Upadok
-
mastermind
VIP
to pinco: ano podla mna to bolo spravne a urobil by som to znova. Nepacil sa mi smer akym sa to ubera a zamkol som to. A btw: nikto tu netvrdi, aky som uzasny a tvrdy. Jedine co t0m3s4 napisal je, ze mam na to pravo a nepotrebujem od vas povolenie.
to maki: ale ved nech to okonenipica urobi. mame tu na to kopec for na diskusiu. Forum pripomienky a navrhy je asi jedine forum v ktorom ide o to aby sa nieco VYRIESILO. Ostatne fora su tu vyslovene na nekonecnu diskusiu.
to maki: ale ved nech to okonenipica urobi. mame tu na to kopec for na diskusiu. Forum pripomienky a navrhy je asi jedine forum v ktorom ide o to aby sa nieco VYRIESILO. Ostatne fora su tu vyslovene na nekonecnu diskusiu.
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Presne o toto ide. On je moderator, on rozhoduje ci sa nieco zamkne alebo nie. Podla svojho vedomia a svedomia, ktore je podla neho spravne (bolo by blbe ak by si myslel, ze spravne nie je.) Userom neostava nic ine ako to respektovat.pinco napísal:A myslíš, že tvoje svedomie a vedomie bolo vtedy správne?
A čo ostatní módi, naschvál nehovorím len o eritrocitovi, pretože sa tam zapojili aj iní moderátori. Kedže oni nemali potrebu tému zamknúť, ich rozhodnutie bolo nesprávne?!t0m4s3 napísal:Presne o toto ide. On je moderator, on rozhoduje ci sa nieco zamkne alebo nie. Podla svojho vedomia a svedomia, ktore je podla neho spravne (bolo by blbe ak by si myslel, ze spravne nie je.) Userom neostava nic ine ako to respektovat.
-
t0m4s3
Admin
Vsetci ludia su jedinecny a rozmyslaju inak (chvalabohu), je na kazdeho osobnom rozhodnuti co spravi a co nie a z jeho pohladu je to spravne.pinco napísal:A čo ostatní módi, naschvál nehovorím len o eritrocitovi, pretože sa tam zapojili aj iní moderátori. Kedže oni nemali potrebu tému zamknúť, ich rozhodnutie bolo nesprávne?!
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ale sak to berte tak, niezeby modi mali furt pravdu ale oni robia rozhodnutia a nic okrem respektovania nam neostava lebo my nemozeme a ja som rad aspon nemusim davat pozor na to ci sa tu neporusuju pravidla. aj ked niekedy to podavaju velmi neomalene. trebalo by to tak pekne zabalit do slovicok kedy by to nikoho nenairitovalo.
sundevil: ironia
maki: respect
p3bo: keby stade odislo hoclen 10 userov tak diskusia konci, nebolo by s kym si pisat. novi aktivni useri tu velmi niesu. aspon v tej hornej polke fora.
sundevil: ironia
maki: respect
p3bo: keby stade odislo hoclen 10 userov tak diskusia konci, nebolo by s kym si pisat. novi aktivni useri tu velmi niesu. aspon v tej hornej polke fora.
-
Designer
Light Professional
ASI TAK
ja mam na celu tuto situaciu takyto nazor aj ked mozno ze si myslite alebo nemyslite ze ked je niekto len obycajny user s 300 prispevkami a nemoze povedat co si mysli lebo napr bezny user ako som opisal nieco navrhne ale bud mu to zadrhnu alebo zamknu temu popripade ze nejky blud daju vezenie ale uz keby ten navrh dal nejaky mod tak uz by sa otom rozmyslalo . Takze tu plati nieco ako zakon dzungle alebo nieco take . Ja to respektujem ze admin je admin mod je mod ale aj tak sme ludia. Forum je buď : ludia pre ludi alebo ludia s podobnymi alebo rovnakymi zaujamami popripade konickami. A to ze tu su take(nezmyselne) temy ze su tam 2 prispevky tak to je normalne to je na kazdom a jednom fore skoro!!! .Aj ked mne sa to nepaci sem tam raz za mesiac su tu take stabilne temy v ktorych pribudaju prispevky ale je ich tu moc malo . . A to ze mam datum registracie aky mam neznamena ze hojko nepoznam ja som sa uz pochodil po roznych forach s roznou tematikov a viem jak to je .
