Tuning
-
frodimir1
Star
- Kontaktovať používateľa:
mno tak napriklad z tych 2500 aut sa mne nepaci ani 1... tak co tu riesis a najde sa mnoho takych ludiii ako som ja....
a k tej skodofke... bo ziadne auto sa nepodoba ani len trosku na S120 s motorom fpredu... a tomu dotycnemu sa to auto napr. paci, mne nie... tak si tam ten motor dal... a nezaujima ho co si myslia taky ludia o nom ako si ty...
a este mi povedz co je na tom take zabavne, teda na mojejj otazke:
ktora seriovka sa vyrovna aspon zcasi(teda zcasti) tunovanym autam ???
mno v dnesnej dobe uz niesu auta co byvali dnes mame v autach plno elektriky... a ked si clovek ce vymenit olej musi ist preto zbytocne do servisu, kde mu tam naleju neaky lôacny olej a budu pytat velke prachy...
Ja to proste uz neriesim....
a k tej skodofke... bo ziadne auto sa nepodoba ani len trosku na S120 s motorom fpredu... a tomu dotycnemu sa to auto napr. paci, mne nie... tak si tam ten motor dal... a nezaujima ho co si myslia taky ludia o nom ako si ty...
a este mi povedz co je na tom take zabavne, teda na mojejj otazke:
ktora seriovka sa vyrovna aspon zcasi(teda zcasti) tunovanym autam ???
mno v dnesnej dobe uz niesu auta co byvali dnes mame v autach plno elektriky... a ked si clovek ce vymenit olej musi ist preto zbytocne do servisu, kde mu tam naleju neaky lôacny olej a budu pytat velke prachy...
Ja to proste uz neriesim....
-
quasimoto
Star
hmm tak narychlo Lotus, TVR, Caternham a podobne znacky pre entuziastov nemaju elektroniku...
ja osobne by som si netrufol na vykonne auto bez trakcie, ESP atd, nie som superman, rovnako ako 97% soferov. Respektive sa o seba velmi bojim, a nechcem riskovat, ze niekde na vode alebo lade sa zabijem. Ak su tieto veci vypinatelne, nevidim v tom ziaden problem
v akom najlepsom aute si siel, ze takto odsudzujes seriovky? Neverim, ze keby si mal 50 milionov, bude sa vozit vo vytuzenom golfe 2. Nehovorim ze podobne auto musi byt zle, ale na kazdodenne pouzitie uplne nevhodne, v tomto sa seriovkam nic nevyrovna, mozes mat aj luxus a zaroven vykony a zabavu o akej sa ti v tvojom golfe ani nebude snivat
ja osobne by som si netrufol na vykonne auto bez trakcie, ESP atd, nie som superman, rovnako ako 97% soferov. Respektive sa o seba velmi bojim, a nechcem riskovat, ze niekde na vode alebo lade sa zabijem. Ak su tieto veci vypinatelne, nevidim v tom ziaden problem
v akom najlepsom aute si siel, ze takto odsudzujes seriovky? Neverim, ze keby si mal 50 milionov, bude sa vozit vo vytuzenom golfe 2. Nehovorim ze podobne auto musi byt zle, ale na kazdodenne pouzitie uplne nevhodne, v tomto sa seriovkam nic nevyrovna, mozes mat aj luxus a zaroven vykony a zabavu o akej sa ti v tvojom golfe ani nebude snivat
-
insane
Light Star
S tymto plne suhlasim!! Kazdy "macher" ked vidi nadupane auto, tak zahlasi ako by tomu nalozil a neviem co este. Skutocnost je taka, ze ked date neskusenemu vodicovi bez zmyslu pre opatrnost 200+ PS auto, tak je dost velka sanca, ze ho omota o nejaky stlp, alebo skonci na poli(v lepsom pripade, este moze niekoho zabit). Nepomoze mu sice elektronika, ale to je o inom. ALE ked si sadne do silneho auta aj skusenejsi vodic s kuskom rozumu, tak urcite na to nebude dupat a bude rad ked mu napr. v zlom pocasi pomoze na namrznutej ceste v zakrute elektronika a nevyvali sa niekde. Ked sa chce niekde na parkovisku vyblaznit, tak pohoda. Vypne ESP a pod. a moze tomu nakladat kolko chce.quasimoto napísal:hmm tak narychlo Lotus, TVR, Caternham a podobne znacky pre entuziastov nemaju elektroniku...
