Upadok

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
t0m4s3
Admin
Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

pinco, schw33k > jedna vec je tu podstatna, mastermind je mod, vy ste useri. Mod ma vzdy pravdu to si zapamataj a vobec sa nepokusaj odargumentovat, ze nema, pretoze VZDY MA PRAVDU MOD alebo ADMIN. A ak sa ti nepaci, tak vpravo hore najdes hned vedla okienka taky maly krizik - tym sa zatvara prehliadac. Vedenie sa nepotrebuje na nicom dohadovat, uzsie vedenie dosadilo do funkcii moderatorov ludi, za ktorych rozhodnutiami stoja, nech uz su akekolvek.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

mastermind napísal: ...Ved aj my sme len ludia.....
Preco by mal byt viac ako my ?Vazim si jeho nazor a viem ze si to zasluzi ze je tam ale nie je Boh a nikdy nebude. Teoria "kapitan ma vzdy pravdu aj ked ju nema " je uplatnitelna iba na niektorych miestach ale nie diskusnych forach. Tu sa vyjadruje nazor a ked mod povie ze 2+3=6 tak vsetci mame prikyvovat ? Nie poviem si svoj nazor ked sa to vymkne z pod kontroly tak si to zamknite a premazte ale dokial nie tak si mozem povedat co chcem a ked sa ti nepaci mas tam k- .
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

P3Bo napísal:Nie poviem si svoj nazor ked sa to vymkne z pod kontroly tak si to zamknite a premazte
Vsak presne tak to funguje.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:pinco, schw33k > jedna vec je tu podstatna, mastermind je mod, vy ste useri. Mod ma vzdy pravdu to si zapamataj a vobec sa nepokusaj odargumentovat, ze nema, pretoze VZDY MA PRAVDU MOD alebo ADMIN. A ak sa ti nepaci, tak vpravo hore najdes hned vedla okienka taky maly krizik - tym sa zatvara prehliadac.
Neprotirecia si nahodou tvoje tvrdenia :shock:
mastermind
VIP
VIP

Príspevok od používateľa mastermind »

P3Bo napísal:Preco by mal byt viac ako my ?Vazim si jeho nazor a viem ze si to zasluzi ze je tam ale nie je Boh a nikdy nebude. Teoria "kapitan ma vzdy pravdu aj ked ju nema " je uplatnitelna iba na niektorych miestach ale nie diskusnych forach. Tu sa vyjadruje nazor a ked mod povie ze 2+3=6 tak vsetci mame prikyvovat ? Nie poviem si svoj nazor ked sa to vymkne z pod kontroly tak si to zamknite a premazte ale dokial nie tak si mozem povedat co chcem a ked sa nepaci mas tam k- .
nepochopil som presne co si chcel povedat. Ja som napisal ze sme tiez len ludia a tiez mame pravo na chyby a preto si myslim ze tie pincove poznamky neboli vhodne
co sa tyka toho ze "kapitan ma vzdy pravdu". Raz darmo ale v zivote to tak funguje. stale bude niekto v riadiacej funkcii a vzdy bude mat tu "pravdu".
Nikto nehovori aby si suhlasil, ale respektovat to musis.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

t0m4s3 napísal:pinco, schw33k > jedna vec je tu podstatna, mastermind je mod, vy ste useri. Mod ma vzdy pravdu to si zapamataj a vobec sa nepokusaj odargumentovat, ze nema, pretoze VZDY MA PRAVDU MOD alebo ADMIN. A ak sa ti nepaci, tak vpravo hore najdes hned vedla okienka taky maly krizik - tym sa zatvara prehliadac. Vedenie sa nepotrebuje na nicom dohadovat, uzsie vedenie dosadilo do funkcii moderatorov ludi, za ktorych rozhodnutiami stoja, nech uz su akekolvek.
Vieš čo je riťolezectvo?! To, čo práve robíš, aj keď vieš, že módi sa mýlia, nenapíšeš, čo si o nich myslíš. Prečo je to tak?