Re: ASI TAK
To nie je vobec pravda a sam to viesDESIGNER napísal:ja mam na celu tuto situaciu takyto nazor aj ked mozno ze si myslite alebo nemyslite ze ked je niekto len obycajny user s 300 prispevkami a nemoze povedat co si mysli lebo napr bezny user ako som opisal nieco navrhne ale bud mu to zadrhnu alebo zamknu temu popripade ze nejky blud daju vezenie ale uz keby ten navrh dal nejaky mod tak uz by sa otom rozmyslalo .
-
Designer
Light Professional
to je tiez pravda urcitim sposobom .kobalt napísal:To nie je vobec pravda a sam to viesNavrhov od modov bolo zamietnutych tiez kopec, niektore hned, nad niektorymi sa uvazovalo a niektore sa aj neskor realizovali. Ale my nemozme za to, ze nejaky user navrhne to co sa uz x krat zamietlo alebo navrhuje nejake nezmysli alebo nezrealizovatelne veci.
Nie ze urcitim sposobom, ale presne tak, ako to kobalt napisal. Zbytocne by sa tu rozoberali veci a navrhy, ktore boli uz v minulosti prediskutovane. Tym, ze sa to lockne alebo zmaze, tym sa len predchadza zbytocnemu spamu. Vela "novo" polozenych navrhov od beznych uzivatelov uz bolo v minulosti casto prediskutovavych vedenim fora. Zas si nemyslite, ze my sme tu len na to, aby sme davali len basy a tak. Tiez sa snazime vylepsit forum novymi ideami. A to, ze niekomu lockneme temu s neakou "new idea", to neznamena, ze sa to automaticky zamieta. Len to v danom momente nie je realizovatelne, alebo realizovane, alebo v stadiu priprav. No v kazdom pripade, novatorske myslenie sa ceni. Vzdy je nieco, co sa da vylepsit. Ved forum je obrazom vsetkych, co nan prispievaju.DESIGNER napísal:to je tiez pravda urcitim sposobom .
-
Designer
Light Professional
Tak ok mate pravdu . A to stym forom ze je obrazom vsetkych to je tiez pravda ale malo by to byt este silnejsie .kinjeril napísal:Nie ze urcitim sposobom, ale presne tak, ako to kobalt napisal. Zbytocne by sa tu rozoberali veci a navrhy, ktore boli uz v minulosti prediskutovane. Tym, ze sa to lockne alebo zmaze, tym sa len predchadza zbytocnemu spamu. Vela "novo: polozenych navrhov od beznych uzivatelov uz bolo v minulosti casto prediskutovavych vedenim fora. Zas si nemyslite, ze my sme tu len na to, aby sme davali len basy a tak. Tiez sa snazime vylepsit forum novymi ideami. A to, ze niekomu lockneme temu s neakou "new idea", to neznamena, ze sa to automaticky zamieta. Len to v danom momente nie je realizovatelne, alebo realizovane, alebo v stadiu priprav. No v kazdom pripade, novatorske myslenie sa ceni. Vzdy je nieco, co sa da vylepsit. Ved forum je obrazom vsetkych, co nan prispievaju.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
dpc taky krasny prispevok som mal pripraveny a som ho nejak zmazal, no nic musim zacat odznova
clovek sa snazi rozvinut nejaku diskusiu(dajme tomu temu najlepsi serial), pride nejaky chytrak, ktory ho odpise slovami "naco sa sem rozpisujete? tato tema sa predsa vola najlepsi serial"..z tem kde su takmer vsetky odpovede jendoslovne mi je zle(odpovede typu: adidas, lost, slovan../vynimocne viacslovne: jednoznacne adidas, len a len lost, iba slovan../), dalej su tu temy s pyramidovymi odpovedami: ano, tiez si myslim, ze ano, suhlasim s nazormi ostatnych... vdaka bohu aj za tych cca 25uzivatelov, ktorych reakcie sa daju precitat(ci uz s nimi clovek suhlasi alebo nie..), na druhej strane je tu par uzivatelov, ktorych by som si ihned dal do ignore listu(uzivatelia, ktori maju 1289 prispevkov, v ktorych celkovo pouzili 1289 slov