Vytunene auto moze byt este o dost lepsie ako seriovka ked je kvalitne spravene!! Dost sa o tuto problematiku zaujimam, tak o tom nieco viem. Tuning je vacsinou zamerany na zlepsenie jazdnych vlastnosti auta. Priklad. Mas seriovku. "Klasicke" auto, ktorych su nase cesty plne. A mas kvalitne spravene auto. Vzduchovy podvozok, kvalitne brzdy, lepsie sedi v zakrutach a X dalsich veci. Ktore je myslis bezpecnejsie? Podla mna je to dost jasne.quasimoto napísal: v akom najlepsom aute si siel, ze takto odsudzujes seriovky? Neverim, ze keby si mal 50 milionov, bude sa vozit vo vytuzenom golfe 2. Nehovorim ze podobne auto musi byt zle, ale na kazdodenne pouzitie uplne nevhodne, v tomto sa seriovkam nic nevyrovna, mozes mat aj luxus a zaroven vykony a zabavu o akej sa ti v tvojom golfe ani nebude snivat
-
quasimoto
Star
no lenze na SK je "tunovanych" aut, ktore maju upraveny podzovok tak mozno 5%...insane napísal:Vytunene auto moze byt este o dost lepsie ako seriovka ked je kvalitne spravene!! Dost sa o tuto problematiku zaujimam, tak o tom nieco viem. Tuning je vacsinou zamerany na zlepsenie jazdnych vlastnosti auta. Priklad. Mas seriovku. "Klasicke" auto, ktorych su nase cesty plne. A mas kvalitne spravene auto. Vzduchovy podvozok, kvalitne brzdy, lepsie sedi v zakrutach a X dalsich veci. Ktore je myslis bezpecnejsie? Podla mna je to dost jasne.Takze neviem preco by sa vytunene auto nemohlo vyrovnat seriovkam. Howk
mas pravdu ze co sa tyka sportovej jazdy tak su bezne seriovky naladene kompromisne, vacsina ludi chce pohodlne auto. Ale ked chce tuner sportove auto, preco si kupuje obycajnu verziu? No pre tych co chcu sportove, su predsa vseliake GTI, RS, TypeR, ST, ... Su to auta ktore ladili aby boli co najlepsie na beznych cestach ake su vonku ( nie okruh! a pochybujem ze je take lahke vymanit na aute tlmice pruziny a ze bude to vytunene auto lepsie.
to by museli v automobilkach sediet maximalny impotenti. Preto si myslim ze z hladiska praktickeho vyuzitia su vyrobcovia vzdy vpredu. niet sa comu divit, ked maju na to tolko penazi.
noked niekto chce golf 1.4 alebo sdi s tvrdym podvozkom, tak jemu zostava fakt len tuning
-
frodimir1
Star
Mno quasimoto sedel som uz vo vselicom, ale vzdy som bol za VW... i ked viem ze Golf2 nieje uplne najkvalitnejsie prepracovany, som zatazeny na jeho tvary...
to insane mno ja by som skor povedal, ze taky podvozok sa nehodi na dennu pramavku, bo to fajne j*be geometriu, co som pocul od vlastnikov aut s takymito podvozkami, tak bud mechanicky nastavitelny podvozok, abo napevno stavany tvrdy podvozok napr. aj od Supersportu, alebo od KW, ci inych... ale jednoznacne som za lacne a celkom dobre drzia Supersport, uz odskusane na nasich 2 autiakoch...
mno a mi povedz ze totok nieje buh vi co (moja spolupraca):
edit: quasimoto nema kazdy tolko lowa aby si kupil skoro novu sportovu verziu hocicoho... sak kukaj POLO 1.4 TSI 170 konikov seriovka a scu zan skoro melon kolo 950L.... taaaze...
