UPC - vypovedanie zmluvy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: UPC - vypovedanie zmluvy

Príspevok od používateľa Soviet »

Nikde nevidim info, ze by si priamo volal do UPC. Nemas najlepsie sa spytat vsetko tam na ich infolinke/pobocke? :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

asi chce byt "o krok vpred" :)
jefty
Star
Star

Príspevok od používateľa jefty »

Ahojte,

tak dnes som to konecne cele vybavil. Rano som pre istotu zavolal na UPC linku, kde som sa spytal ci si musim priniest vytlacene papiere so sebou alebo maju formulare na ukoncenie zmluvy. Pracovnicka mi povedala, ze tam maju vsetko, ze tam staci prist.

Prisiel som na pobocku, pockal si 3 minutky, kym som bol na rade a prisiel za pracovnikom, povedal som mu moje cislo zmluvy a povedal som, ze chcem ukoncit zmluvu ku koncu viazanosti. Povedal, ze nie je problem, spytal sa preco chcem odist, vytlacil papiere a ja som ich podpisal. Taktiez som mu oznamil, ze chcem vziat spat suhlas so spracovanim osobnych udajov, takze mi vytlacil papiere aj na to. Nasiel som to rano na internete a bolo to nieco v tomto zneni:
V súlade s ust. § 20 ods. 3 písm. a), b), c), zák. č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov (ďalej Zákon), namietam týmto voči spracovaniu mojich osobných údajov – beriem späť svoj súhlas, ktorý som dal vašej spoločnosti písomnou formou.
Vytlacil aj tuto ziadost, podpisal som a hotovo.

Hned na zaciatku som sa tiez spytal, ze ci sa neda ukoncit zmluva dohodou oboch stran ako to maju napisane vo vseobecnych obchodnych podmienkach a povedal, ze to nie je mozne. Dohoda je mozna iba vtedy, ked pocas viazanosti prinesiem zariadenie(modem) a chcem okamzite skoncit. No vtedy sa uz platia pokuty a penale. Naliehal som na neho, ze urcite sa da dohodnut aj na skonceni po viazanosti, no povedal, ze VOP to neumoznuju. Tak som mu povedal, ze ich VOP su nahovno a nech ich prerobia k vacsej spokojnosti zakaznikov, tiez som mu povedal nech to oznami nadriadenym, ze VOP by mali byt zmenene, no povedal, ze to je zbytocne a ze tieto VOP su platne uz roky,nemenia sa a ani sa menit nebudu. Feedback osobne sa zanechat nedal okrem vynadania pracovnikovi, co by ale asi nemalo efekt, tak skusim aspon napisat email priamo na UPC.

Celkovo to prebehlo rychlo, no nie k mojej uplnej spokojnosti. Zmluvu som MUSEL ukoncit k 31.8. (skor sa nedalo), viazanost mi konci 13.8 takze budem musiet zaplatit asi 17 eur naviac za obdobie po viazanosti do ukoncenia zmluvy.

Cize mne ak konci zmluva 13.8. tak najneskor niekedy v july bolo potrebne dorucit vypoved pisomne alebo tam ist osobne. Urobil som to pre ISTOTU uz teraz, ziadne penale platit nebudem, iba tu cenu z cenniku (uz to nebudem mat za "akciovu cenu", ktoru som mal pocas viazanosti). Takze internet od 13.8. do 31.8. ma bude stat cca 17 eur. Well done UPC... :smt098
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

A keby si prisiel skorej a vypovedal ku koncovemu datumu? Vsak to by malo ist spravit.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

icefiresr.. nedá sa to spraviť, lebo v zmysle obchodných podmienok môžeš ukončiť zmluvu len ku koncu kalendárneho mesiaca.
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

No, tak to je pekne nepekne...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

nemáte niekto tú žiadosť čo ste im posielali? Nejaký vzor? Našiel som ich kopec pre rôznych poskytovateľov, ale každá je trochu iná, a vzhľadom na praktiky UPC by som sa rád vyhol naťahovaniu (lebo ak prešvihnem koniec mesiaca, zaplatím o mesiac viac vďaka ich super politike o výpovednej lehote)
Napísať odpoveď