)
tot vsjo
clovek sa snazi rozvinut nejaku diskusiu(dajme tomu temu najlepsi serial), pride nejaky chytrak, ktory ho odpise slovami "naco sa sem rozpisujete? tato tema sa predsa vola najlepsi serial"..z tem kde su takmer vsetky odpovede jendoslovne mi je zle(odpovede typu: adidas, lost, slovan../vynimocne viacslovne: jednoznacne adidas, len a len lost, iba slovan../), dalej su tu temy s pyramidovymi odpovedami: ano, tiez si myslim, ze ano, suhlasim s nazormi ostatnych... vdaka bohu aj za tych cca 25uzivatelov, ktorych reakcie sa daju precitat(ci uz s nimi clovek suhlasi alebo nie..), na druhej strane je tu par uzivatelov, ktorych by som si ihned dal do ignore listu(uzivatelia, ktori maju 1289 prispevkov, v ktorych celkovo pouzili 1289 slov
tot vsjo
-
P3Bo
Guru wannabe
Viac menej si to povedal uplne spravne az na jednu vec....kazdy uzivatel sa vyvija
tym chcem povedat ze useri ktori su tu dlhsie sami zo svojich prispevkov ktore napisali pred nejakym tym rokom zistuju ako velmi sa im ich nazori zmenili. Ja sam tu nie som dlho ale zo zaciatku som ani ja nepisal nejake filozoficke prispevky ( tak sa mi zda ze aj teraz napisem nieco zmysluplne len vynimocne
)noo postupom casu som sa snazil svoj nazor aj odvovodnit myslim ze tak zacinal kazdy. Je tu jednoducho urcita skupina uzivatelov ktori si povedia co chcu bez toho aby to zdvovodnili ale su tu aj starsi,skusenejsi ....
ktori vedia povedat preco je to tak. Takze netreba hned vsetkych pochovavat. Mozno sa postupom casu ludia zmenia. A potom pridu opat novi ktori spravia to iste co oni pred tym..... kolobeh sa opakuje.... 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
to je pravda, aj ja som mal taketo prispevky o akych pisem, ale su tu useri, ktore maju len a len taketo prispevky a to uz je horsie 
edit:/
zelovoc: ty spammer jeden
(preco si to zmazal?-vtipne to bolo..)
inac zabudol tam napisat, ze nemam rad ak sa nejaka debata trosku rozvinie(co je podla mna spravne) a v tom sa objavi niekto, kto povie, ze je to flame(ci jak sa to vlastne vola).. a mat potom strach, ze dostanem basu
?nie dakujem..radsej budem pisat tak, aby s tym kazdy suhlasil a aby som nahodou okrem pravidiel, ktore su napisane, neporusil pravidla, ktore su(tak to bohuzial vyzera)nepisane..

edit:/
zelovoc: ty spammer jeden
inac zabudol tam napisat, ze nemam rad ak sa nejaka debata trosku rozvinie(co je podla mna spravne) a v tom sa objavi niekto, kto povie, ze je to flame(ci jak sa to vlastne vola).. a mat potom strach, ze dostanem basu
-
audiotrack
VIP
nezáleží to od počtu, ale ich povahy. Inteligentný ľudia vedia diskutovať civilizovane bez hádok a nadávok a potom nemusíme zasahovať. Ak je tu ale pár detí tak sa práca hromadí. Čiže niekdy 5 detí je viac práce ako 200 rozumných ľudídudo02 napísal:Mna by zaujimalo aky je vztah MODERATOR,ADMINvsPOCET UZIVATELOV.Su moderatori radi ak je divoka debata ,hadky?Mate nejake vyhody ,alebo inu motivaciu?Mna napada akurat 1nevyhoda-viac prace.