Treba zimne pneu?
Treba zimne pneu?
Zdravim vas motoristi. Potrebujem od vas vediet ci musim mat na aute zimne pneumatiky, pretoze sa mi zda (neviem ci to este plati) ze zimne pneu musime mat obute len pri suvislej vrstve snehu alebo ladu. Alebo jednoducho treba ich mat obute od urciteho datumu a basta. Ako to vlastne je? Uz nestacia celorocne vsak? Ja by som si to aj nasiel na googly, ale pisem s mobilu. Dakujem za odpovede
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja viem tiež o tom, že je to tak ako píše brm, ale koncom decembra bol doma kamarát žijúci v zahraničí a má tu odparkované svoje auto, samozrejme na letných. Jeho otec preňho nešiel na letisko tým autom práve preto, lebo malo zimné gumy. Pri debate s ním sa obhajoval, že preto, lebo treba zimné gumy. Jeho otec je bývalý policajt. Začal som mu tĺcť do hlavy, že ich treba len ak je súvislá vrstva bordelu na ceste, ale jemu to nedalo, tak volal svojmu kamarátovi dopravákovi, aby zistil ako to je. Čo je však zarážajúce, ten dopravák, stále aktívny policajt, mu povedal, že zimné gumy sú povinné, súvislá vrstva snehu na to nemá vplyv. Nechcel som hádku hnať do extrémov, tak som debatu skončil s tým, že je to tak ako som tvrdil ja. Doma som si to overoval a google nič také nepotvrdil, tak som si len pomyslel, že toho policajta stretnúť a začal by ma sekať ak by som mal letné, tak mu zaťukám na čelo a nahlásim ho na preskúšanie 
Sorry za menší OT
Sorry za menší OT
-
midnight_man
Guru