Ak by sa s tym dostal do zahranicia, tak by postupne mohol v zmenarnach preprat vsetky peniaze a zit si spokojne dalejzelovoc napísal:ako ich chce preprat?!
V Česku rekordná krádež, zlodej zmizol s 500 miliónmi
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Clanok + videa
http://www.ct24.cz/index_view.php?id=242692
http://www.ct24.cz/index_view.php?id=242692
-
Holubar
Darca
presne...to neni ako len tak prist k peniazom, ziadna loteria...to je trestny cin. A to svedomie tam kurevsky hryzie. Otazka je, ci ta suma stoji za to, co v tomto pripade ano, ked uz nie je v rybniku ako pisal Tomasito. Ono ukradnut peniaze sukrmnej sbs-ke neni zrovna vyhra. Srat na policiu, ked po nom idu veliki vyholeni chlapci, ktorym to asi neni jedno 
-
reno23
Guru wannabe
jj, urcite to bolo par mesiacov dopredu planovane. Chlapik vyplatil komplicov a teraz si honi cicinu a smeje sa policajtom do ksichtu niekde na Floridep4ra napísal:Inak v tom musel byt viacero ludi, lebo je to az podozrivo smiesne, ako je mozne, ze si nikto nic nevsimol, ze bol trezor otvoreny atd..
PS: a mozno si cita hojko forum
heh, to nie je zas tak velaslay napísal:urcite tie bankovky nie su specialne oznacene.. a ani seriove cisla nevedia.. clovek ktory ukradne sofistikovanie pol miliardy asi neje taky blby aby spravil taku hlupost.. a zbavit sa tych penazi neje az taky problem ako by sa zdalo.. pol miliardy to nie je zas tak vela.. isto mal plan co s nimi.. ak v tom nie je sam.. a ma este neake identity.. tak pianko.. ale podla mna ho aj tak interpol niekde capne.. mozno nie.. ja mu prajem aby si ich uzil.. v cesku prijmu euro dost neskoro cize ma casi ich pomaly rozpustit.. ale asi sa mu nespi velmi kludne..
-
p4ra
Redeemer
Vcera sme sa na tuto temu bavili. Mozno to mohol spravit aj tymto sposobom:
Ukradne tie prachy. Niekam ich schova. Zoberie si so sebou 1.000.000 - 2.000.000. Na chvilku sa vypari prec z krajiny - Thajsko alebo tam niekam. Urobi si mensiu plasticku upravu, ako je brada, usi obocie a podobne. Spravi falosnu identitu. Pride naspat, vyberie cely balik a zije do konca zivota spokojne.
Znie to trosku sci-fi, ale myslim si, ze s takym balikom ma clovek neobmedzene moznosti.
Ukradne tie prachy. Niekam ich schova. Zoberie si so sebou 1.000.000 - 2.000.000. Na chvilku sa vypari prec z krajiny - Thajsko alebo tam niekam. Urobi si mensiu plasticku upravu, ako je brada, usi obocie a podobne. Spravi falosnu identitu. Pride naspat, vyberie cely balik a zije do konca zivota spokojne.
Znie to trosku sci-fi, ale myslim si, ze s takym balikom ma clovek neobmedzene moznosti.
No len problem je ten, ze su to ceske koruny. Ak by mal dolare alebo eura, tak by to bolo inak, ale takto to ma trocha skomplikovane, aj ked samozrejme vsetko sa dap4ra napísal:Vcera sme sa na tuto temu bavili. Mozno to mohol spravit aj tymto sposobom:
sirmisoturbo: 100 000 je malo, to minies hned a nekupis si za to ani auto, ani byt. Ked lupez, tak poriadna