TV DOMA
-
Mateq
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
mirak: Rozlišujme pojmy zrušenie Trojky a prerušenie na leto.
Ten link je z januára, podľa všetkého bol vypracovaný krízový plán, ktory počítal s vysielaním iba Jednotky. Odvtedy však bola napumpovaná dotácia, čím stratil na aktualite. Aktuálny plán v tomto období bol Trojku prerušiť na leto. Každopádne záväzok že musia do XX.XX.2012 vysielať na minimálne 4 okruhoch trvá. Takže trvalé zrušenie Trojky je nereálne, i keď superkrízový model či letný kvázišetriaci mód s variantou dočasného prerušenia mohol počítať.
Ten link je z januára, podľa všetkého bol vypracovaný krízový plán, ktory počítal s vysielaním iba Jednotky. Odvtedy však bola napumpovaná dotácia, čím stratil na aktualite. Aktuálny plán v tomto období bol Trojku prerušiť na leto. Každopádne záväzok že musia do XX.XX.2012 vysielať na minimálne 4 okruhoch trvá. Takže trvalé zrušenie Trojky je nereálne, i keď superkrízový model či letný kvázišetriaci mód s variantou dočasného prerušenia mohol počítať.
-
hojko
Site Admin
Mateq: Aj tak by som celu Trojku zrusil, za tie peniaze, ktore to stalo a stoji to stoji fakticky za hovno. Hrava sa u nas dost lig, ci je to basketbal, volejbal, futbal, hadzana, tenis... Je pekne, ze sa teraz snazia vysielat cely den a nie len popoludni, ale koho dnes zaujima finale NHL, ktore teraz vysielaju doobeda ci kvalifikaciu MS vo futbale z roku 1998??? Neboj sa, nerobim si srandu, to je kruta realita: http://www.stv.sk/trojka/tvprogram/trojka/2009-09-02/
Teraz prebieha US Open, kde je??? Spravne, je na zahranicnych kanaloch ako je Eurosport ci ine, alebo aj dalsie turnaje, ktore opat dava Eurosport ci Nova Sport. A co velke Giro, Tour de France ci Vuelta, tak na to je tu opat Eurosport, ci v pripade 4. najprestiznejsieho zavodu vo Svajciarsku (jazdi sa pred Girom) je tu Nova Sport. MotoGP??? Spravne, radsej treba prepnut na Eurosport, Nova Sport ci CT. Skoda sa rozculovat, zrusit celu STV3 a peniaze radsej pouzit pre ine ucely, ved za tie koncesionarske poplatky a reklamu sa toho vela vysielat neda, hlavne, ze ich zvysuju stale, pretoze STV a rozhlas nariekaju, ze nic nemaju a ze si v dlhoch.
Teraz prebieha US Open, kde je??? Spravne, je na zahranicnych kanaloch ako je Eurosport ci ine, alebo aj dalsie turnaje, ktore opat dava Eurosport ci Nova Sport. A co velke Giro, Tour de France ci Vuelta, tak na to je tu opat Eurosport, ci v pripade 4. najprestiznejsieho zavodu vo Svajciarsku (jazdi sa pred Girom) je tu Nova Sport. MotoGP??? Spravne, radsej treba prepnut na Eurosport, Nova Sport ci CT. Skoda sa rozculovat, zrusit celu STV3 a peniaze radsej pouzit pre ine ucely, ved za tie koncesionarske poplatky a reklamu sa toho vela vysielat neda, hlavne, ze ich zvysuju stale, pretoze STV a rozhlas nariekaju, ze nic nemaju a ze si v dlhoch.
Tv Doma neponúka nič nové, len to isté čo aj Markíza, Joj, Joj Plus len ešte slabšie. Samé Mexické a Kolumbijské seriály OMG, toto potrebujeme.
Mohli by radšej ponúknuť niečo nové, ako je (Prima) Cool v Čechách, nové seriály zo súčasnosti ako Heroes, The Sarah Connor Chronicles, Supernatural, Star Trek, niečo svieže, moderné, reality show, relácie z MTV, veľa modernej hudby, nie daľšiu takú istú televíziu pre babky.
Mohli by radšej ponúknuť niečo nové, ako je (Prima) Cool v Čechách, nové seriály zo súčasnosti ako Heroes, The Sarah Connor Chronicles, Supernatural, Star Trek, niečo svieže, moderné, reality show, relácie z MTV, veľa modernej hudby, nie daľšiu takú istú televíziu pre babky.
-
cORP.
Addict
bohuzial hej ,ono mi to tak pripada ze su tam fakt len odpad programy ktore sa vysielali pri vzniku markizyhojko napísal:Dnes som omylom zapol tuto novu televiziu a skoro som spadol z postele, hoci som na nej lezal. To oni vazne vecer od osmej, ked je primetime vysielaju tri telenovely za sebou???
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
-
UplenssGrapher
Zablokovaný
-
cORP.
Addict
akurat dnes som ho pozeral, nastastie mame aj primu a nejako sa nechysta davat prec z vysielania magia ,no zahada nad zahady paniFilipito napísal:no dnes by som si radsej pozrel domu, islo tam zenaty so zavazkami co je super serial, a dlho som ho nevidel
-
zvonenie33
Light Professional