tak tak ale je pravda ze sa tam bavili v kuse o tom istom, ze okonenipica je <>, v skratke. ale celkom ma to bavilo.schw33k napísal:no a tu je to , v téme karma sa mi začalo páčiť priostrovanie , normálne " hádky " bez urážok a masťo masťo , ty to zas zamkneš , schade kluci , bolo to fajn
Upadok
-
susenejablko
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
pred hojkom som chodil na ine (menej zname) diskusne fora a tam to bolo uuuplne pomale...takze aj ked podla niektorych sa zda, ze hojko upada, z mojho pohladu je to forum, kde sa da dobre kecnut a prispevky pribudaju pomerne rychlo...a kedze som zacal prispievat neskoro, tak som pravdepodobne neuvidel ked bolo hojko na "vrchole"...ono sa to len zdaaa... 
-
okonenipica
Zablokovaný
Ano na na tisicovych forach pribuda vela prispevkov, ale na tich mensich je domaca pohodova atmosfera, to sa neda nikdy zazit na velkych forach ako je toto, a ked si to nezazil tak asi nechodis na spravne forasusenejablko napísal:pred hojkom som chodil na ine (menej zname) diskusne fora a tam to bolo uuuplne pomale...takze aj ked podla niektorych sa zda, ze hojko upada, z mojho pohladu je to forum, kde sa da dobre kecnut a prispevky pribudaju pomerne rychlo...a kedze som zacal prispievat neskoro, tak som pravdepodobne neuvidel ked bolo hojko na "vrchole"...ono sa to len zdaaa...
-
audiotrack
VIP
ja zažívam domácu atmosféru tu. Veľa ľudí poznám, viem aký majú prejav a hneď z avataru si viem vybaviť kto to vlastne je... Keď prídem niekde inde tak sú tam samé nové "ksichty" a nicky čo mi nič nehovoria. Tu som doma a vyhovuje mi to.okonenipica napísal:Ano na na tisicovych forach pribuda vela prispevkov, ale na tich mensich je domaca pohodova atmosfera, to sa neda nikdy zazit na velkych forach ako je toto, a ked si to nezazil tak asi nechodis na spravne fora![]()
![]()
-
okonenipica
Zablokovaný
Ano ale odkedy tu si ? Kolko tu bolo ludi ked si sem zacal chodit ? A kolko tu uz si ? Este mas aj moderatorske prava..audiotrack napísal:ja zažívam domácu atmosféru tu. Veľa ľudí poznám, viem aký majú prejav a hneď z avataru si viem vybaviť kto to vlastne je... Keď prídem niekde inde tak sú tam samé nové "ksichty" a nicky čo mi nič nehovoria. Tu som doma a vyhovuje mi to.
Ked prides na forum ktore zacina a ma 7 stalych uzivatelov, a zacinate spolu diskutovat, volne diskutovat, ziadna buzeracia od nikoho, ziadna buzeracia od moderatorov, administratorov, uzivatelov, vsetci su v pohode, nikto sa neschovava, a este opakujem je pohodova nefalosna atmosfera, tak to je super. To nikdy nezazijes ked prides na tisicove forum a nikoho nepoznas
-
audiotrack
VIP
keď som sem prišiel, bolo tu okolo 7000 užívateľov. A mod som nebol hneď, prešiel som si všetkými rankami od novice až po king. Tak neviem neviem..okonenipica napísal:Ano ale odkedy tu si ? Kolko tu bolo ludi ked si sem zacal chodit ? A kolko tu uz si ? Este mas aj moderatorske prava..![]()
Ked prides na forum ktore zacina a ma 7 stalych uzivatelov, a zacinate spolu diskutovat, volne diskutovat, ziadna buzeracia od nikoho, ziadna buzeracia od moderatorov, administratorov, uzivatelov, vsetci su v pohode, nikto sa neschovava, a este opakujem je pohodova nefalosna atmosfera, tak to je super. To nikdy nezazijes ked prides na tisicove forum a nikoho nepoznas
a kto ta buzeruje tu? pravidla co tu platia su maximalne vyvazene a ked sa clovek sprava normalne tak s nimi nikdy nebude mat problem, mozno pre par ludi je problemom warez, ze sa tu nic take netoleruje, ale inak myslim ze ziadna buzeracia zo strany vedenia tu nie je
a tradicne, ak sa ti tu nepaci tak ... dovi ... nikto ta tu nebude nasilu drzat
-
okonenipica
Zablokovaný
No tak neviem, mozno si tu uz dost dlho, a si si to tu vybudoval, ale ja mam namysli ze na mensich to je hned na zaciatkuaudiotrack napísal:keď som sem prišiel, bolo tu okolo 7000 užívateľov. A mod som nebol hneď, prešiel som si všetkými rankami od novice až po king. Tak neviem neviem..
