Uber / Lyft / Taxify / Liftago - odvoz cez aplikaciu
Re: Uber - preprava osob
taxify tiez nema nic z toho.. .Hopin som este nepouzil, ale ..to akoze fakt maju taxameter v predu velkym cervenym to svieti? ci ako to maju?
-
yoggy
Vsak daju tam taxameter, taky ze na 10" displayi bude napisane, kolko zaplatis 
Viď čr, kde uber rezignoval (to neznamená koniec!) a bude spĺňať všetky podmienky ako taxi, teda EET a ďalšie veci.wladas napísal:Asi to skor myslel tak ze toto je vacsinou najcastejsi dovod konca Uberu v mestach. Pri plneni legislativy ako taxikari uz nebudu konkurencie schopny.
V tom článku čo uviedol heker majú v nadpise, že uber končí tak ako ho poznáme, to je korektné...
ako rezignoval? teraz som bol tyzden v prahe a najazdil stovky km s uberom, akurat som si to dal vyfakturovat v praci[emoji3]
dost som sa s nimi rozpraval, vsetko ludia co to robia po veceroch popri praci a robis to hlavne sj preto ze nepotrebuju nic, iba raz kliknut do appky, ak by museli kazdy den pripevnovat na strechu taxi, lepit po autach cenniky, montovat do interieru taxametet a vysielacky, tak si uprimne myslim ze sa na to vyseru..
dost som sa s nimi rozpraval, vsetko ludia co to robia po veceroch popri praci a robis to hlavne sj preto ze nepotrebuju nic, iba raz kliknut do appky, ak by museli kazdy den pripevnovat na strechu taxi, lepit po autach cenniky, montovat do interieru taxametet a vysielacky, tak si uprimne myslim ze sa na to vyseru..
v Brne je Uber zakazany
baldorex napísal:Viď čr, kde uber rezignoval (to neznamená koniec!) a bude spĺňať všetky podmienky ako taxi, teda EET a ďalšie veci.
CheZteR napísal:ako rezignoval?
https://www.denik.cz/ekonomika/uber-se- ... 80308.htmlbeardie napísal:v Brne je Uber zakazany
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Dnes od 22:00 uber vypina appku a prerusuje prevadzku. Zatial prejdite na Taxify
Takže sa neplánujú odvolať? Škoda, ubudne plno slušných šoférov, ktorý to mali ako hobby na peniaze navyše....
Aj zákazníkom to došlo v rovnakom znení 
Katastrofa, zas tie nase sudy. Ziadny konkurencny boj, ale mafia taxikarov, mozu okradat dalej. Vsak ked sa tak bali uberu, tak mali mat lepsie sluzby. Vylobovali si zakony abo nebolo lahke si spravit taxi sluzbu a teraz sa im nepaci.
Ja aj tak veľmi silno pochybujem že ľudia ktorí využívali Uber sa vrátia teraz späť k sedliackym taxikárom. Nejaka časť možno, no skôr to vidím na hromadný prechod k Taxify a obdobným službám.
Otazne je, ze ako dlho vobec Taxify bude fungovat. Pretoze princip je rovnaky ako ma Uber. Da sa ocakavat, ze taxikari podaju zalobu aj na Taxify a je len otazka casu, ze ako dlho bude sud rozhodovat.
DEVZYO1G - raz v zivote si sedel alebo pocul o sedlackom taxikarovi a uz skatulkovanie ON? Nie, tak to naozaj nie je
A ani zastarale sluzby sa nekonaju lebo Hopin funguje velmi dobre, aj si vies dopredu zaplatit.
Čiže "sedlacky" taxikár je výnimka? A drvivá väčšina sú slušní a poctiví ľudia?
Dlhoročné skúsenosti ľudí vravia opak bohužiaľ.
Aj preto bola taká spokojnosť s uberom, vďaka hodnoteniam a vyšším nárokom na šoférov bola rarita stretnúť idiota za volantom.
Dlhoročné skúsenosti ľudí vravia opak bohužiaľ.
Aj preto bola taká spokojnosť s uberom, vďaka hodnoteniam a vyšším nárokom na šoférov bola rarita stretnúť idiota za volantom.
-
yoggy
Ja som jazdil Hopinom, az pokial som neobjavil Uber. Odvtedy som o hopin ani nezakopol a o MHD uz vobec nie. Dnes som vyskusal teda Taxify, prvu jazdu co som mal zadarmo, tak bola v pohode, kedze ma viezol "clovek", naspat ale pre mna dosiel taxik a vratil som sa tak do 20 storocia... Este mu tam obcas zahucala vysielacka. Mal asi vsetko co taxikar ma mat, ale pristup bol uplne iny.
Mne uber vyhovoval z toho dovodu, ze ludia ani nevedeli, ze ides uberom, len si sa viezol... A ked ides taxikom, tak si vo vykladnej skrini aka "pozrite sa na toho kkta, co sa vozi v taxiku".
Ked si to vezmem, tak moj osobny rebricek je Metro(Neplati pre Bratislavu
) > Uber > Taxify => Vlastne auto > MHD > Taxi
Mne uber vyhovoval z toho dovodu, ze ludia ani nevedeli, ze ides uberom, len si sa viezol... A ked ides taxikom, tak si vo vykladnej skrini aka "pozrite sa na toho kkta, co sa vozi v taxiku".
Ked si to vezmem, tak moj osobny rebricek je Metro(Neplati pre Bratislavu
Ja mam konkretne oblubene taxi sluzby + niekedy Hopin predstav si ze tiez s hodnoteniami a sedlaka stretnem 1 z 10, mozno menej.
to ze vypli uber (aj ked len docasne vraj), je len dalsia rana pre turizmus. bezny slovak co jazdi taxikmi uz ma svoje vytipovane sluzby, pouziva liftago, hopin.
taxikari najviac oje*** turistov. uber je super v tom ze funguje skoro vsade. ked idem do cudzieho mesta, nemusim riesit aku taxisluzbu volat, proste zapnem uber a vybavene. turista netusi ze nejaky hopin ci liftago existuje. ma nainstalovany uber. kedze ho vypli, najskor naskoci na prvy taxik pred stanicou a je velka pravdepodobnost ze ho taxikar oje*** a vypyta od neho 20 eur za cestu do centra.
taxikari najviac oje*** turistov. uber je super v tom ze funguje skoro vsade. ked idem do cudzieho mesta, nemusim riesit aku taxisluzbu volat, proste zapnem uber a vybavene. turista netusi ze nejaky hopin ci liftago existuje. ma nainstalovany uber. kedze ho vypli, najskor naskoci na prvy taxik pred stanicou a je velka pravdepodobnost ze ho taxikar oje*** a vypyta od neho 20 eur za cestu do centra.
Heker - hrdí taxikári sa už chvalili na fejsbukoch, že pojednavanie k Taxify je budúci týždeň, takže dlho asi nevydrží ani to...