Veľmi túžim po zadanom dievčati

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
h0r!z0n
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Re: Veľmi túžim po zadanom dievčati

Príspevok od používateľa h0r!z0n »

Blastbit napísal:Horizon- ach jaj prečo riešiš dopredu buducnost? Ze bude stebou? kde berieš tu istotu? Rieš prítomnost a to ze je ZADANA a tým by to malo pre teba skončiť. Robís si stým nervy. Nemozes byt taký dobrák proste sám si písal ze ta kde kto zneužíval,využíval. Teba až poriadne facky od žien,iných ludí a samotneho života zmenia. No si mladý jedine to ta ospravedlnuje. Ty si písal ze aký názor nato máme na takuto situáciu a všetcia ti povedali ze ruky preč od nich dvoch. Títo chalani si takisto prežili rozne vztahy s roznymi zenami a ich skusenosti su odost väčšie proste to nepustí. Ked ti niekto povie ze nieje dobré niečo riešiť so zadanou zenskou tak to fakt neni dobré riešenie. Ty vole sak ty uplne robís to co tá baba vidí na očiach. Chce ist von hned ides hoci ta to ranuje,sak preboha mysli aj na seba. Teraz je ona preteba velká emočná príťaž.
...

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 19:00)
LuksKE napísal: neportrebuješ to na papieri ale neprestaneš kým ti to on nepovie, že máš prestať - tebe to asi sámemu od seba nedojde, že možno škodíš jemu, jeho vzťahu (možno to on dusí v sebe) ale najmä uškodil si vášmu kamarátstvu. Ďalej, či by mu to vadilo, (podmieňovací spôsob), tzn. ty si sa ho to pýtal, keď si ešte sám s jeho priateľkou nechodil vonku - možno si myslel, že mu to nebude vadiť ale mu to vadiť začalo a riešil to tým, že ťa začal ignorovať ( a nepovedal to jej ani preto, lebo dufa že na to prádeš sám) - je toľko uhlov pohĺadu na túto situaciu, zamysli sa nad tým - a skús sa ho teraz opýtať či mu to vadí. Posledné, ona je hlupa tiež, lebo si neuvedomuje, že vám rozbila kamarátstvo, keď to aj naďalej chce.

Z reakcie na mňa ti poviem len to, že neviem ako ostatným ale mne to pripadá ako friendzone, nie ako niečo čo skončí vzťahom. A ty jej veríš, je pekné... ale strašne naivné...ty jej veríš, ona medzi tým je*e s iným, po rozchode sa ti príde vyplakať na rameno a oblizovať sa pôjde za iným...prajem ti aby ti to takto dopadlo, lebo si nepoučiteľný, nemáš ani jeden vzťah za sebou a nedáš si poradiť od ľudí, čo si už niečo prežili...nechaj ju napokoji, nepatrí tebe, možno bude no dovtedy chodiť pichať iné...

OT: nauč sa používať quote tag, zbytočne naťahuješ strany,
...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

ty ch*j !!!

nic ineho ti clovek nemoze ani napisat,.... poznam par ludi ktorych vedome vzrusuje ked chcu zadanu babu, znicit vztahy len preto aby si vrzli a budu to skryvat za LASKU A PODOBNE, ..... ICH ULOHOU NIE JE NIC INEHO, NEZ ZNICIT VZTAH DIEVCATU A CHLAPCOVI, LEBO ONI SAMI NIE SU SCHOPNI SI NAJST NEZADANU BABU KTORA BY ICH CHCELA LEN VYUZIVAJU A VYCICAVAJU PRILEZITOSTI ....
h0r!z0n
Amateur
Amateur

qwerty-xyz napísal:ty ch*j !!!

nic ineho ti clovek nemoze ani napisat,.... poznam par ludi ktorych vedome vzrusuje ked chcu zadanu babu, znicit vztahy len preto aby si vrzli a budu to skryvat za LASKU A PODOBNE, ..... ICH ULOHOU NIE JE NIC INEHO, NEZ ZNICIT VZTAH DIEVCATU A CHLAPCOVI, LEBO ONI SAMI NIE SU SCHOPNI SI NAJST NEZADANU BABU KTORA BY ICH CHCELA LEN VYUZIVAJU A VYCICAVAJU PRILEZITOSTI ....
...
qwerty-xyz

Necital? ta si to precitaj este raz ty zmrd, .... co sa ty seres kamosovi do vztahu hm ? ... noze napis. Bo ona je uzasna ? Ale tak je jeho, nie ? nie tvoja, ....

ked si kamos kupi auto po akom si ty vzdy tuzil tak co? Mu ho ukradnes? alebo co ? No pis. to som zvedavy. ty pi*ov***.

preco si nie si schopny najst inu babu nezadanu ?

