TV tuner Evolve
TV tuner Evolve
Prosím o pomoc. Mám DVB tuner Evolve Venus, ktorý som doteraz používal vo win 7, avšak teraz mám nový notebook s win8 a tam mi to nejako nechce ísť. Za rady vopred díííííííííííík. 
-
vladenko007
VIP
Re: TV tuner Evolve
http://www.evolveo.eu/cz/venus
stiahol si si ovladače na Win8? Skus a prečitaj si aj tu diskusiu čo je tam.
stiahol si si ovladače na Win8? Skus a prečitaj si aj tu diskusiu čo je tam.
Zober kladivo, rozbi ho a kup si poriadny tuner. Ja som ho mal a trapil som sa s nim 2 tyzdne, kazdy den instalacia dlhe hodiny, ked som ho uz rozbehal, tak na druhy den vzdy opat nefungoval, opat 10x reinstalacia a potom opat ako tak fungoval a dalsi den, opat nesiel. Nasiel som podobne skusenosti, ide asi o nahodu, stastie, ci mas tu "spravnu" kombinaciu HW a SW. Nastastie sa mi podarilo vratit ho, kupil som si iny a ten po par minutovej instalacii funguje uz asi rok bez problemov. Inak som mal Vista a teraz mam Win7. Mal som sice verziu Evolve Mars, ale myslim ze je to rovnaky tuner, len iny nazov, hlavne rovnake priserne ovladace.
Tu je tema kde som hladal tuner:
post2117259.html#p2117259
Tu je tema kde som hladal tuner:
post2117259.html#p2117259
Znamemu som pomahal s Evolve, inou verziou a pod Win8 sme to nerozbehali. Podpora od Evolve mizerna. Suhlasim s tym, aby si kupil poriadny tunner.
Zaujimave su recenzie uzivatelov na heureke, snad mozem citovat, pre pobavenie:
"Otrasná inštalácia.
Chaotická funkčnosť tunera v PC - treba ho niekoľkokrát vybrať a vložiť (s inou značkou problém nebol).
ja som myslel ze mam problem s notebookom a to mam supu.a to tento nevydareny bazmek robil.mrzne mi pocitac,musim ho restartovat aj tak sa neda vypnut.a az na niekolky raz sa zapne tv.Ovladac na to mozte rovno hodit do kosa.tak otrasny produkt som nevidel.fuj ruky prec.
Nefungoval vobec, vymenili mi ho este v ten isty den za iny dvbt.
na Vind.8 mi to nejde asi ho vratim.
AK VÁS NEPORAZILO PRI INŠTALÁCII, TAK VÁS PORAZÍ PO NEJ
NEKUPUJTE TO!!!
PSÍ GRC!!!
Ovladač fungoval snad jen jednou a to na 2 centimetry.
kanály se načítají rychlostí 5% za hodinu
naprosto nefunkční
vracel jsem dvakrát, chyběla část softwaru
ani jednou jsem nerozchodil
zkoušeno na 3 různých PC se 3 různými OS (Win 7 Prof, Win 8 a Win 7 HP) nepodařilo se rozběhnout ani na jednom. reklamováno, ten samý problém. Vráceno a nikdy více
nelze nainstalovat na Win 8
Hroznej krám
naprosto nejhorší krám /TV tuner/ co jsem měl v ruce...
po nainstalování je systém nestabilní - seká se
při hledání kanálů se vždy sekne a nedokončí se vyhledávání. Platí to pro jejich obskurní soft, tak win media center...
když je tuner zapojen PC se nevypíná, stačí jej vyndat a vypne se za 1sec
Výrobce je <I>, tak neodladěný ks HW jsem v životě neviděl!!!!
Zkoušeny ovladače z výrobcova webu, tak z ulozto... vše je marné..."
Paradoxne, aj ked na ceskej heureke je 46 negativnych recenzii, tak je na 4. mieste v kategorii a na slovenskej na druhom, takze si zahrajte ruletu, alebo kupte tento nepodarok, vysledok bude rovnaky!
Evolve HW by som si nedal do PC uz ani keby mi za to dali stovku!
"Otrasná inštalácia.
Chaotická funkčnosť tunera v PC - treba ho niekoľkokrát vybrať a vložiť (s inou značkou problém nebol).
ja som myslel ze mam problem s notebookom a to mam supu.a to tento nevydareny bazmek robil.mrzne mi pocitac,musim ho restartovat aj tak sa neda vypnut.a az na niekolky raz sa zapne tv.Ovladac na to mozte rovno hodit do kosa.tak otrasny produkt som nevidel.fuj ruky prec.
Nefungoval vobec, vymenili mi ho este v ten isty den za iny dvbt.
na Vind.8 mi to nejde asi ho vratim.
AK VÁS NEPORAZILO PRI INŠTALÁCII, TAK VÁS PORAZÍ PO NEJ
NEKUPUJTE TO!!!
PSÍ GRC!!!
Ovladač fungoval snad jen jednou a to na 2 centimetry.
kanály se načítají rychlostí 5% za hodinu
naprosto nefunkční
vracel jsem dvakrát, chyběla část softwaru
ani jednou jsem nerozchodil
zkoušeno na 3 různých PC se 3 různými OS (Win 7 Prof, Win 8 a Win 7 HP) nepodařilo se rozběhnout ani na jednom. reklamováno, ten samý problém. Vráceno a nikdy více
nelze nainstalovat na Win 8
Hroznej krám
naprosto nejhorší krám /TV tuner/ co jsem měl v ruce...
po nainstalování je systém nestabilní - seká se
při hledání kanálů se vždy sekne a nedokončí se vyhledávání. Platí to pro jejich obskurní soft, tak win media center...
když je tuner zapojen PC se nevypíná, stačí jej vyndat a vypne se za 1sec
Výrobce je <I>, tak neodladěný ks HW jsem v životě neviděl!!!!
Zkoušeny ovladače z výrobcova webu, tak z ulozto... vše je marné..."
Paradoxne, aj ked na ceskej heureke je 46 negativnych recenzii, tak je na 4. mieste v kategorii a na slovenskej na druhom, takze si zahrajte ruletu, alebo kupte tento nepodarok, vysledok bude rovnaky!
Evolve HW by som si nedal do PC uz ani keby mi za to dali stovku!