http://www.sme.sk/c/3618068/V-Cesku-rek ... ionmi.htmlČeská polícia vyhlásila celoštátne pátranie po zamestnancovi nemenovanej pražskej bezpečnostnej agentúry, ktorý v sobotu z budovy tejto agentúry v Prahe 3 ukradol neuveriteľných 500 miliónov Kč. Po zamestnancovi sa zľahla zem.
V Česku rekordná krádež, zlodej zmizol s 500 miliónmi
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
V Česku rekordná krádež, zlodej zmizol s 500 miliónmi
-
kukiak
Addict
v clanku je o tom dost popisanejin napísal:Mňa by zajímala prozaickejšia vec. 500 melónov je riadny balík a to doslova. Jak to vôbec odniesol?!
Ak mam povedat pravdu.. mat nejakych 40 rokov, som len nejaky hrozne skaredy, neuspesny, pindur bez rodiny, frajerky a stale panic, tak ak by bola prilezitost, nevaham ani sekundu a s tymi peniazmi zdrham
Ale kdeze, tychto zlodejov vedia chytit rychlo, ak ho nechytia po roku, tak vtedy to moze byt problem. Navyse vedia kto to bol, cize maju ulahcenu pracu oproti beznym zloedjom, ked musia najpv vypatrat ich identitu.Ujo Marky napísal:Ked ho nenasli hned nenajdu ho vobec.. uz zdrhol na 100%. Len mi neni jasne jak vedia zze to bol prave ten typek
hadam ho chytia tak rychlo ako to chodi v tych americkych kirminalkachGothaR napísal:Ale kdeze, tychto zlodejov vedia chytit rychlo, ak ho nechytia po roku, tak vtedy to moze byt problem. Navyse vedia kto to bol, cize maju ulahcenu pracu oproti beznym zloedjom, ked musia najpv vypatrat ich identitu.
jeho mozno chytia ale co tie prachy...GothaR napísal:Ale kdeze, tychto zlodejov vedia chytit rychlo, ak ho nechytia po roku, tak vtedy to moze byt problem. Navyse vedia kto to bol, cize maju ulahcenu pracu oproti beznym zloedjom, ked musia najpv vypatrat ich identitu.
-
pishta
Light Professional
Noo tak urcite to mal dobre naplanovane.
Falosne doklady,letenky uz mal.
By som letel rovno do Svajciarska ked by som si nieco odlozil do banky.
Potom na nejake nenapadne miesto,peniaze by som vlozil doroznych bank,na zaciatku by som byval zasity niekde v byte v nejakom velkom meste,uplne by som zmenil image asi aj plastiku.Tiez by nebolo od veci si urobit rodinu,to ale neskor...
Tak by bolo asi velmi tazke ho najst,ak to dobre premyslel a netrci teraz akurat tak v byte v prahe tak ho uz imho nenajdu
Falosne doklady,letenky uz mal.
By som letel rovno do Svajciarska ked by som si nieco odlozil do banky.
Potom na nejake nenapadne miesto,peniaze by som vlozil doroznych bank,na zaciatku by som byval zasity niekde v byte v nejakom velkom meste,uplne by som zmenil image asi aj plastiku.Tiez by nebolo od veci si urobit rodinu,to ale neskor...
Tak by bolo asi velmi tazke ho najst,ak to dobre premyslel a netrci teraz akurat tak v byte v prahe tak ho uz imho nenajdu