edit2: viac fotot na www.vwgroup-pazient.szm.sk
edit3:
edit4: odstranena priloha, bo to neboli dobre fotecky
....
to insane mno ja by som skor povedal, ze taky podvozok sa nehodi na dennu pramavku, bo to fajne j*be geometriu, co som pocul od vlastnikov aut s takymito podvozkami, tak bud mechanicky nastavitelny podvozok, abo napevno stavany tvrdy podvozok napr. aj od Supersportu, alebo od KW, ci inych... ale jednoznacne som za lacne a celkom dobre drzia Supersport, uz odskusane na nasich 2 autiakoch...
edit: quasimoto nema kazdy tolko lowa aby si kupil skoro novu sportovu verziu hocicoho... sak kukaj POLO 1.4 TSI 170 konikov seriovka a scu zan skoro melon kolo 950L.... taaaze...
edit3:
edit4: odstranena priloha, bo to neboli dobre fotecky
-
quasimoto
Star
no pravdu povediac toto polo nemusim.. farba celkom ok, celkove tvary naraznikov tiez, mracenie podla mna zbytocne, vyfuky nepasuju k tomu, spataky 1000x videne a nepacia sa mi no a disky hroza, to dufam ze sa planuju kupit nove. a este ta zadna cira optika ma tiez nedostava.. to len moj nazorfrodimir1 napísal:Mno quasimoto sedel som uz vo vselicom, ale vzdy som bol za VW... i ked viem ze Golf2 nieje uplne najkvalitnejsie prepracovany, som zatazeny na jeho tvary...
co sa tyka tych penazi, je mi to jasne, ale vybral si zly priklad-predrazeny golf... taka fiesta ST je minimalne tak isto zabavna a myslim ze nejakych cca 550 litrov stoji "iba".
ak je aj to vela, tieto verzie maju este zabavnejsich predchodcov (predsa nie je tam elektronika), ako P106 GTI, Saxo VTS, 306 S16, Clio Sport, Ford Puma a plno dalsich. a myslim ze tie su super uz bez tuningu. Alebo je podla teba zabavnejsie auto vytunovana 1.4 ? myslim ze v nej sa nikdy nezabavis tak ako v tych povodom sportovych verziach
-
frodimir1
Star
mno vravel som o pole
... a nie golfikovi... mno a jedine co ma na tych autach moc netahaaaa je to, ze su Francuzi... mno a auta od uja forda necem...
a este k tomu POLU nieje take pekne na obrazkoch ako v skutocnosti, taze ak si nebol v Trencine na tuning zraze, tak nemas z toho aj tak nic... a tie elektrace su bohofskeee... a mysliiim, ze len tak lahko sa neda taky rozmer za dobru cenu zohnat u nas 8Jx15"+ este pneumatiky 195/45 R15 mno a ten sportovy podvozok... motor nieco cez 100 konikov a zo semaforov to vystartuje skoro ako raketa... som sa az divil ako to slo... a zakruty ma na haku... drziii v nich jak svina a este vzadu su kotucove brzdy, pre vyssiu bezpecnost a uz je aj spevnena konstrukcia celeho automobilu... takze mi hovor kedy to bolo bezpecnejsie
...
edit: k tym spetakom, myslim, ze ine by tam aj tak nepasovali a musiiim povedat, ze sa do nich kuka fajne
...
inac tu su ale s inymi krytkami
a nove 25L
a este k tomu POLU nieje take pekne na obrazkoch ako v skutocnosti, taze ak si nebol v Trencine na tuning zraze, tak nemas z toho aj tak nic... a tie elektrace su bohofskeee... a mysliiim, ze len tak lahko sa neda taky rozmer za dobru cenu zohnat u nas 8Jx15"+ este pneumatiky 195/45 R15 mno a ten sportovy podvozok... motor nieco cez 100 konikov a zo semaforov to vystartuje skoro ako raketa... som sa az divil ako to slo... a zakruty ma na haku... drziii v nich jak svina a este vzadu su kotucove brzdy, pre vyssiu bezpecnost a uz je aj spevnena konstrukcia celeho automobilu... takze mi hovor kedy to bolo bezpecnejsie
edit: k tym spetakom, myslim, ze ine by tam aj tak nepasovali a musiiim povedat, ze sa do nich kuka fajne
inac tu su ale s inymi krytkami
a nove 25L-
quasimoto
Star
no vravel si o Pole ale ziadne polo za 950 litrov ni eje, najdrahsie GTI 1,8T stoji necelych 650frodimir1 napísal:mno vravel som o pole... a nie golfikovi... mno a jedine co ma na tych autach moc netahaaaa je to, ze su Francuzi... mno a auta od uja forda necem...
