uz ma nelubi..prestala ma lubit:(

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
peter68
Amateur
Amateur

uz ma nelubi..prestala ma lubit:(

Príspevok od používateľa peter68 »

cawte, som tu zas..kedysi som tu uz pisal > http://www.hojko.com/jej-otec-je-veelky ... 23822.html ..ptm sa to dalo nejak dokopy(dokonca sa otom dozvedeli aj rodicia a bolo to vsetko v pohode) a boli sme zase spolu, az doteraz. Ale teraz ma znovu nechala..povedala mi ze ma uz nelubi, ze ju to uz nebavi, hovorila ze to je z casti aj kvoli takym mensim hadkam..ale to boli uplne hovadiny a hned sme sa udobrili..ale hlavny dovod je taky ze ma prestala lubit, ze ma nelubi tak ako ja ju :cry: ..nwm co si mam otom mysliet, nebol som pre nu dost dobry? alebo.., ja nwm...CO SI OTOM MYSLITE VY??
qwerty-xyz

Re: uz ma nelubi..prestala ma lubit:(

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

peter68 napísal:cawte, som tu zas..kedysi som tu uz pisal > http://www.hojko.com/jej-otec-je-veelky ... 23822.html ..ptm sa to dalo nejak dokopy(dokonca sa otom dozvedeli aj rodicia a bolo to vsetko v pohode) a boli sme zase spolu, az doteraz. Ale teraz ma znovu nechala..povedala mi ze ma uz nelubi, ze ju to uz nebavi, hovorila ze to je z casti aj kvoli takym mensim hadkam..ale to boli uplne hovadiny a hned sme sa udobrili..ale hlavny dovod je taky ze ma prestala lubit, ze ma nelubi tak ako ja ju :cry: ..nwm co si mam otom mysliet, nebol som pre nu dost dobry? alebo.., ja nwm...CO SI OTOM MYSLITE VY??
ze si situacie riesil zufalymi a unahlenymi sposobmi, mal sem tam hystericke prejavy,(alebo sa to jej tak zdalo) sem tam si daval az velmi najavo aky si do nej az po usi zalubeny.
A aby nebol hlavny dovod aj to ze si nasla niekoho lepsieho, ....
peter68
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa peter68 »

ake hystericke prejavy?..sak vacsinu hadok vyvolala ona, ja som to chcel riesit ale ona sa hned urazila atd..nechcela to riesit...a ineho si nenasla..to viem na 100%..ale mas asi pravdu stym ze som jej daval lasku moc najavo..ale ked je niekto zalubeny..to je snad normalne nie??
qwerty-xyz

peter68 napísal:ake hystericke prejavy?..sak vacsinu hadok vyvolala ona, ja som to chcel riesit ale ona sa hned urazila atd..nechcela to riesit...a ineho si nenasla..to viem na 100%..ale mas asi pravdu stym ze som jej daval lasku moc najavo..ale ked je niekto zalubeny..to je snad normalne nie??
ne neni, ... To je nas uz len par debilov, co ked maju holku radi tak jej to aj patricne prejavia. . .
Treba proste drzat hubu a ovladat sa furt aj pri prejavovani lasky.
Ked s nou nepohnes, a ja dufam ze sa tu tvoja tema rozbehne, tak sa nato vyser, a hladaj dalsiu a lepsiu . . . keby si nahodou nevedel ako nato, je na to taka kniha, a objednaj si ju z netu, aby is sa neodebal ako ja dneska v knihkupectve. . . . :roll: :D :roll:
Dale88
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dale88 »

Mrzí ma čo sa Ti stalo, tiež som bol pred 2-rokmi v takej situácií a až časom mi došlo, že som si to vlastne spôsobil sám. Bol to pre mňa prvý vzťah a bol som do nej statočne zamilovaný a snažil sa vždy všetko promptne vyriešiť. Niektorým veciam naozaj treba dať čas a svoje city držať na uzde. Už som mal od vtedy druhý vzťah a tam sa mi potvrdili moje slová. Zmenil som svoje správanie a babe proste nič nechýbalo, bola nadmieru šťastná. Pre zmenu sa začala správať, ako ja po prvý krát a naozaj som začal pociťovať (dostal strach), že som to asi prestal tak cítiť, ako ona a nebol ten vzťah to pravé orechové. Časom sa Ti to všetko pekne poskladá, ako "puzzle" (blbé prirovnanie) a uvedomíš si, že sa to dá aj inak. Chlape, ale držím Ti palce, ak ešte budeš mať možnosť to vrátiť, ale myslím, že tento jej krok bol silný a mal by si ísť už ďalej s novými skúsenosťami! Možno, nie hneď po prvý krát, ale raz určite stretneš skvelú babu. Len nič nesil :wink:

qwerty-xyz: OT: Prosím Ťa, ako sa volá kniha čo si spomenul..mohlo by to byť zaujímave čítanie, dík!
qwerty-xyz

