Tuning

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
frodimir1
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa frodimir1 »

ale si predstav ze to nieje to iste... taze mame to taktok v 3kovom golfe mas 2.8 VR6 vo verzii hatchback... mno a ten ma vykon v zaklade 128 KW... dalsie detailiky nejdem vypisovat a este v kombikoch bola 2.9 VR6tka o vykone 140KW ako je v corrade, ale je to totiz syncro... taze 4x4... bolo by to zlozitee... proste este viac roboty.... mno tak do bude treba asik len doviezt... mno nist... to sa neak spraviiii :D

a ku G60tkam... mno coa viem... da sa to, ale nieje to stale 6 Valcek :D .... mno teraz nejde o to.... musim zohnat co najvykonnejsiu VR6stku :D....

a ked sa jemu to podarilo.... preco mne by sa nemalo ???
http://vwgolf.cz/Attachments/%7BC5602AA ... DB7%7D.jpg

a este PS k tomu golfu, nevravim o tom ako to je z technickej stranky... ale nemam rad, ked niekto uuuplne n 2ke zavari SPZ(nechce sa mi babrat s tym aby som to neak napravil.... ja si to upravim zo seriovky.... a este aj tie spetaky spatneeee :D a je to 8ventilllll) a este tam da kridlo a tie elektrony su mi zbytocneee aj takkk mno a co sa tyka tych naraznikov tie su fajn.... tak to pochop konecneeeeee... a nemoze to byt rocnik "85 inak by mala predne slko vodica a spolujazdca(teda bocne myslim) delene ako na s120 :D.... nesedii mi to :D... mno tak proste... neries uz toho je ho golfika :D ....
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

frodimir1 napísal:mnooo pekneee si si vybral taaaze fpredu toyo a vzadu Dunlop... moje oblubene znacky.... + este Michelin... mno a inac mas aj neak styleovo riesenuuu kaaaru ???
Foto som uz daval na fore skus pohladat.
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

mno to je horsie ako hladat ihluá v kope sena... aspon v akej teme to bolo ??? :D
Joker
VIP
VIP

Tema_Ake mate auto?
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Chcel by som sa spitat ci nevie niekto nejaku stranku o tunningu na Slovansku. Myslim co je dovolene v tunningu a co nie.
Dakujem :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

--==[ RA ]==-- napísal:Chcel by som sa spitat ci nevie niekto nejaku stranku o tunningu na Slovansku. Myslim co je dovolene v tunningu a co nie.
Dakujem :)
Tuning nema ziadne pravidla. Tuning je uprava vsetkeho mozneho na aute ale s tym, aby fungovalo lepsie, podavalo lepsi vykon, boli lepsie jazdne vlastnosti a pod. Styling je zase "cackanie".
Joker
VIP
VIP

mishenko napísal:Tuning nema ziadne pravidla. Tuning je uprava vsetkeho mozneho na aute ale s tym, aby fungovalo lepsie, podavalo lepsi vykon, boli lepsie jazdne vlastnosti a pod. Styling je zase "cackanie".
Ty ocom trepes :roll: On sa pyta co je dovolene a co nie tak ze ma sancu prejst cez STK :wink:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Joker napísal:Ty ocom trepes :roll: On sa pyta co je dovolene a co nie tak ze ma sancu prejst cez STK :wink:
Precitaj si to znova ... kde je tam zmienka o tom, ci prejde STK, alebo co je povolene v premavke ? Pisal, co je povolene v tuningu, takze moja odpoved je adekvatna, tvoja nie.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Joker dobre pochopil, chcem vediet co mozem urobit na aute aby my nezobrali technicak.
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak si to dost zle napisal. Vobec nechapem ako to mohol dakto pochopit. Nadludska schopnost ;)