a este k tomu POLU nieje take pekne na obrazkoch ako v skutocnosti, taze ak si nebol v Trencine na tuning zraze, tak nemas z toho aj tak nic... a tie elektrace su bohofskeee... a mysliiim, ze len tak lahko sa neda taky rozmer za dobru cenu zohnat u nas 8Jx15"+ este pneumatiky 195/45 R15 mno a ten sportovy podvozok... motor nieco cez 100 konikov a zo semaforov to vystartuje skoro ako raketa... som sa az divil ako to slo... a zakruty ma na haku... drziii v nich jak svina a este vzadu su kotucove brzdy, pre vyssiu bezpecnost a uz je aj spevnena konstrukcia celeho automobilu... takze mi hovor kedy to bolo bezpecnejsie...
edit: k tym spetakom, myslim, ze ine by tam aj tak nepasovali a musiiim povedat, ze sa do nich kuka fajne...
inac tu su ale s inymi krytkamia nove 25L
no tie auta boli len priklad, ale je pravda ze v tom obdobi robili nemci velmi nudne auta, cize za zabavou musis ist inde. Co uz ked skoro cele 90te roky sa prakticky nezmohi na poriadne auto v nemecku. A Ford je podvozkovo z mainstreamu najlepsi, keby si mal skusenost tak pises inak
no a ked je podla teba 100 koni ako raketa, tak prepac, to fakt neviem co na to povedat... Hociktore vyssie menovane ide potom rychlostou svetla...
ako pozeram na to upravene Polo, tak nemozem si pomoct, ale typek mohol mat za tie peniaze fakt poriadne auto
-
frodimir1
Star
mno mas pravdu este sa tie motory nemontuju do Pola, ale pocul som, ze aj tam ma ist podobny agregat.... mno teraz totok neries.... sak ale vravim, ze mna nepresvedcis ani za nic.... proste ja len VW Group a basta...
Proste... neries to to nejde o to co mohol mat za tie peniaze... tu ide o to, ze je to jeho hobby... tuning je to aj mojim hobby....
a moj Golf2 bude mat takutok masku... z Jetty2 ... mno mozna Golfa G60, len neviem kde by sa dala zohnat.... neviete niekto nieco ???
a tie niektore plasty mal radsej dat het.... mno sak 100 ludi... 100 chutiiiii
hned sem dam to foto....

Proste... neries to to nejde o to co mohol mat za tie peniaze... tu ide o to, ze je to jeho hobby... tuning je to aj mojim hobby....
a moj Golf2 bude mat takutok masku... z Jetty2 ... mno mozna Golfa G60, len neviem kde by sa dala zohnat.... neviete niekto nieco ???
a tie niektore plasty mal radsej dat het.... mno sak 100 ludi... 100 chutiiiii
hned sem dam to foto....

-
quasimoto
Star
tento nemecky styl voebc nemusim, malicke tluste kolieska, precnievajuce rafiky... a pochybujem ze taketo auto ma lepsi podvozok ako seriovy golf 2 gti 
inak mne sa na g2 pacia klasicke okruhle svetla, ta maska z jetty ho robi opticky velmi tazkym na predok. inak ved hladaj inzeraty, vrakoviska a podobne.
cielom tuningu je mat vynimocne auto, odlisit sa, nie? Lebo vsetky golfy co si tu daval som mal pocit ze nic nove, vsetko som uz dakde videl. je ich tolko ze vela originalneho sa tam neda spravit
skus nejake normlane auta a potom ospevuj vw... nechapem to. jazdim na vw ale je to priemerne auto. mas vodicak?
