Veľmi túžim po zadanom dievčati

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
h0r!z0n
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Veľmi túžim po zadanom dievčati

Príspevok od používateľa h0r!z0n »

...
hd_
King
King

Re: Veľmi túžim po zadanom dievčati

Príspevok od používateľa hd_ »

1) Pochvala za to, že si za celý ten čas po nej ešte nevybehol a uvedomuješ si, že by si tým zničil šťastie niekoho iného.
2) Wtf s ňou? Ako to vysvetluje asi priateľovi? Ahoj drahý, idem von s kamarátom, s ktorým sme chodili všetci traja spolu, ale teraz tam už nechceme teba z takého a takého dôvodu? + to, že ti povie, že ak to bude niekedy možné, tak rada s tebou bude? To nech sa s ním radšej hneď rozíde, keď takto rozmýšla (nezabúdaj, že toto isté by mohla robiť aj pri tebe ku inému chalanovi, ktorého spozná niekedy).
3) To, či sa oplatí bojovať alebo nie si musíš zvážiť ty. Kamaráta si už očividne stratil, ju ako najlepšiu kamarátku zatiaľ nie. Ak to však necháš tak, budeš si to po čase na 100 % vyčítať; ak do toho pôjdeš a skúsiš to na ňu, možno jej pokazíš vzťah a aj tak z toho nič nebude. Ako najpriechodnejšie sa tu javí alternatíva počkať, kým sa rozídu. Oni majú 16 a sú spolu už 2 roky. Poznám pramálo vzťahov, ktoré vydržali od 14. Takže je otázka času, kedy sa rozídu, vtedy môže prísť tvoja chvíľa, ale ako nezávidím ti to, neni to určite jednoduché. Ostatní ti tu môžu hovoriť, že máš 16, kašli na to, báb bude ešte veľa, ale tak chápem, čo prežívaš, takže si to dobre zváž. Určite neodporúčam tlačiť na ňu, kým je zadaná, čiže skôr by som to nechal tak alebo čakal, kým sa rozídu.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

hd_ napísal:1) Pochvala za to, že si za celý ten čas po nej ešte nevybehol a uvedomuješ si, že by si tým zničil šťastie niekoho iného.
2) Wtf s ňou? Ako to vysvetluje asi priateľovi? Ahoj drahý, idem von s kamarátom, s ktorým sme chodili všetci traja spolu, ale teraz tam už nechceme teba z takého a takého dôvodu? + to, že ti povie, že ak to bude niekedy možné, tak rada s tebou bude? To nech sa s ním radšej hneď rozíde, keď takto rozmýšla (nezabúdaj, že toto isté by mohla robiť aj pri tebe ku inému chalanovi, ktorého spozná niekedy).
3) To, či sa oplatí bojovať alebo nie si musíš zvážiť ty. Kamaráta si už očividne stratil, ju ako najlepšiu kamarátku zatiaľ nie. Ak to však necháš tak, budeš si to po čase na 100 % vyčítať; ak do toho pôjdeš a skúsiš to na ňu, možno jej pokazíš vzťah a aj tak z toho nič nebude. Ako najpriechodnejšie sa tu javí alternatíva počkať, kým sa rozídu. Oni majú 16 a sú spolu už 2 roky. Poznám pramálo vzťahov, ktoré vydržali od 14. Takže je otázka času, kedy sa rozídu, vtedy môže prísť tvoja chvíľa, ale ako nezávidím ti to, neni to určite jednoduché. Ostatní ti tu môžu hovoriť, že máš 16, kašli na to, báb bude ešte veľa, ale tak chápem, čo prežívaš, takže si to dobre zváž. Určite neodporúčam tlačiť na ňu, kým je zadaná, čiže skôr by som to nechal tak alebo čakal, kým sa rozídu.
...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