Na aute zmenit ? Nic :) Usetris prachy, usetris papiere, co ti chyba. Za usetrene mozes ist na peknu dovolenku :D
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

mishenko napísal:Tak si to dost zle napisal. Vobec nechapem ako to mohol dakto pochopit. Nadludska schopnost ;)
Na aute zmenit ? Nic :) Usetris prachy, usetris papiere, co ti chyba. Za usetrene mozes ist na peknu dovolenku :D
Aj to je moznost ale chcem to vediet, pretoze som opcul ze napr. neony na podvozok su na SVK zakazane. A tie niesu take drahe ze by som nemohol ist na dovolenku. :D
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Pytaj sa na konkretne veci a ja ti snad budem vediet na vsetko odpovedat.
Zo zakona je zakazane akekolvek vonkajsie osvetlenie mimo certifikovaneho pre dane vozidlo. To plati aj pre neony. Vo vnutri mozes mat aj bublifuk s kolotocom.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

A predne a zadne narazniky + podbehy mozu byt ake kolvek alebo aj to je obmedzene. Myslim vysku nad vozovkou, velkost...
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Odporucam na auto kupovat len veci co maju TUV, teda su homologovane pre vozidla na europskych cestach... v tom pripade ta nema nikto za co zj*bat, iba za nepovolenu rychlost a tak :D ..... mno a co sa tyka motora... mno a co kto ti to kontroluje aky tam mas vykon ???
inac zasah motora je myslim tiez zakazany, ale myslim priamy... teda nemyslim tym, ze si tam das jednu sisku a ze mas to tam nepovolene.... sak nikto nemusi vediet, ze si si to sam montoval... a k tym neonom.. a co, sak si daj neony... koho to trapy.... povies ze to mas osvetlenie nastupovania do vnutra auta, aby si nahodou nezakopol o .... proste mozes si to zapnut, abo nehat vypnute.... :D
Joker
VIP
VIP

Narazniky phoda ale nesmu ti track kolesa von jak mne :D a treba mat vsetko zapisane v technicaku.
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

Joker napísal:... a treba mat vsetko zapisane v technicaku.
no neviem co vsetko tam treba mat zapisane, bo ja by som potom mozno potreboval na vsetky zapisy aj dva technicaky...ale mam pocit ze v dojčlande musi byt zapisana v technicaku dokonca aj šiška (vzduchovy filter) kedze ti zvysuje vykon motora a to suvisi s platenim poistky ci co (nemam az take konkretne info.)...ked dakto viete nieco blizsie/presnejsie/presne, tak to sem napiste.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

JJ dakujem ale skoda ze tie neony su zakazane, ked to tak pekne svieti... :? :lol:
madonna1
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa madonna1 »

mozes ich tam mat (nie na STK) ale zapnut ich mozes len mimo cesty, alebo na tuningovom zraze, inac ta budu zabky dzubat... :?
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Presne tak, zuzitkuj tie prachy dakde inde ;)
Do technicaku ti aj tak nikto nic nezapise, maximalne tak importer znacky a to nic ine ako velkost kolies a ak je pre dane auto fabricky kit, tak aj ten.
Ja sice nemam v technicaku nic a to mam seriovo kridlo, prahy, zadny podnaraznik, predny podnaraznik ... zatial nikto zo zelenych nic ;)
frodimir1
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

a to si uz zlozitejsie napisat nemohol ???... zevraj podnaraznik.... ty si studovany abo co ???? sak normalka to napis, ze spojler nie ??? kazdy pochopiiii :D..... inac viem ze vo švajzi sada do technicaku zapisatr vsechno, ale u nas v SR som sa nestretol s ochotou zapisat nieco do techniacaka, skor by vam ho celi vziat..... mno radsej sa na nich vysrat... akoze inac nechapem Polo 6N 1.4 16V ma povolenu max roztec neakych yJx14" coe akoze dost nehoraaaazne na take fajn auticko davat, sak to by vyzeralo... a pritom nova Fabia 1.2 HTP moze si kludne dat neviem aky rozer(rozteč).... uz to neriesim radsej taketok stresy.....

edit
Napísať odpoveď