uz ma nelubi..prestala ma lubit:(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

bol si asi na nu prilis dobry, sladusik, urobil si co si zapiskala...
ak ano, tak si za to mozes sam.
peter68
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa peter68 »

no rozmyslal som nad tym a dospel som k tomu ze som na nu asi fakt moc tlacil, silil to a daval tu lasku az moc najavo..co uz..poucil som sa...jozinko, skusat to dat znova dokopy uz nebudem bo si myslim ze to nema cenu, ked ma nelubi tak ma jednoducho nelubi no...
pravdupovediac tak ma to uz ani neboli a serem na cely rozchod, bude dalsia ktora ma snad bude lubit..teraz idem radsi na pivo :smt003 a v sobotu oslavit postup slovenska do Afriky :smt009
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

No konecne rozumne riesenie.
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

peter68 napísal:no rozmyslal som nad tym a dospel som k tomu ze som na nu asi fakt moc tlacil, silil to a daval tu lasku az moc najavo..co uz..poucil som sa...jozinko, skusat to dat znova dokopy uz nebudem bo si myslim ze to nema cenu, ked ma nelubi tak ma jednoducho nelubi no...
pravdupovediac tak ma to uz ani neboli a serem na cely rozchod, bude dalsia ktora ma snad bude lubit..teraz idem radsi na pivo :smt003 a v sobotu oslavit postup slovenska do Afriky :smt009
zlaty chlapec, moj clovek!!! ked ta necche SRAT na nu :D Fandim ti . ..
Betarik
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Betarik »

daval si jej lasku moc najavo ? ja svojej davam kazdy den bez toho aby som jej to nepovedal by som ani nezaspal a nemyslim si ze jej to nejak vadi skor je rada aj ona ... ja si myslim ze ked chalan v tvojom pripade dava az moc najavo lasku cloveku ktory ta nelubi mozno ta ma rad tak to tak dopadne ale ked sa dvaja naozaj uprimne miluju tak tam nieje problem
Napísať odpoveď