inak mne sa na g2 pacia klasicke okruhle svetla, ta maska z jetty ho robi opticky velmi tazkym na predok. inak ved hladaj inzeraty, vrakoviska a podobne.
cielom tuningu je mat vynimocne auto, odlisit sa, nie? Lebo vsetky golfy co si tu daval som mal pocit ze nic nove, vsetko som uz dakde videl. je ich tolko ze vela originalneho sa tam neda spravit
skus nejake normlane auta a potom ospevuj vw... nechapem to. jazdim na vw ale je to priemerne auto. mas vodicak?
Supersport hm, tak to je fakt kvalitafrodimir1 napísal: to insane mno ja by som skor povedal, ze taky podvozok sa nehodi na dennu pramavku, bo to fajne j*be geometriu, co som pocul od vlastnikov aut s takymito podvozkami, tak bud mechanicky nastavitelny podvozok, abo napevno stavany tvrdy podvozok napr. aj od Supersportu, alebo od KW, ci inych... ale jednoznacne som za lacne a celkom dobre drzia Supersport, uz odskusane na nasich 2 autiakoch...
Ne*ebe sa len geometria ale vlastne vsetko, hlavne na tych nasich cestach.
Predosle auto som mal o 4cm dole a bolo to brutal, toto mam o 1.5cm seriovo (klasika ako aj u inych sportovo odladenych serioviek) a je to tiez velmi slusne, chrbtica sa mi onedlho odvdaci.
Presne tak, dokonca auta, ktore nie su najrychlejsie su obcas zabavnejsie ako spominane hot hatche (tu Pumu by som odtial asi vyradil:)) Tym samozrejme myslim Mazdu MX5, ktoru by som mohoool.quasimoto napísal: ak je aj to vela, tieto verzie maju este zabavnejsich predchodcov (predsa nie je tam elektronika), ako P106 GTI, Saxo VTS, 306 S16, Clio Sport, Ford Puma a plno dalsich. a myslim ze tie su super uz bez tuningu. Alebo je podla teba zabavnejsie auto vytunovana 1.4 ? myslim ze v nej sa nikdy nezabavis tak ako v tych povodom sportovych verziach
Pani, polemizovat co je a nie je tuning/styling je moc subjektivne, kazda uprava, ktora daco autu PRIDA je tuning. Sa mozete aj na hlavu postavit, proste je to tak. To, co sa nam paci a nepaci je uz subjektivne hodnotenie vkusu ...
frodimir > kamarat akurat predava G2 GTi, ak este nieco podobne nemas a mal by si zaujem, tak ti mozem dat kontakt.
Nj PowerTech tie mam na Pole 8x15 a 9x15 ET 15frodimir1 napísal:mno vravel som o pole... a nie golfikovi... mno a jedine co ma na tych autach moc netahaaaa je to, ze su Francuzi... mno a auta od uja forda necem...
a este k tomu POLU nieje take pekne na obrazkoch ako v skutocnosti, taze ak si nebol v Trencine na tuning zraze, tak nemas z toho aj tak nic... a tie elektrace su bohofskeee... a mysliiim, ze len tak lahko sa neda taky rozmer za dobru cenu zohnat u nas 8Jx15"+ este pneumatiky 195/45 R15 mno a ten sportovy podvozok... motor nieco cez 100 konikov a zo semaforov to vystartuje skoro ako raketa... som sa az divil ako to slo... a zakruty ma na haku... drziii v nich jak svina a este vzadu su kotucove brzdy, pre vyssiu bezpecnost a uz je aj spevnena konstrukcia celeho automobilu... takze mi hovor kedy to bolo bezpecnejsie...
edit: k tym spetakom, myslim, ze ine by tam aj tak nepasovali a musiiim povedat, ze sa do nich kuka fajne...
inac tu su ale s inymi krytkamia nove 25L
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... hmm necital som cele ..ale keby som nieco tunil , taj jedine BMW 325ix z ´88 .... neni nad to .. vsetko funguje ako ma, auticko je to pekne ..ked do toho investujes mas f pohode 250 konikov co uz dokaze s tak malym autom zazraky .. a samozrejma perfektny vejfu/c/k ... sportovy, plne nastavitelny podvozok, nejaka klietky donutra , sportovy volant , sportova radicka , sport. pedale .. a z vonka ..cista seria s ciernymi Oz-tkami , decentne vysosanymi blatnikmi , decentnym kridlom , v novom ciernom metalickom laku .... mnam ... !