- Kamarat sa stal tvojim byvalym kamaratom, pretože mu bališ žensku a to sa nerobi. Nechapem, ako si si to mohol nevšimnúť.
- Ona sa s tebou dobre cíti a necháva tomu voľný priebeh. Tu by mal zasiahnúť tvoj exkamarát a zaraziť to, než ju to bude tahať viac k tebe, než k nemu (možno už je neskoro). Lebo potom to ešte otočí proti nemu a a jeho snaha zachrániť si vzťah sa stane zamienkou na rozchod.
- Ste ešte mladí a neviete, ako sa pohybovať vo vzťahoch. Za to, čo robíš by si si zaslúžil pár kres papulu, žiaľ, vyzerá to tak, že nemáš od koho.
- O kamaráta si prišiel, ostáva tu tá baba a ostáva tu tvoja česť. to sú 2 hodnoty, o ktoré v tejto situácii môžeš bojovať. A taktiež nemusíš urobiť nič a môžeš čakať, ako sa to vyvinie. No môže veľmi lahko stať, že ostaneš aj bez baby aj bez kamaráta.

..a ešte jedna vec. Je veeelky rozdiel byť babe kamarat a byť jej (potencionalny) priateľ.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

Frikso napísal:- Kamarat sa stal tvojim byvalym kamaratom, pretože mu bališ žensku a to sa nerobi. Nechapem, ako si si to mohol nevšimnúť.
- Ona sa s tebou dobre cíti a necháva tomu voľný priebeh. Tu by mal zasiahnúť tvoj exkamarát a zaraziť to, než ju to bude tahať viac k tebe, než k nemu (možno už je neskoro). Lebo potom to ešte otočí proti nemu a a jeho snaha zachrániť si vzťah sa stane zamienkou na rozchod.
- Ste ešte mladí a neviete, ako sa pohybovať vo vzťahoch. Za to, čo robíš by si si zaslúžil pár kres papulu, žiaľ, vyzerá to tak, že nemáš od koho.
- O kamaráta si prišiel, ostáva tu tá baba a ostáva tu tvoja česť. to sú 2 hodnoty, o ktoré v tejto situácii môžeš bojovať. A taktiež nemusíš urobiť nič a môžeš čakať, ako sa to vyvinie. No môže veľmi lahko stať, že ostaneš aj bez baby aj bez kamaráta.

..a ešte jedna vec. Je veeelky rozdiel byť babe kamarat a byť jej (potencionalny) priateľ.
...
Frikso
Darca
Darca

Ja som skôr poukazoval na kamarátsky vzťah teba s ním v kontexte toho, že sám tvrdíš, že po nej veľmi túžiš a ľúbiš ju. V taktom ponímaní sú tvoje tvrdenia, že si ju nechytal za zadok a pod. čisto alibistické. Toto sa proste kamarátom nerobí a to je dôvod, prečo sa s tebou už nebaví.
Ale ak opomenieme tvoje kamarátstvo s ním, tak je to bežná sitácia do ktorej sa ktorýkoľvek vzťah raz dostane a je to len na nich, aby sa s tým vysporiadali.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

h0r!z0n napísal:Ja som sa jej osobne pýtal,či mu to nevadí.Ona povedala,že nie.
Tak to je super! :D Čo iné Ti akože mala povedať? Že áno, vadí mu to, ale vieš čo, serme na neho! Prečo si sa neopýtal rovno jeho? Ale už sa ani nemusíš pýtať, keďže sa Ti vyhýba a blokol Ťa, to je jeho odpoveď na Tvoju otázku. Ešte si to zober takto, Tebe by vadilo, keby Tvoj kamarát začal chodiť von s Tvojou babou? Keby robili všetko to, čo s ňou robíš Ty? A keby si videl, že je do nej zamilovaný a podobne. Ešte ktovie, čo ona jemu rozpráva o Tebe.. keď Ťa vychvaľuje, že aký si zlatý a podobne, tak.... sa nečudujem. Tebe by sa to páčilo?

