"utopeni" v sne

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
qwerty-xyz

"utopeni" v sne

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Stalo sa vam niekedy ze ste sa topili v sne ale skutocne v tom sne aj utopili?
Spytal som sa to aj niektorych kamaratov a znamych a niektori mali podobny zazitok ako ja. Jednoducho sa mi sniva ze sa topim a ked sa utopim tak prestanem dychat lebo voda mi zaleje pluca,LENZE ja aj naozaj prestanem dychat--nieco take ako keby mi niekto vyrazil dych ale asi tak po minute-dvoch som sa prebral a prve co obrovsky nadych a zacal som predychavat asi tak ako ked mi niekto vyrazi dych.

:cry: hnusny pocit...
ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

vzdy mam prijemne sny :) alebo si ani nepamatam co sa mi snivalo :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Toto sa mi stalo ked sa mi snivalo ze som siel vo vytahu na nejake 12. poschodie a odtial spadol ... jak som sa ocitol dole zavaleny troskami tak som zacal kricat pomoc a bla bla bla ... Na to som sa strhol z postele cely spoteny a tiez som to tak rozdychaval :) ale to sa mi stalo jediny x v zivote
Explo!D
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Explo!D »

Shark NX napísal:Toto sa mi stalo ked sa mi snivalo ze som siel vo vytahu na nejake 12. poschodie a odtial spadol ... jak som sa ocitol dole zavaleny troskami tak som zacal kricat pomoc a bla bla bla ... Na to som sa strhol z postele cely spoteny a tiez som to tak rozdychaval :) ale to sa mi stalo jediny x v zivote
Tiez sa mi to snivalo a dokonca viac krat za sebou, proste mam strach z vytahou a tie sny su toho dokazom. A topit (v sne) som sa este netopil, musi to byt hnusny pocit. Napriklad mne sa raz snival sen v ktrom som sa premiestnil nejakym strojom do tridsiatich rokov a nedalo sa ist spat,
ked sa prebudil, trvali mi este asi 5 minut kym som sa vspametal a zapadol do reality. :o
Harun
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Harun »

mne sa raz tiez snival strasne neprijemny sen. Behal som po zamrznutom jazere a zrazu som sa prepadol a hladina nadomnou okamzite zamrzla. Som sa nevedel dostat von a som sa zacal topit, ale nastastie sa vzdy pri takych neprijemnych snoch vcas prebudim. Ked som sa zobudil dost mi busilo srdce :smt037

A este na jeden spojeny s vodou som si spomenul. Plaval som v mori a zrazu som zacal klesat ku dnu, kym som klesal tak vsade okolo mna boli mrtve veleryby. Dopadol som na dno chvilu som sa pozeral okolo potom som sa odrazil od dna, strasnou rychlostou so isiel smerom k hladine az som vyletel do obrovskej vysky az k oblakom, zacal som padat a tesne pred padom do toh mora som sa zobudil. Dost divny sen :roll:
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

mne sa o stalo asi 2krat. v sme som bol pod vodou a skutocne som nedychal lenze potom uz som nemohol nedychat a hlboko som sa nadychol a pozeram ze dycham pod vodou. bla to haluz. ale este som sa neutopil.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

moje sny su celkom ok, netopim sa v nich, mam len jednu uchylku, citim bolest a to v plnom rozsahu, niekedy je to dost zaberak na srdce a rano sa budim spoteny...ta bolest po zobudeni proste z toho miesta celkom rychlo odide...blbe je ze je to realna bolest :/...asi som posahany :D

P.S.: Obvykle to schytam nejakou strelnou zbranou a potom sa zobudim na bolest...a ked prejde tak si utriem tvar od potu a spim dalej... :smt015 :sleeping:
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

uplink napísal:moje sny su celkom ok, netopim sa v nich, mam len jednu uchylku, citim bolest a to v plnom rozsahu, niekedy je to dost zaberak na srdce a rano sa budim spoteny...ta bolest po zobudeni proste z toho miesta celkom rychlo odide...blbe je ze je to realna bolest :/...asi som posahany :D

P.S.: Obvykle to schytam nejakou strelnou zbranou a potom sa zobudim na bolest...a ked prejde tak si utriem tvar od potu a spim dalej... :smt015 :sleeping:
neviem podobne sa mne stalo raz v zivote ale bolo to toho typu ze v sne sa mi nieco stalo s nohou no a v reale som kopol taku supu nohou o stenu postele ze som aj ja tu bolest citil :D este dobrych par dni :D
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

jedna rada, nejedzte pred spanim, najme syr. to su zarucene nocne mory
JohnFrusciante
Star
Star

zelovoc napísal:jedna rada, nejedzte pred spanim, najme syr. to su zarucene nocne mory
ja mozem zrat kolko chcem pred spanim ziadne nocne mory nemam. jedine ze vtedy co som myslel ze sa topim ale som dychal pod vodou.
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

