ide viac o to ze ja nechcem mat za sebou vysku a potom si najst nejaky flek a robit dobre svoju pracu a zarabat nejake peniaze, ale skor ako ich dostanem zaplatim dane...budem kludne robit popri skole, ale najradsej stale nieco ine , pol roka to, pol roka to, nech chytim nejaky rozhlad, na nieco z toho za zameram.... a neskor chcem byt zodpovedny sam za seba, robit na seba, nie na sefa, nie na majitela firmy, ale na seba a pre seba(mozno ma na skole naucia ako zacat, alebo ma naucia iba ako byt super zamestnanec?)
ano su to sny, myslim ze na tych sa zaklada vsetko...s mojim stastim (blby ho maju a ja som v tom pripade ten najblbsi, furt sa divim ze som este nevyhral to lotto) to vidim dost realne a viem ze neskoncim ako zamestnanec...ci uz budem mat vysku alebo nie...
ale ano, nie je to asi dobry pristup, na druhej strane, politici sa maju dobre, napr. klamat nie len recami ale aj gestami nevie len tak hocikto...maju peniaze, maju vyhody, maju konexie
takze s5 k jadru temy.... na otazku ci skoncit ste mi odpovedali asi toto: nebud k...t, nevzdavaj sa hned, kasli na sukromnu (aj tak na nu asi mat nebudem), EU neni tazka skola, to mozno das...ked ne tak aspon dokoncit semester.Rad si necham poradit, (asi prevazne od vysokoskolakov) takze let´s go, 13.30 mam prednasku...vitaj na palube siskene
dakujem a neodsudzujte ma za moj nazor, mozno sa to casom zmeni, a zacne ma bavit ucit sa ekonomicku teoriu..

joke...
ps:asi som premeskal par zapoctov, daju mi ine terminy?
ps2: neviete preco davam vsade tie bodky? (......)to bude nejaka vada
ps3:
- Bolí ma uško. - sťažuje si dievča na lavičke v parku mladíkovi. Ten ju na ucho pobozká a pýta sa:
- Ešte bolí?
- Ani trošku!
Po chvíľke ju bolí za krkom. Mladík ju tam pobozká a pýta sa:
- Ešte bolí?
- Už nie!
Na vedľajšej lavičke sedí starší pán, nakloní sa k mladíkovi a pýta sa ho:
- Prepáčte, hemoroidy tiež liečite?