnej komunikácie.Nicki napísal:Oki beriem na vedomie..
//autoeditácia príspevku ( 11 Jul 2009, 22:49 )
no jasne som fefiministka a navyse ma problemy s chlapmi..ako inak chech..mimochodom tu istu temu vzdy na porovnanie zakladam zaroven na viacerych forach..sranda
jaj a tu?chlapci verzus muzi..uz mi to doslo..prijemny zvysok vecera..
-
triple
Guru wannabe
si normálna?????aj čítaš čo píšeš? druhá polovička tvojho príspevku sa bije s prvou.. asi rozdvojená osobnosťNicki napísal:O muzoch som vzdy mala a mam vysoku mienku,po pravde skor ma privadzaju do nepricetnosti "inteligentne"nazory niektorych zien.Tiez ma dokazu dojat feministicke dristy,v zmysle aky by bol svet krasne miesto-bez muzov,ze so svojim jednostopovym rozumcekom hrasku su schopni vyrabat len vojny,ti zli ,nemoralni penismani;)..no kvalitny komplex,co poviete?;)))..Nastastie muzi su tu a maju tu aj svoje pevne miesto,pretoze bez nich by to nemalo zmysel..
-
vendo
Guru
pro tema
som rad ze som tu ibb!
- Prílohy
-
- bitch.gif
- shut up and go to kitchen
- (1.99 MiB) 267 stiahnutí