Dale88 napísal:Mrzí ma čo sa Ti stalo, tiež som bol pred 2-rokmi v takej situácií a až časom mi došlo, že som si to vlastne spôsobil sám. Bol to pre mňa prvý vzťah a bol som do nej statočne zamilovaný a snažil sa vždy všetko promptne vyriešiť. Niektorým veciam naozaj treba dať čas a svoje city držať na uzde. Už som mal od vtedy druhý vzťah a tam sa mi potvrdili moje slová. Zmenil som svoje správanie a babe proste nič nechýbalo, bola nadmieru šťastná. Pre zmenu sa začala správať, ako ja po prvý krát a naozaj som začal pociťovať (dostal strach), že som to asi prestal tak cítiť, ako ona a nebol ten vzťah to pravé orechové. Časom sa Ti to všetko pekne poskladá, ako "puzzle" (blbé prirovnanie) a uvedomíš si, že sa to dá aj inak. Chlape, ale držím Ti palce, ak ešte budeš mať možnosť to vrátiť, ale myslím, že tento jej krok bol silný a mal by si ísť už ďalej s novými skúsenosťami! Možno, nie hneď po prvý krát, ale raz určite stretneš skvelú babu. Len nič nesil :wink:

qwerty-xyz: OT: Prosím Ťa, ako sa volá kniha čo si spomenul..mohlo by to byť zaujímave čítanie, dík!
kniha sa vola Ako zbalit zenu, je to aj v cestine pod nazvom jak sbalit zenu

tu je stranka http://www.jaksbalitzenu.cz/c/jak-balit-zenu-forum/
ano sorry ze osm to nedal do code a nerobim reklamu, knihu som pozeral aj som si cital . . . je to zaujimave, doplni sa tym rozhlad a kto nevie zisti co robi zle, a co zase dobre . . . Osobne ju este nemam, ale pracuje sa na tom.
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

no prestala ta lubit aj ti to narovinu povedala nic ti netajila tak tam uz vela vody nenamutis :? aspon ju uz s hrdostou ignoruj
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

qwerty napísal:kniha sa vola Ako zbalit zenu, je to aj v cestine pod nazvom jak sbalit zenu

tu je stranka http://www.jaksbalitzenu.cz/c/jak-balit-zenu-forum/
ano sorry ze osm to nedal do code a nerobim reklamu, knihu som pozeral aj som si cital . . . je to zaujimave, doplni sa tym rozhlad a kto nevie zisti co robi zle, a co zase dobre . . . Osobne ju este nemam, ale pracuje sa na tom.
:smt064
To uz je jak zle ked niekto potrebuje Knihu na Balenie
qwerty-xyz

Shark NX napísal::smt064
To uz je jak zle ked niekto potrebuje Knihu na Balenie
:wink: Myslis? mas aspon rozhlad, a zistis co robis zle, Kamo neverim ze si taky borec ze by si v tom nenasiel nieco co by sa ti zislo, alebo nejaku novu vedomost.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Netvrdim o sebe ze som Borec ... Ale "balenie" ma byt spontanne, od srdca, z vlastnej hlavy. A nie podla navodu z Knizky.
qwerty-xyz

Shark NX napísal:Netvrdim o sebe ze som Borec ... Ale "balenie" ma byt spontanne, od srdca, z vlastnej hlavy. A nie podla navodu z Knizky.
:D stale si myslim ze sa v nej mozes nieco noveho dozvediet a vyuzit to na balenie holiek.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Ale o to vôbec nejde. Vzťahy sú živý a autentický proces a preto sú tak dokonalé (respektíve láska je dôvodom, riešením, príčinou, energiou, všetkým). Čokoľvek také spísaním do nejakých pravidiel, či náuky umiera. Každé náboženstvo, filozofia aj vzťahy. Láska je štastie, nie nejaká komplikovaná hra, kde kalkulovať treba každý krok. Tak mi ver, že moje vzťahy s chybami na oboch stranách, defektami a nehodami ma napĺňajú viac než teba tvoje namachrované "postupy".
Ako celý život študovať kuchárske knižky, bez toho aby sa človek vôbec niekedy najedol ty vole.
qwerty-xyz

Frankie napísal:Ale o to vôbec nejde. Vzťahy sú živý a autentický proces a preto sú tak dokonalé (respektíve láska je dôvodom, riešením, príčinou, energiou, všetkým). Čokoľvek také spísaním do nejakých pravidiel, či náuky umiera. Každé náboženstvo, filozofia aj vzťahy. Láska je štastie, nie nejaká komplikovaná hra, kde kalkulovať treba každý krok. Tak mi ver, že moje vzťahy s chybami na oboch stranách, defektami a nehodami ma napĺňajú viac než teba tvoje namachrované "postupy".
Ako celý život študovať kuchárske knižky, bez toho aby sa človek vôbec niekedy najedol ty vole.
laska je super hlavne ze chlapca nechala holka, jezisi co to pises za kktiny? tu vobec neide o TEBA!!! chlapec sa rozisiel s holkou riesme jeho, a ked by nevedel ako nabalit dalsiu knizka mu moze pomoct tak drz hubu a ruky dalej od klavesnice. . . smaria, dalsi EXPERT co s niekym chodi tak je majster sveta. :roll: Raz ta na takej CHYBE tvoja mila necha a prides sa vyrevat na forum, ale ja narozdiel od tych debilov vyfrajerovanych sa ti budem snazit nieco povzbudzujuceho napisat . . .
Chad Kroeger
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Chad Kroeger »

