kamarade a helfol by si mi stym ? ja vobec neviem co treba ja sa do tohto nevyznam vobec.....zaggi napísal:musis napisat serverside skripty resp aplikaciu do fake hlavneho suboru ktora ti toto bude vykonavat ... nieco ako javascriptove xmlhttprequest, ale musi to byt server side, php natolko neovladam resp toto som nikdy nepotreboval, ale myslim ze v ramci 1 servra by posluzilo aj http://sk.php.net/fopen
proste tvoja fake stranka pri urcitych parametroch neposkytne beznu stranku ale loadne nejaku inu ...
pseudo kod:
if (sme na fake stranke) naloaduj fake.php;
else naloaduj tajna.php
musis tomu samozrejme prisposobit linky na strankach a podobne, vsetko len pomocu query by som povedal ze bude vhodne. nie je to az take tazke len sa to tazko vysvetluje
uvodna stranka FAKE (maketa)
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
Vidím, že moje otázky ignoruješ, ale čo už.
Vzhľad si vytvor sám a v súbore fake.php nastav, ako dlho má byť to "prihlásenie" platné (je to parameter SESSION_LENGTH takmer na začiatku). Hmm, ešte niečo som chcel, ale už si nespomínam, takže prípadné problémy si vyrieš sám.
Vzhľad si vytvor sám a v súbore fake.php nastav, ako dlho má byť to "prihlásenie" platné (je to parameter SESSION_LENGTH takmer na začiatku). Hmm, ešte niečo som chcel, ale už si nespomínam, takže prípadné problémy si vyrieš sám.
- Prílohy
-
- m.zip
- (833 Bajtov) 44 stiahnutí
-
MuKkY
Star
prepac chronko mojchrono napísal:Vidím, že moje otázky ignoruješ, ale čo už.
-
MuKkY
Star
je to super presne takto som to chcel, este sa chcem opytat ci by sa nedalo spravit este COOKIES aby som to pokazde tam nemusel zadavat ale aby si to browser pamatal. ale velke dik.chrono napísal:Teoreticky by si mohol použiť auto_prepend_file (použi Google a zistíš, čo to znamená), ale podľa mňa je oveľa rozumnejšie urobiť normálnu stránku s normálny prihlasovaním.
-
MuKkY
Star
ano zmenil som to na 3600 ale ono to casom vyprcha a pri dalsom nacitani stranky musim zas zadat udaje, chcem aby sa to tam proste ulozilochrono napísal:Veď to tak funguje. Tá informácia sa ukladá do session a session id sa uloží do cookie.
Zmenil si ten čas SESSION_LENGTH? Lebo v tom mojom tam bolo len 10 sekúnd.