-
frodimir1
Star
mishenko ty kkt nezhadzuj mi tu nemecku firmu www.supersport24.de zevraj tesco powa... sak sa uvedom... robia polo profi a profi veci pre tunn a nie ziadne somariny pre tuzzerov z tesca.... taky ludia ako ty ma vedia pekne nasr*t ...inac ja zhanam Golf2 1.3 CL... GTicka... mno ak to nieje aspon 16V tak su to pre mna vyhodene peniaze.... a kolko ce zan ???
ohladom tvojho bavora nordkapp_pb mno to mas dobru sancu ho pekne vyladit.... ale bude to aj nieco stat... ale vysledok bude fajn.... hlavne ze to je nemec
...
to Joker a ake mas na tom obute vecicky.... ???
a tutok nech sa paci... par mojich lasok

inac k tym golfikom... o to sa neboj ja sa s nim vyhraaaam... ale bude to trvat neaky cas kym vsetko povymyslam....
ohladom tvojho bavora nordkapp_pb mno to mas dobru sancu ho pekne vyladit.... ale bude to aj nieco stat... ale vysledok bude fajn.... hlavne ze to je nemec
to Joker a ake mas na tom obute vecicky.... ???
a tutok nech sa paci... par mojich lasok

inac k tym golfikom... o to sa neboj ja sa s nim vyhraaaam... ale bude to trvat neaky cas kym vsetko povymyslam....
ak sa chcete dobre zabavit pozrite sa na
Kód: Vybrať všetko
www.tuzing.comFrodimir hlavne, ze som ta dostal
Casom sa naucis, ze su aj ine znacky ako o ktorych sa dozvies z netu. O tom potom. Tu je ten Golf.
http://www.autobazar.eu/sk/card.php?id=102111
-
frodimir1
Star
cim si ma dostal ??? s tym tesco powa ??? .... boamishenko napísal:Frodimir hlavne, ze som ta dostalCasom sa naucis, ze su aj ine znacky ako o ktorych sa dozvies z netu. O tom potom. Tu je ten Golf.
inac taky posahany ???... sak to vyzera hrozneee.... a este nezabodol dat dozadu kriiidlo...
mno ako kukam je to len 8 ventil... taaaze sa mi to neoplatiiiiii
Radsej mi skus pohladat motor 2.9 VR6 z Corrada
Ten golf je v takom stave, ze sa mozes hanbit za svoje reci. Plecharina je to najmenej, nacuvala na neho Avia, to je len vec trocha lakovania. Co na tom, ked je vsetko ostatne v poriadku. Myslim, ze my si nemame co povedat ohladne aut, nechcem spochybnovat tvoje poznatky a znalosti ohladne aut, ale co je vela, to je moc.frodimir1 napísal:cim si ma dostal ??? s tym tesco powa ??? .... boa...
inac taky posahany ???... sak to vyzera hrozneee.... a este nezabodol dat dozadu kriiidlo...( chudacik golfik... majitelovi by som dal po prstoch....
mno ako kukam je to len 8 ventil... taaaze sa mi to neoplatiiiiii
Radsej mi skus pohladat motor 2.9 VR6 z Corrada
Dnes som sedel v Corrade VR6, je ich asi 5 na SK, ostatne su G60. Tak sa daj do klidu a snivaj dalej. Skor sa da zohnat z Golfu VR6, je to presne to iste. Ak chces do dacoho implantovat tento motor, tak sa najprv porozpravaj s niekym, kto do danej problematiky vidi.