to mastermind: ja ťa budem rešpektovať, ale správaj sa ako človek a nie ako namyslenec. Trochu menej pocitu nadradenosti by ti pomohlo.
mastermind
VIP
VIP

pinco napísal:Vieš čo je riťolezectvo?! To, čo práve robíš, aj keď vieš, že módi sa mýlia, nenapíšeš, čo si o nich myslíš. Prečo je to tak?
tu tvoju otazku by si mal polozit sebe. vies co je ritolezectvo? ked sa niekto s nizsim postavenim pcha do zadku niekomu s vyssim postavenim. t0m4s3 je admin. ja som mod. takze do zadku by som sa mal pchat ja jemu
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

mastermind napísal:tu tvoju otazku by si mal polozit sebe. vies co je ritolezectvo? ked sa niekto s nizsim postavenim pcha do zadku niekomu s vyssim postavenim. t0m4s3 je admin. ja som mod. takze do zadku by som sa mal pchat ja jemu
ty by si sa tam nemestil :lol:
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

t0m4s3 napísal:pinco, schw33k > jedna vec je tu podstatna, mastermind je mod, vy ste useri. Mod ma vzdy pravdu to si zapamataj a vobec sa nepokusaj odargumentovat, ze nema, pretoze VZDY MA PRAVDU MOD alebo ADMIN. A ak sa ti nepaci, tak vpravo hore najdes hned vedla okienka taky maly krizik - tym sa zatvara prehliadac. Vedenie sa nepotrebuje na nicom dohadovat, uzsie vedenie dosadilo do funkcii moderatorov ludi, za ktorych rozhodnutiami stoja, nech uz su akekolvek.
fuu tak teraz ste ma sklamali chlapci ...
Bohužiaľ jasný príklad toho keď normálna debata ako to už býva zvykom, normálne vyjadrovanie názorov sa končí zas a znova tou istou imho trápnou formulkou o " vrchnosti "
samozrejme nechýba aj vypadnutie z fóra , čo Vám začína ísť
Niesom tu na fóre , aby som niekomu prikyvoval , len preto , že vie zamkýnať témy , to je dosť úbohé
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

schw33k napísal:fuu tak teraz ste ma sklamali chlapci ...
Bohužiaľ jasný príklad toho keď normálna debata ako to už býva zvykom, normálne vyjadrovanie názorov sa končí zas a znova tou istou imho trápnou formulkou o " vrchnosti "
samozrejme nechýba aj vypadnutie z fóra , čo Vám začína ísť
Niesom tu na fóre , aby som niekomu prikyvoval , len preto , že vie zamkýnať témy , to je dosť úbohé
nic si z toho nerob, ked niekto hovori ze ma stale pravdu tak ocividne klame. aj tak mu to nikto neveri. ja sa to tiez snazim presadit vo svojom osobnom zivote ale akosi furt sa mi len smeju do tvare. taze tak. dont give up!
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

K celemu mam len jeden nazor, a sice , ze teoria ze MOD alebo ADMIN ma vzdy pravdu ma jedinu chybu a viete aku? Ze toto forum sa nebude vyvijat ale bude stale stat na mieste, ak si toto vrchnost naozaj mysli...Lebo vyvoj nastava po diskusii a debate, nie po pouziti moci.
mastermind
VIP
VIP

pinco napísal:to mastermind: ja ťa budem rešpektovať, ale správaj sa ako človek a nie ako namyslenec. Trochu menej pocitu nadradenosti by ti pomohlo.
vobec nemam pocit nadradenosti. skor pocit zodpovednosti. a z ten si niekedy vyzaduje aj raznejsie kroky.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

mastermind vies ja mam dost skusenosti s moderovanim a tiez som pravdupovediac pouzival system dajme tomu, ze Tebe podobny, proste razny, lebo niekedy to inak neslo, v tom Ta plne chapem. Len netreba zabudat, ze nie vsetky situacie si vyzaduju rovno to najradikalnejsie riesenie...
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

pokial viem forum tvoria useri a nie modi a admini - keby tomu bolo tak, tak by bolo milion for s 1 adminom, 2 modmi a ziadnymi usermi... myslim,ze modi, rovnako ako aj admini by mali trosku respektovat normalnych userov a nebrat ich len ako "tovar" ktory treba pretriedit alebo niekam poslat.. napr. mne osobne teraz mastermind pripada akoby bol uplne nepristupny argumentom a melie si stale to svoje a kedze je mod - mali by sme ho pocuvat.. ale aj on je len clovek.. to ze ma par fcii na fore naviac a zelenu farbicku ho nerobi lepsim clovekom... admini to iste - dakujeme im sice za chod fora a tak, ale tiez su to len ludia.. podla mna by cele forum malo vyzerat asi tak,ze sa normalne vedie diskusia,polemika,hadka - proste cokolvek a modi s adminmi to len usmernuju, premazavaju spam a tak.. ale nie hned zacnu osocovat userov ze preco sa hadaju,ze je to proti pravidlam a tak.. a hned lock... mali by mat trosku respektu a porozumenia s normalnymi usermi - ved neboli vzdy modi.. mozno na to len zabudli a uz si myslia ze su nadradeni... tak.. mozno to co som sem popisal si protireci,nedava zmysel a tak, ale islo mi o to,ze som chcel vyjadrit ze aj modi a admini su len ludia a tak nemaju pravo pre par fcii navyse sa vyvysovat nad normal userov...

