uvodna stranka FAKE (maketa)

Programovacie jazyky, rady, poradňa...
MuKkY
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MuKkY »

zaggi napísal:musis napisat serverside skripty resp aplikaciu do fake hlavneho suboru ktora ti toto bude vykonavat ... nieco ako javascriptove xmlhttprequest, ale musi to byt server side, php natolko neovladam resp toto som nikdy nepotreboval, ale myslim ze v ramci 1 servra by posluzilo aj http://sk.php.net/fopen

proste tvoja fake stranka pri urcitych parametroch neposkytne beznu stranku ale loadne nejaku inu ...

pseudo kod:

if (sme na fake stranke) naloaduj fake.php;
else naloaduj tajna.php

musis tomu samozrejme prisposobit linky na strankach a podobne, vsetko len pomocu query by som povedal ze bude vhodne. nie je to az take tazke len sa to tazko vysvetluje :)
kamarade a helfol by si mi stym ? ja vobec neviem co treba ja sa do tohto nevyznam vobec.....
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Vidím, že moje otázky ignoruješ, ale čo už.

Vzhľad si vytvor sám a v súbore fake.php nastav, ako dlho má byť to "prihlásenie" platné (je to parameter SESSION_LENGTH takmer na začiatku). Hmm, ešte niečo som chcel, ale už si nespomínam, takže prípadné problémy si vyrieš sám. ;)
Prílohy
m.zip
(833 Bajtov) 44 stiahnutí
MuKkY
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Vidím, že moje otázky ignoruješ, ale čo už.

Vzhľad si vytvor sám a v súbore fake.php nastav, ako dlho má byť to "prihlásenie" platné (je to parameter SESSION_LENGTH takmer na začiatku). Hmm, ešte niečo som chcel, ale už si nespomínam, takže prípadné problémy si vyrieš sám. ;)
prepac chronko moj :oops: onee co mam dat do toho pola aby ma to presmerovalo na normalnu stranku ?
chrono
VIP
VIP

Daj hľadať slovo linux na wikipedii (a potom to samozrejme zmeň, aby to fungovalo nejako inak).

PS: Ten čas, ako dlho ostane niekto "prihlásený", je v sekundách.
MuKkY
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

cauko nedalo by sa spravit nieco aby to platilo pre vsetky podstranky na hoste ? abo musim dat do kazdeho suboru require("ryzoto.php");
chrono
VIP
VIP

Teoreticky by si mohol použiť auto_prepend_file (použi Google a zistíš, čo to znamená), ale podľa mňa je oveľa rozumnejšie urobiť normálnu stránku s normálny prihlasovaním.
MuKkY
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Teoreticky by si mohol použiť auto_prepend_file (použi Google a zistíš, čo to znamená), ale podľa mňa je oveľa rozumnejšie urobiť normálnu stránku s normálny prihlasovaním.
je to super presne takto som to chcel, este sa chcem opytat ci by sa nedalo spravit este COOKIES aby som to pokazde tam nemusel zadavat ale aby si to browser pamatal. ale velke dik.
chrono
VIP
VIP

Veď to tak funguje. Tá informácia sa ukladá do session a session id sa uloží do cookie.
Zmenil si ten čas SESSION_LENGTH? Lebo v tom mojom tam bolo len 10 sekúnd.
MuKkY
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Veď to tak funguje. Tá informácia sa ukladá do session a session id sa uloží do cookie.
Zmenil si ten čas SESSION_LENGTH? Lebo v tom mojom tam bolo len 10 sekúnd.
ano zmenil som to na 3600 ale ono to casom vyprcha a pri dalsom nacitani stranky musim zas zadat udaje, chcem aby sa to tam proste ulozilo
chrono
VIP
VIP

Myslíš si, že je to dobrý nápad? (hlavne keď tam nie je odhlasovanie)
MuKkY
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Myslíš si, že je to dobrý nápad? (hlavne keď tam nie je odhlasovanie)
no neviem ked chces tak ti ukazem ako to vsetko myslim a ako to funguje, ak mas zaujem daj icq abo cez SS, ale zatial je to tak ako som chcel
Napísať odpoveď