lekoklatik napísal:adox ak ti smiem poradiť uź nikdy nikomu nehovor že "keby som sa snažil, tak to vyzerá lepšie". Pre boha veď je to otrasné. Radšej povedz že je to v štádiu práca a skutočne na tom pracuješ. Alebo radśej neukazuj niečo, na čom si si nedal záležať alebo dokonca si niečo robil na silu a tebe samému sa to nepáči. Mne osobne sa tvoje logo nepozdáva vůbec.
No nevadi ja sa z photoshopom len učim a teraz sa mi zdá každa hovadina v tom dobra PS mám asi týžden a kým si nazo zviknem ale neva aspon si mi poradil:D
PAIN: tiez obdivujem napad tej vrazdy to sa mi paci ako fakt malo diel... zaujimalo b y ma ci je napad tvoj, a ak hej kde si k nemu prisiel
aa to oko je tiez pekne
No to pisane "mihalswk" je moc obycajne. Teda nico apisane na jednotvarnom pozadi vacsinou nieje pkenee (a urobim ti take nieco aj v ulead photo express-e )
K tomu strednemu (sig-u?) Mozno by to bolo pekne s inak vyriesenym pismom. Alebo ziadnym pismom... to by zas bolo suche
Nooo zaciinaj dalej
BX napísal:No to pisane "mihalswk" je moc obycajne. Teda nico apisane na jednotvarnom pozadi vacsinou nieje pkenee (a urobim ti take nieco aj v ulead photo express-e )
K tomu strednemu (sig-u?) Mozno by to bolo pekne s inak vyriesenym pismom. Alebo ziadnym pismom... to by zas bolo suche
Nooo zaciinaj dalej
jakoze v poho ,.,.hm vcera som zacal robit s photoshopom ,..,:D:D ,.,.toto su moje prve vytvory
No ja ako neviem ale ta dnestna mladez je uz fakt z nudena ..... kazdy pise "tak toto som spravil ked som sa nudil", "zase nieco znudy", "taka dnestna nuda" a pod...
lekoklatik napísal:Pretože je to najjednoduchšia výhovorka keby si to náhodou niekomu z nás nepáčilo. Veď on to predsa robil z nudy
a čo som mal napisat ? chlapci nemám frajerku vonku prsalo tak som si omylom zapol ps a iba tak stlačil ctrl+ n nastavil 450 x 150 a iba tak nahodov som mal aj otvorený hned ten render takto sa ti to paci ? alebo inakšie ?