1. "moj kamos" este na vysokej si nebol schopny najst zenu, ale tu moju chcel FURT !!! v podstate stale ked som mal ja frajerku tak chcel tu moju aby si prisiel ako na hotove, a ked by nam to neslo tak bol pripraveny ju hned balit, nedostal na hubu pretoze ho vtedy krylo "komando debilov" z oravy, teraz by mi ani jeden z nich nic nespravil, lebo by vedeli ze by dostali taku na pi*u ze konec.

2. dalsi debilko co mal v plane vraviet mojej frajerke ako ju podvadzam, a ked som sa ho spytal preco by to robil ked to nerobim, tak vraj preto aby ju zneistel, a mohol skor poje****, a ked som mu vravel ze sak sme kamosi, tak mi odpovedal ze no a co, poje**** ju chce, ...

3. dalsich by som mohol rozpisovat, ale to by tu bl iny zoznam ...
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

na qwerty-ho sa čakalooo :lol:
A neviem teda,kde berieš tú istotu,že keby s ním ukončila vzťah tak sa na mňa vyserie a budem pre ňu stále len kamarát.Nepoznáš ju,nevieš aký to je človek.
A kde berieš ty istotu, že po rozchode s ním sa dá dokopy s tebou? Lebo ti to teraz povedala? si fakt taký naivný?? Poznáš ju rok a to s ňou ani len nechodíš, je to veľmi málo na to, aby si si mohol povedať, že ju poznáš a vieš ako sa správa. BTW z toho čo si o nej vypisoval, to vidím na friendzone, preto píšem to čo píšem.
Či jej mám hneď teraz zavolať a povedať jej že "prepáč,ale už na teba kašlem?"
ideálne riešenie, ideálnejšie by bolo zajtra si ju vytiahnuť von a povedať jej to osobne do očí :) čím skôr toto skončíš tým lepšie pre každého, nájdi si takú ktorá nie je zadaná.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ja nevidim v tom nic zle podla mna by si mal uzivat kazdy s kazdym a nie si hrat každý na svojom piesočku a k ženám správat sa majetnicky :smt033

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 19:27)
Ja nevidim v tom nic zle podla mna by si mal uzivat kazdy s kazdym a nie si hrat každý na svojom piesočku a k ženám správat sa majetnicky :smt033
qwerty-xyz

ked si kamos kupi auto po akom si ty vzdy tuzil tak co? Mu ho ukradnes? alebo co ? No pis. to som zvedavy. ty pi*ov***.

a vacsina chlapov by takemu ako ty dala s chutou po hube, a nie tlapkala ho po pleci.
mLuks
Addict
Addict

Famine pozýva celé Hojko na grupák ku nemu domov :lol:
qwerty-xyz

ephramko s hughitm otrcia zadky a moeme sa striedat, .... holky sa na to vyseru, ked uvidia ten napor penisov, a epramka roztrhne od stastia (doslova,...) huraaaa. :hehe:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

LuksKE napísal:Famine pozýva celé Hojko na grupák ku nemu domov :lol:
No neviem mojej priatelke zrovna nerdi, introverti, a utiahnuty do seba neimponuju 8)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Prečital som príspevok qwertyho hned ten uvod a som vybuchol smiechom.Presne som vedel o com bude písať. Famine ten nevie o com píse ten má vlastný svet,nič k veci len samé sračky. Ja uz rezignujem to je proste jasné ako facka treba inú zenskú hladat a obmedzit kontakt s kamoškou nic viac netreba robit. Problem vyriešený bodka koniec.
qwerty-xyz

ty si dajaky vsevedko asi ked vies presne o com budem pisat, cisla do loterie nahodou nevies ? .... posli do SS spravy, nech je show ....
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

qwerty- o tom ako ho doj*beš a ako mu svoj nazor viacmenej vulgárne napíšeš no poctatu problemu si vystihol :P
mLuks
Addict
Addict