žena nekedy neve co chce to je pravda a vtom sa zhodneme viaceri,ale zase nesmies na nu tlacit ani ty mozno si na nu tlacil daval velmi najavo ako ju lubis a oni to niekedy nemusia zobrat v pohode. niekedy aj malo staci to sa tyka tych hadok.ja sa teiz sem tam pohadam s priatelkou ale vsetko si povieme a je po burke. neboj sa ona pride nato casom ze urobila chybu.
OdinHel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa OdinHel »

qwerty no nehnevaj sa na mna, ale si podla mna nestastny clovek...budes to mat v zivote velmi tazke...to co stracas v mysleni, dobiehas velmi vysokym egom...si naozaj "frajer"...mas spravanie ako "robot"...patris do: napr. 23. storocia...vtedy sa z nas vytrati vsetok cit, napad, myslienka a budeme sa riadit podla nejakych standardov...ktore napisal nejaky tvojho druhu...vdaka bohu, ze su este medzi nami ludia ako NX, Frankie a pod...k teme: nechaj to tak chlapce, radsej...totiz, zostala ti len nadej, ze dievca si po case uvedomi, aky si bol, ako si ju strasne lubil a ze ten fesak s dokonalym ucesom z piatkovej disco, straca v tejto oblasti...
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

peter68 napísal:cawte, som tu zas..kedysi som tu uz pisal > http://www.hojko.com/jej-otec-je-veelky ... 23822.html ..ptm sa to dalo nejak dokopy(dokonca sa otom dozvedeli aj rodicia a bolo to vsetko v pohode) a boli sme zase spolu, az doteraz. Ale teraz ma znovu nechala..povedala mi ze ma uz nelubi, ze ju to uz nebavi, hovorila ze to je z casti aj kvoli takym mensim hadkam..ale to boli uplne hovadiny a hned sme sa udobrili..ale hlavny dovod je taky ze ma prestala lubit, ze ma nelubi tak ako ja ju :cry: ..nwm co si mam otom mysliet, nebol som pre nu dost dobry? alebo.., ja nwm...CO SI OTOM MYSLITE VY??
Že si našla druhého.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Peter sa ťa to spýtam asi takto. Myslíš si, že ťa niekedy aj ľúbila? Dovoľ, aby som odpovedal za teba. NIE, áno presne tak ako čítaš a vieš čo teraz urob? Vykašli sa na to, choď si dať pivo, proste sa odreaguj ;)
jozinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jozinko »

peter takto : bodlo by vediet ako dlho ste spolu, no mas 2 moznosti - bud sa na nu vyasli (ak ste spolu kratko tak to bude aspon lahsie) a nechaj tak, iba par peknych spomienok alebo skus zabojovat :) Ja som mal tiez veelky problem a tiez mi velmi vela ludi vravelo ze to uz nema zmysel, navyse aj moja holka mi surovo povedala ze jej je lepsie bezo mna, no ja som sa nevzdal (aj kamosa som tolko otravoval az som ho dozral a povedal ze : ok, skus to este raz :lol: ) , no nakoniec sa mi podarilo vsetko dat doporiadku a sme opat spolu :smt050 a aj priatelka je teraz stastna ze je to takto.
No vazne to zavisi od toho ako dlho ste spolu, aby si zas nevyzeral ako nejaky uchylak co sa neda odbyt, no pokial ste spolu dlho a potrebujes niekoho kto Ti povie "skus to este raz", tak teda : Skus to ! :smt009
qwerty-xyz

Chad Kroeger napísal:žena nekedy neve co chce to je pravda a vtom sa zhodneme viaceri,ale zase nesmies na nu tlacit ani ty mozno si na nu tlacil daval velmi najavo ako ju lubis a oni to niekedy nemusia zobrat v pohode. niekedy aj malo staci to sa tyka tych hadok.ja sa teiz sem tam pohadam s priatelkou ale vsetko si povieme a je po burke. neboj sa ona pride nato casom ze urobila chybu.
a co tu pisem cely cas??? to bolo len inak napisane moja prva reakcia. . .
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

jozinko si nerob srandu....čo mu to rozprávaš, čím skor sa na to vykašle tým skor mu bude lepšie!
Napísať odpoveď