sundevil napísal:a kto ta buzeruje tu? pravidla co tu platia su maximalne vyvazene a ked sa clovek sprava normalne tak s nimi nikdy nebude mat problem, mozno pre par ludi je problemom warez, ze sa tu nic take netoleruje, ale inak myslim ze ziadna buzeracia zo strany vedenia tu nie je
Sedem ľudí na fóre?
Môžem vám ukázať fórum, kde ich je okolo 50 aktívnych a je tam nuda a bieda, že až.. Viac moderatorov, ako userov, každu chvílu niekto dáva basu alebo "upozorňuje na pravidla zkopčené z hojka. A to nevravim o tých témach, "tak aby aj tu niečo bolo: Máte ICQ?" a všetci doporadia píšu áno, máme; mám mirandu, ICQ sux a pod..
Presne takFrikso napísal:Sedem ľudí na fóre?Môžem vám ukázať fórum, kde ich je okolo 50 aktívnych a je tam nuda a bieda, že až.. Viac moderatorov, ako userov, každu chvílu niekto dáva basu alebo "upozorňuje na pravidla zkopčené z hojka. A to nevravim o tých témach, "tak aby aj tu niečo bolo: Máte ICQ?" a všetci doporadia píšu áno, máme; mám mirandu, ICQ sux a pod..
-
erytrocyt
VIP
Veľmi by ma zaujímalo, odkiaľ alebo z ktorého fóra pramení tvoja skúsenosť.okonenipica napísal:Ano ale odkedy tu si ? Kolko tu bolo ludi ked si sem zacal chodit ? A kolko tu uz si ? Este mas aj moderatorske prava..![]()
inak bavime sa tu o upadku a podobne, o tom ze tu uz dlho nebola ziadna hadka a tak.. a ked sa konecne nieco zacne v teme Karma a nezavre to ani eritrocit, ani audiotrack a ani tomase tak pride mastremind, co tam za posledne tyzdne ani nenapisal a lockne to ze nech sa hlavy ochladia.. tak naco je to cele?
-
audiotrack
VIP
nech sa hlavy ochladia..Maki napísal:inak bavime sa tu o upadku a podobne, o tom ze tu uz dlho nebola ziadna hadka a tak.. a ked sa konecne nieco zacne v teme Karma a nezavre to ani eritrocit, ani audiotrack a ani tomase tak pride mastremind, co tam za posledne tyzdne ani nenapisal a lockne to ze nech sa hlavy ochladia.. tak naco je to cele?
myslím že sa ochladili, tak to odomykám. Ale ide totiž o to, že hádky by sa viac hodili niekde inde ako do pripomienok. Je rozdiel či sa hádame o niečom zmysluplnom, alebo 100 ľudí povie že im nezáleží na čísle a druhých sto povie že prvých sto klamalo.
o to práve v hádke ide, akurát sa začali formovať bojové tábory a mód to zamkol. Už ma tu naozaj nič neprekvapí veď hádka bola v rámci pravidiel, príspevky boli k téme, tých pár príspevkov na viac nezaťaží nič. Asi vytvorím novú tému ohľadom karmy, kde sa budeme môcť hádať.audiotrack napísal:Je rozdiel či sa hádame o niečom zmysluplnom, alebo 100 ľudí povie že im nezáleží na čísle a druhých sto povie že prvých sto klamalo.
-
mastermind
VIP