PS: nezabudam za zodpovednost a povinnosti, ale to stale neznamena ze sa mate pravo vyvysovat..

peace
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ano forum tvoria uzivatelia, ale myslis, ze by bolo vhodne pre forum aby sa tu ujal takyto napad?
zelovoc napísal:skor nieco take kde by jeden user mohol kydat na druheho bez rizika basy a tak. neh to ma grady. ten *** je taky *** a este ho ma aj maleho... :lol:

za *** si dajte kkt napr.
taketo nieco nech si kazdy vybavuje cez icq a nie aby to museli vsetci uzivatelia citat
takato tema nema co na normalnom diskusnom fore co hladat
mastermind
VIP
VIP

ale ved to sa snazime robit. usmernovat debatu. No ked si niektora tema vyzaduje raznejsi zakrok tak urobime aj ten. A to sa niekomu nemusi vzdy pacit. Temu som zamkol so svojim najlepsim vedomim a svedomim.
a znova sa dostavame do situacie ked tu uz nikto nepise nic nove a iba sa vraciame k uz povedadanenu a napisanemu.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Zase musim povedať aj na obranu Masterminda on velmi nehovoril o nadradenosti ale o respektovani ...aspon ja som to postrehol ze tomase tu hovoril o uplnej pravde modov....treba aby si obidve strany uvedomili jedno ak sa jednemu userovi nepaci toto forum a pojde na ine to pre ziadenho moda nic neznamena ale ked odide 100 userov 1000 userov tak vtedy zacina byt mod menej ako user. Jeden bez druheho nemozeme existovat useri respektuju modov ( kazdy nejakym svojim sposobom) tak by som ziadal aby ste aj vy respektovali nas :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

mastermind napísal:ale ved to sa snazime robit. usmernovat debatu. No ked si niektora tema vyzaduje raznejsi zakrok tak urobime aj ten. A to sa niekomu nemusi vzdy pacit. Temu som zamkol so svojim najlepsim vedomim a svedomim.
a znova sa dostavame do situacie ked tu uz nikto nepise nic nove a iba sa vraciame k uz povedadanenu a napisanemu.
A myslíš, že tvoje svedomie a vedomie bolo vtedy správne? Podľa mňa nie a podľa reakcie audiotracka vidieť, že ani on nechápal, prečo si to zamkol. Samozrejme, že si to už určite s ním vydiskutoval a všetci budú prikyvovať aký si úžasný a tvrdý.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

sundevil: nie, to nema na fore co hladat, mas pravdu... okrem toho myslim,ze zelovoc to nemyslel vazne a cele sa to tu snazil trosku odlahcit

mastermind: ja viem,ze sa snazite, ale nieje trosku odveci ked uz ta hadka zacne nech sa aj skonci a nie v polke pride niekto nezaujaty a ju sekne? myslim,ze ked uz raz nieco zacne tak tomu treba nechat volny priebeh.. viem si zivo predstavit okonenipicu ako v sebe dusi hnev a pri prvej zamienke znova vyrukuje s niecim.. keby si to vydiskutoval - vyhadal tak by ho to mozno preslo a bol by nabuduce pokoj..
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

"hádka - šriepka, zvada, roztržka, slovný spor" (Slovnik slovenskeho jazyka). Imho, korenie kazdeho fora, pokial sa neporusuje konkretne pravidlo a dana hadka nezacina byt pre zvysok uzivatelov objektivne nudna. Pokial totiz veci nadobudnu extremny rozmer, je lepsie, aby si ich dani uzivatelia vydiskutovali cez SS (nezatazovali svojim osobnym sporom ostatnych). Ludia, toto forum je tu naozaj pre vas- userov. Nikto od vas neocakava, aby ste v ramci diskusie s konkretnym modom/adminom suhlasili len preto, ze je mod/admin. Pokial vsak ide o jednotlive kroky, ktore su v kompetencii modov/adminov, bohuzial/nastastie vam neostava nic ine, ako ich rozhodnutia respektovat... svoj nazor vsak mozete napisat- nikto vas tu zan "sikanovat" nebude.

PS: Milujte sa a mnozte sa ; )
Napísať odpoveď