Famine napísal:No neviem mojej priatelke zrovna nerdi, introverti, a utiahnuty do seba neimponuju 8)
len dúfam, že jej imponuje ten vyhúlený názor, ktorý si tu predostrel, snáď sa s ním pochváliš aj jej :)
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

h0r!z0n - Ako to tu už bolo zmienené, si ch*j. Neviem, či to nevidíš, ale to, čo robíš nie je úplne správne voči tvojmu kamarátovi, ktorý má 2r vzťah. To, že ty si ochotný neustále chodiť s jeho frajerkou von, volať ju von, reagovať na jej výzvy nemusí byť priamo balenie ale jednoducho robíš to tak nepriamo a reakciou na to je, že si prišiel o svojho dobrého priateľa a získal si také veľké točné a smradľavé, pretože si len pajác na špagáte, ktorý príde utešiť milú slečnu o pol noci za pekný úsmev. Si poriadny friendzoneman (nový superhrdina) a z toho sa nevyhrabeš. Ak by sa aj rozišli, ver tomu, že by ste spolu šťastne neskončili, pretože si proste dobrá poistka a dobrý blb, ktorý jej všetko zožerie. Byť to tak moja frajerka tak by si dostal dve výchovné a išiel by si domov s plačom. Si myslíš, že jemu to fakt nevadí, že mu chodíš s frajerkou na prechádzky ? Si tak zaslepený vidinou žiarivej budúcnosti plnej bájnych jednorožcov, na ktorých budete jazdiť na Famineho gang-bang-swingers-bukkake párty ? Daj od toho ruky preč, nechaj ich vzťah tak, prestaň s ňou chodiť von a výjdi zo začarovaného kruhu, lebo ubližuješ nielen sebe, ale aj tvojmu kamošovi a trocha dospej, nájdi si inú frajerku, na ktorej sa naučí o čom je vzťah a kde si uvedomíŠ ako sa teraz hlúpo správaš.
A Qwerty je frajer za svoje príspevky sem o klane Oravanov :-D
h0r!z0n
Amateur
Amateur

Je*em na to...ďakujem vám všetkým.

Poprosím admina zmazať tému,už nemá zmysel tu nič viac písať.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...bože qwerty...ďakujem Bohu, že si strčil nos do tejto témy a napísal si na plnú hubu to, čo sa tu ostatní snažili napísať so servítkou pred ústami...prvé dve slová tvojho prvého príspevku úplne presne vystihujú podstatu celého problému a korešpondujú s mojim názorom...viac si už ani písať nemusel, ale ja viem, že takéto veci rád rozmazávaš...
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

Tak tak..qwerty "niekedy" prestrelí :lol: :lol: ale tu to presne vystihol.. Zlaté pravidlo: "nesrať sa druhému do kapusty".. treba použiť v praxi ;) A posrať si kamarátstvo kvôli ženskej? Prosím ťa..
bajdvej
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bajdvej »

nechcem obhajovat nikoho, ani som si neprecital vsetky prispevky, len zopar .. ale nemyslite, ze na tom ma dost velku vinu aj ta baba ? Predsa keby tak velmi milovala svojho priatela tak sa toto nestane. Povedala by si, ze je stastna s nim tak nebude riesit nikoho ineho a nestretavala by sa s nim, ked vie, ze ide po nej. Ma priatela, tak by si mala uvedomit, ze to co robi, teda ze sa takto stretava s inym, ktory ju chce nie je spravne a podla mna keby bola stastna a tym jej terajsim, tak toto by nerobila ... proste bola by s tym jej priatelom a s horizonom by sa nestretavala. Ale asi jej nieco v tom vztahu chyba ked to tak je ako to je. A v nom asi nasla to nieco, co jej tam chyba. No ajtak, podla mna toto nakoniec dopadne tak ako vacsinou. Ze ti dvaja sa rozidu, horizon s nou zacne chodit a po kratkej dobe sa rozidu aj oni.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

zenske vedia mat aj muzskych kamaratov, chlapi nevedia mat za kamosku zensku
Napísať odpoveď