Exxon napísal:vojna je chaoticka:) a pismom war ci stop? ci obe?
Skor to WAR je to take nijake...
Lub0$ napísal:No ja sa len ucim, a len skusam robit nejake lahsie veci podla tutorialov, takze necakaj, ze ti tu ukazem nejaku super zlozitu grafiku.
to ti neberiem, kazdy nejak zacinal a ajja som v podstate len zaciatocnik
len mi to pride az prilis jednoduche...
Toto bolo asi 30 klikov (5 brushov a nejake blendy)
hh tak mna tu nepoznate ale tak sem dam par mojich poslednych sigov lebo 70 priloh sa my nechce davat tak pls koment (je vam dufam jasne ze kliknutim zvecsite )
Designer napísal:Po dlhsiej dobe , vzhladom na nudu mam new work , nieco ktomu napiste ...
No pekné, veĺmi sa mi to páči, keďže som aj milovník gitár len v 12. toto sakra nenapadá ma slovenský názov je jedna bodka menšia ako druhá, ale to je v poho :
... čo však nič nemení na tom že to vyzerá dosť dobre a okrem toho je to vcelku"použiteľný" prvok (napr. nejaké variácie ako background webov alebo jemné ilustrácie, niečo takéto mám aj ako wallpaper na telefóne). Mne sa to teda páči, v jednoduchosti je krása. Samozrejme - vec vkusu.
Designer napísal:Po dlhsiej dobe , vzhladom na nudu mam new work , nieco ktomu napiste ...
Stratocaster sucks, telecaster rocks Inak ty si robil aj tú gitaru?
LLucia napísal:... čo však nič nemení na tom že to vyzerá dosť dobre a okrem toho je to vcelku"použiteľný" prvok (napr. nejaké variácie ako background webov alebo jemné ilustrácie, niečo takéto mám aj ako wallpaper na telefóne). Mne sa to teda páči, v jednoduchosti je krása.Samozrejme - vec vkusu.
ja som nepovedal, ze sa mi to nepaci paci sa mi to. mas pravdu, ze v jednoduchosti je krasa... a hlavne mam rad abstraktnu grafiku
will.i.am: V com si to robil a ako??? Je to robene cez nejaky program a plugin, ktory to prerobil behom par sekund alebo si to robil rucne??? Ako dlho ti to trvalo???
jorg22 napísal:original vyzera na 18 rokov a na tom obrazku co si robil vyzera na 40
original ma 20... no ked myslis ze na 40, v pohode
hojko napísal:will.i.am: V com si to robil a ako??? Je to robene cez nejaky program a plugin, ktory to prerobil behom par sekund alebo si to robil rucne??? Ako dlho ti to trvalo???
trvalo mi to cez 3 hodiny. Samozrejme od renderu a potom som si robil linky s perom.. Genialna vec co to dokaze
tak ja som nasiel taky navod tu: http://www.melissaclifton.com/tutorial-comicbook.html
ale su tam len take rady ako nastavit stetce a pod. ak nemas trochu praxe s perom, tak nemas sancu
vacsinu prace som robil aj tak podla vlastneho uvazenia ako podla tych rad