TV DOMA
-
cORP.
Addict
- Kontaktovať používateľa:
TV DOMA
Ludia vyjadrite svoj nazor na tuto novu televiziu ,mne konkretne sa to vobec nepaci ,kedze som pocul ze tv doma nahradi vo vacsine kablovych televizii tv primu ,ak to nieje pravda budem len rad ,aky mate nazor na tuto podla mna divnu televiziu Vy ?
-
Hotwire
Addict
vies dnesne dochodkyne su narocne divacky a vyberaju siMaki napísal:napapucu to je... telku sice nekukavam, ale na prime aspon raz za cas daco normalne dali... ale TV DOma? no naco to komu je? akoby nestacila Zone Romantica dpc
tym, ze zmizla Prima ma totalne nasrali.
Slovenske stanice nestoja za nic...Vcera ma este vytocilo STV, ked prestali vysielat po polcase Slovan - Ajax a zacali vysielat Zilinu...potom po skonceni Ziliny reprizovali druhy polcas Slovana ...co je toto za sprostost?
k teme - TV DOMA - to bude totalny odpad...zabijak casu pre zeny v domacnosti a mamicky na materskej.
Jedine co sledujem je Discovery a CT ... ostatne za vela nestoji
Slovenske stanice nestoja za nic...Vcera ma este vytocilo STV, ked prestali vysielat po polcase Slovan - Ajax a zacali vysielat Zilinu...potom po skonceni Ziliny reprizovali druhy polcas Slovana ...co je toto za sprostost?
k teme - TV DOMA - to bude totalny odpad...zabijak casu pre zeny v domacnosti a mamicky na materskej.
Jedine co sledujem je Discovery a CT ... ostatne za vela nestoji
-
lekoklatik
VIP
Nechápem prečo sa tu vzrušujete a vlastne nechápem zmysle témy. Zas samý spam a k - ...
Prosto to nepozerajte a máte pokoj. Stará mama bude rada a možno aj niektorí z vás že vás babka netlačí do kostola, lebo jej ide obľúbená telenovela.
Už dávnejšie som nad tým premýšľal a som v tom viac než 100% utvrdený Že ak si raz kúpim dom či byt, ušetrím na TV. Vśetko čo potrebujem mám buď s kamošmi, alebo na nete.
Prosto to nepozerajte a basta. och.
Prosto to nepozerajte a máte pokoj. Stará mama bude rada a možno aj niektorí z vás že vás babka netlačí do kostola, lebo jej ide obľúbená telenovela.
Už dávnejšie som nad tým premýšľal a som v tom viac než 100% utvrdený Že ak si raz kúpim dom či byt, ušetrím na TV. Vśetko čo potrebujem mám buď s kamošmi, alebo na nete.
-
cORP.
Addict
tu ide o to ze nahradzuju plnohodnotnu tv odpadom zvanym tv doma ,za to ze ty tv nepotrebujes a stale kvasis pri nete tiez nikoho netrapi,ked nemas ziadnu plodnu odpoved na tuto tematiku neviem na co sa potom zucastnujes diskusie no nie ? Predsa na hojku sa uz diskutovalo na kadejake specialitky ktore za zmienku nestali ,toto je normalna tema ktora po case aj tak zanikne ako vsetky ....lekoklatik napísal:Nechápem prečo sa tu vzrušujete a vlastne nechápem zmysle témy. Zas samý spam a k - ...
-
lekoklatik
VIP
ok plodná odpoveď k tejto tématike.cORP. napísal:tu ide o to ze nahradzuju plnohodnotnu tv odpadom zvanym tv doma ,za to ze ty tv nepotrebujes a stale kvasis pri nete tiez nikoho netrapi,ked nemas ziadnu plodnu odpoved na tuto tematiku neviem na co sa potom zucastnujes diskusie no nie ? Predsa na hojku sa uz diskutovalo na kadejake specialitky ktore za zmienku nestali ,toto je normalna tema ktora po case aj tak zanikne ako vsetky ....
Fuuu tak strašne ma to mrzí že takto zrušili kvalitný TV program iným TV programom ktorý len tak by the way ešte ani nie je spustený /ale my už do neho kydáme/. NO ale dopredu ma to už mrzí že fúuu čo to urobili. V tom multimediálnom svete už fakt ľudia nie sú normálny. No čo my teraz budeme bez TV nova na ktorú sme sa pozerali deň čo deň robiť? Tak neviem. TV Doma Sucks i keď som ju ešte nevidel.
Can be?
-
Šu-Do
Redeemer
tyka sa to konkretne asi z Vasej strany spolocnosti UPC, ked pisete, ze TV Doma nahradila Primu.. nie je tomu tak.. Prima bola kompletne vyradena z analogu v UPC.. ostala v UPC Digital a UPC Direct, nebola to nahrada, ale urcita dohoda medzi UPC a Primou... Kedze sa uvolnila frekvencia tak tam supli TV Doma... podla mna shit kanal..
-
lekoklatik
VIP
Takého Yaga by som si pozrel s babkou. No babka už nežije. Neva. Pozriem si to sám
...
Ty mamke doma dopraješmeffisto napísal:k teme - TV DOMA - to bude totalny odpad...zabijak casu pre zeny v domacnosti a mamicky na materskej.
-
cORP.
Addict
hh asi taklekoklatik napísal:Takého Yaga by som si pozrel s babkou. No babka už nežije. Neva. Pozriem si to sám...
Ty mamke doma dopraješ
no ta prima a jej zrusenie sa netyka zatial ani magia ,zatial je zname len upc ,no po nete sa siria spravy ze do konca roka ma byt prima uplne na slovensku srusena
tak to vravim za seba, nie za vsetkych uzivatelov tohto fora...vzdy prezentujem vlastny nazor...takze z toho vyplyva ze moja mama neni ani na materskej, ani v domacnostilekoklatik napísal:Takého Yaga by som si pozrel s babkou. No babka už nežije. Neva. Pozriem si to sám...
Ty mamke doma dopraješ