uvodna stranka FAKE (maketa)
-
MuKkY
Star
- Kontaktovať používateľa:
uvodna stranka FAKE (maketa)
Ahoj, potreboval by som poradit alebo keby mi to niekto spravil bolo by super, Fake UVodnu stranku, vysvetlim, chcel by som na uvodnej stranke niaky template hooci jaky a bolo by tam napriklad vyber mesta a PSč po spravnom vybrani mesta a psč by to cloveka presmerovalo na inu stranku na tom istom hoste kde by bolo prihlasovacie pole do danej Stranky, a aby sa to nedalo nijako oklamat. ak dakto vie tak plz pomoc
aj za odmenu.... Dakujem.
-
audiotrack
VIP
-
jorg22
Medium Professional
vysvetli to trosku konkretnejsie nechapem co chces.
Template si stiahnes z netu najdes ho na:
google.sk
a presmerovanie spravis takto:
http://www.jakpsatweb.cz/presmerovani.html
mal by si trosku ovladat HTML a asi aj PHP.
A dufam ze ti to nikto nespravi.
Template si stiahnes z netu najdes ho na:
google.sk
a presmerovanie spravis takto:
http://www.jakpsatweb.cz/presmerovani.html
mal by si trosku ovladat HTML a asi aj PHP.
A dufam ze ti to nikto nespravi.
preco proste nedas vsetko na login, password a hotovo ? kto nebude mat login-pass sa tam nedostane, ani google to nemoze indexovat kedze nepozna login-pass takze nikto nic nevyhlada ... nechapem pointu tej fake strankyMuKkY napísal:Ide mi o to ze idem robit Private (sukromnu) stranku iba pre par vyvolenych ludi, a chcem docielit toho aby sa tam len tak hoci kto nedostal, a aby o tom vedelo co najmenej ludi, a aby aj ked sa vygoogli daco tak sa dany clovek dostal na tu FAKE stranku a nie priamo na tu moju private. Takze tak.
-
MuKkY
Star
proste jedna stranka to ma a je to dost dobre a paci sa mi to, kedze sa bude jednat o Warez tak nechcem aby o tej stranke kto kolvek nevytany nevedel, ked tam bude niaky lg a pw tak bude jasne ze je to daco tajne a bude sa vyzvedat, ale ked sa spravi daco umele niaky template napr polnohospodarstvo tak to bude nenapadne....zaggi napísal:preco proste nedas vsetko na login, password a hotovo ? kto nebude mat login-pass sa tam nedostane, ani google to nemoze indexovat kedze nepozna login-pass takze nikto nic nevyhlada ... nechapem pointu tej fake stranky
nuz, da sa to bezpecne asi len tak ze po odoslati nejakeho formulara spravis na server-side kode nejaky check a pripadne presmerujes ... server side kod (php) ti nikto neprecita takze ten link neziska pokial nahodou netrafi tvoju kombinaciu ...MuKkY napísal:proste jedna stranka to ma a je to dost dobre a paci sa mi to, kedze sa bude jednat o Warez tak nechcem aby o tej stranke kto kolvek nevytany nevedel, ked tam bude niaky lg a pw tak bude jasne ze je to daco tajne a bude sa vyzvedat, ale ked sa spravi daco umele niaky template napr polnohospodarstvo tak to bude nenapadne....
Sprav si podstranku alebo subdomenu, kde bude tvoj tajny obsah. Napis si formular, z ktoreho bude jedna moznost odkazovat na tu suprtajnu podstranku. Môžeš skryť URL z adress baru pomocou mod_rewrite a aby ti tam neliezli boti, pre istotu použi robots.txt
V tých linkoch máš všetko napísané krok za krokom ako postupovať, takže chce to trocha volneho času a trpezlivosti a máš výsledný efekt dosiahnutý vlastnými silami. (osobne milujem ten pocit, keď sa popasujem s problemom a dokažem spraviť to, čo s mi zdalo nemožne).
V tých linkoch máš všetko napísané krok za krokom ako postupovať, takže chce to trocha volneho času a trpezlivosti a máš výsledný efekt dosiahnutý vlastnými silami. (osobne milujem ten pocit, keď sa popasujem s problemom a dokažem spraviť to, čo s mi zdalo nemožne).
-
jorg22
Medium Professional
//edit: O tom .htaccess si to asinepochopil ty, a mukyho som chcel usmernit ja mu to hadam nebudem robit, ked si taky mudry tak mu porad ty omg.
Logicky ked sa nauci PHP tak to spravi ked bdue trosku rozmyslat takze moje rady niesu odveci a mozno mu pomozu.
po prve sa ta pyta ako je najbezpecnejsie zaheslovat web, ty mu odpovies htaccess(ktore uz on sam spomenul) alebo hocijak inak
a potom muky sa pyta jak ma spravit ten index a ty povies ,ze musis ovladat php
.Myslis ze z tieto rady tu nekomu fakt helfnu ? abo sa len hras ze sa v tom vyznas .....
//edit , ja snim ten web robim
len preto som zareagoval a neviem co som akoze na tom htaccess podla teba nepochopil ale to je jedno... len som myslel na to ze tvoje rady mohli byt trosku viac konkretnejsie, ja len tolko a bye
a potom muky sa pyta jak ma spravit ten index a ty povies ,ze musis ovladat php
//edit , ja snim ten web robim
-
MuKkY
Star
Takze ester RAZ
Mám jednoduchu stranku ktora je ulozena na napr. www.kakao.sk v ktorej su dve zadavacie polia, po zadani spravnych udajov mi to pristupi vstup do stranky ktora je na www.kakao.sk/index.php s tym ze obycajny clovek zo zdrojaku nevycita ziadne info kde sa ta stranka nachadza, a ake udaje tam treba dat, a ani nenacita stranku www.kakao.sk/index.php
uz to neviem inak vysvetlit asi...
prosim o radu popripade zhotovenie. Dakujem.
Mám jednoduchu stranku ktora je ulozena na napr. www.kakao.sk v ktorej su dve zadavacie polia, po zadani spravnych udajov mi to pristupi vstup do stranky ktora je na www.kakao.sk/index.php s tym ze obycajny clovek zo zdrojaku nevycita ziadne info kde sa ta stranka nachadza, a ake udaje tam treba dat, a ani nenacita stranku www.kakao.sk/index.php
musis napisat serverside skripty resp aplikaciu do fake hlavneho suboru ktora ti toto bude vykonavat ... nieco ako javascriptove xmlhttprequest, ale musi to byt server side, php natolko neovladam resp toto som nikdy nepotreboval, ale myslim ze v ramci 1 servra by posluzilo aj http://sk.php.net/fopenMuKkY napísal:Takze ester RAZ
proste tvoja fake stranka pri urcitych parametroch neposkytne beznu stranku ale loadne nejaku inu ...
pseudo kod:
if (sme na fake stranke) naloaduj fake.php;
else naloaduj tajna.php
musis tomu samozrejme prisposobit linky na strankach a podobne, vsetko len pomocu query by som povedal ze bude vhodne. nie je to az take tazke len sa to tazko vysvetluje