Harun napísal:A este na jeden spojeny s vodou som si spomenul. Plaval som v mori a zrazu som zacal klesat ku dnu, kym som klesal tak vsade okolo mna boli mrtve veleryby. Dopadol som na dno chvilu som sa pozeral okolo potom som sa odrazil od dna, strasnou rychlostou so isiel smerom k hladine az som vyletel do obrovskej vysky az k oblakom, zacal som padat a tesne pred padom do toh mora som sa zobudil. Dost divny sen :roll:
heh, podobnu haluz som aj ja snival.. akurat že som šiel vonku po normalnej ceste a zrazu som sa začal pomaličky prepadavať pod zem, snažil som sa odraziť na povrch ale zase som sa začal pomaly prepadať, dost hnusny pocit...
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Niekde som čítala, že vo sne sa môže diať čokoľvek, môžeme klamať, byť mučení, dokonca aj umierať, ale nikdy neumrieme...-ani po páde z lietadla, prestrelke a tak....jednoducho (vraj) vždy, keď má prísť tá "naša smrť", zobudíme sa... :wooow: mne sa to zatiaľ potvrdzuje :mafia: :new05:
JohnFrusciante
Star
Star

dew6 napísal:Niekde som čítala, že vo sne sa môže diať čokoľvek, môžeme klamať, byť mučení, dokonca aj umierať, ale nikdy neumrieme...-ani po páde z lietadla, prestrelke a tak....jednoducho (vraj) vždy, keď má prísť tá "naša smrť", zobudíme sa... :wooow: mne sa to zatiaľ potvrdzuje :mafia: :new05:
ano to je pravda ze sa vzdy zobidime. ze ked padneme z lietadla tak mozno 10 cm nad zemou sa zobudime. ale keby sme sa nezobudili a nazaj by sme spadli tak mozme umriet. clovek dokaze v sme umriet ale umriet naozaj
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Ze som sa topil, snivalo sa mi len taz. Dobre si na to pamätam. Snivalo sa mi ze to bolo v nejakej starej budove, v ktorej sa pomali dviha voda a my uz nemame kam utiect. Zhlboka som sa nadychol a zadrzal dych. Ibaze ako napisal qwerty-xyz zadrzal som dych aj v skutocnosti. Ked mi dochadzal kyslik ja som sa z toho sna neprebral ale nadychol som sa. V sne sa to prejavilo tak ze som normalne fungoval a nevadilo mi ze "dycham z vody."
Zobudil som sa cely prestraseny a dezorientovany. Nicomu som nechapal. :|
Ale castejsie sa mi sniva ze z niecoho padal alebo pred niecim utekam a nemozem utiect. Ale inak som uplne normaly. :)
masino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa masino »

mne sa to myslim ete nesnivalo, ale mam taky pocit ze po dneskajsku sa mi to uz snivat bude :D
ale mal som take podobne sny... napr ze padam a to ej tiez pekne hnusne :D
a ete mam aj teke stavy..take daco medzi zaspavanim a bdenim... len tak z nicoho nic ma pri zaspavani mikne a neviem kde som... pozeram naoolo a nemozem sa zorientovat...
a raz sa mi stalo, ze som siel spat, zatvoril som oci a ked som ich otvoril, bolo rano... ako keby som spal 1 sekundu :D to boal haluz
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

obcas sa mi sniva, ze spadnem na nohu apod. a nasledne sa zobudim s neprijemny krcom v nohe... tie krce su take bolestive, ze niekedy zo seba vydavam divne zvuky :?

ale nastastie je to asi raz za polrok a pritom som zdravy clovek...
LubosZ
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa LubosZ »

No mne sa ako ako decku snivalo, ze som vyskocil z okna (panelak, 3-poschodie) a potom som sa zobudil. Toto sa mi snivalo viac-krat.
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

JohnFrusciante napísal:ano to je pravda ze sa vzdy zobidime. ze ked padneme z lietadla tak mozno 10 cm nad zemou sa zobudime. ale keby sme sa nezobudili a nazaj by sme spadli tak mozme umriet. clovek dokaze v sme umriet ale umriet naozaj
Aj ja sa vzdy tesne pred smrtou prebudim, zvlastne... a mne sa snivaju stale tie rovnake sny, resp. sen, uz ma to stve...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

JohnFrusciante napísal:ano to je pravda ze sa vzdy zobidime. ze ked padneme z lietadla tak mozno 10 cm nad zemou sa zobudime. ale keby sme sa nezobudili a nazaj by sme spadli tak mozme umriet. clovek dokaze v sme umriet ale umriet naozaj
ak by toto bola pravda ze clovek dokaze umriet iba na zaklade toho ze si to mysli jeho mozog tym padom by mohol fakcit aj MATRIX!!!! :D co vy viete :lol:
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

v sne som sa este netopil, ale pady z vysok som obcas zazil v snoch. je to neprijemne, ale s tim asi nic neurobim.
inac, v snoch je mozne citit nielen bolest, ale aj ine pocity. cital som to tusim na

Kód: Vybrať všetko

http://www.3oko.sk/
Napísať odpoveď