Každopádne máš teraz voľné pole pôsobnosti.. keďže už nie ste kamaráti, kľudne to na ňu môžeš vybaliť. A sú dve možnosti: - povie Ti áno, jeho nechá tak a budete chodiť spolu.. otázka znie, ako dlho.. mesiac? ..dva? rok? dva roky? Bez ohľadu na túto dobu je Tvoje kamarátstvo s ním definitívne ukončené.
- povie Ti nie, chce, aby ste boli len kamaráti.. ok.. teraz čo? Budeš sa s ňou ďalej stretávať? ..ako dlho toto vydržíš? Z vlastnej skúsenosti Ti môžem povedať, že dá sa to vydržať nejakú dobu, ale po niekoľkých týždňoch a mesiacoch Ťa to začne strašne zožierať, začneš žiarliť na jej chlapca a podobne. Kamarát možno časom už nedokáže rozdýchať Tvoje kamarátstvo s ňou a ju pošle do teplých krajín. Ona hneď pribehne k Tebe, vyplače sa Ti na ramene.. a Ty sa budeš tešiť, ako super, konečne máš šancu. Lenže ona Ťa má iba ako kamaráta a tak si hneď nájde nového priateľa. Ako toto prežiješ? Ak budeš do nej zamilovaný, nemáš šancu. Jediné riešenie bude, že si nájdeš nejakú inú babu, do ktorej by si sa zamiloval.. ale budeš mať príležitosť si nájsť inú babu, keď budeš stále na ňu myslieť?

Ďalšia možnosť je, že to s ňou úplne ukončíš, prestaneš sa s ňou stretávať, písať si, volať si.. prerušíš s ňou všetky kontakty. Prvé dni a týždne budú ťažké, ale ako sa vraví, zíde z očí a zíde z mysle... ale šanca, že ten kamarát sa Ti začne zdraviť je určite väčšia.

A inak viackrát sa mi potvrdilo, čo sledujem aj svojich známych.. rozbíjať kamarátstva kvôli babe sa naozaj neoplatí. Babu si nájdeš, ale dobrého kamaráta nie. Samozrejme je otázka, ako dobrý kamaráti ste boli. Ak len obyčajní spolužiaci, tak je to zbytočné riešiť..
h0r!z0n
Amateur
Amateur

Frikso napísal:Ja som skôr poukazoval na kamarátsky vzťah teba s ním v kontexte toho, že sám tvrdíš, že po nej veľmi túžiš a ľúbiš ju. V taktom ponímaní sú tvoje tvrdenia, že si ju nechytal za zadok a pod. čisto alibistické. Toto sa proste kamarátom nerobí a to je dôvod, prečo sa s tebou už nebaví.
Ale ak opomenieme tvoje kamarátstvo s ním, tak je to bežná sitácia do ktorej sa ktorýkoľvek vzťah raz dostane a je to len na nich, aby sa s tým vysporiadali.
...
Frikso
Darca
Darca

Ok. Napísal som ti svoj názor. To, či ho vezmeš alebo nie a ako s ním naložíš je len tvoja vec :wink:
h0r!z0n
Amateur
Amateur

brm napísal:Tak to je super! :D Čo iné Ti akože mala povedať? Že áno, vadí mu to, ale vieš čo, serme na neho! Prečo si sa neopýtal rovno jeho? Ale už sa ani nemusíš pýtať, keďže sa Ti vyhýba a blokol Ťa, to je jeho odpoveď na Tvoju otázku. Ešte si to zober takto, Tebe by vadilo, keby Tvoj kamarát začal chodiť von s Tvojou babou? Keby robili všetko to, čo s ňou robíš Ty? A keby si videl, že je do nej zamilovaný a podobne. Ešte ktovie, čo ona jemu rozpráva o Tebe.. keď Ťa vychvaľuje, že aký si zlatý a podobne, tak.... sa nečudujem. Tebe by sa to páčilo?

Každopádne máš teraz voľné pole pôsobnosti.. keďže už nie ste kamaráti, kľudne to na ňu môžeš vybaliť. A sú dve možnosti: - povie Ti áno, jeho nechá tak a budete chodiť spolu.. otázka znie, ako dlho.. mesiac? ..dva? rok? dva roky? Bez ohľadu na túto dobu je Tvoje kamarátstvo s ním definitívne ukončené.
- povie Ti nie, chce, aby ste boli len kamaráti.. ok.. teraz čo? Budeš sa s ňou ďalej stretávať? ..ako dlho toto vydržíš? Z vlastnej skúsenosti Ti môžem povedať, že dá sa to vydržať nejakú dobu, ale po niekoľkých týždňoch a mesiacoch Ťa to začne strašne zožierať, začneš žiarliť na jej chlapca a podobne. Kamarát možno časom už nedokáže rozdýchať Tvoje kamarátstvo s ňou a ju pošle do teplých krajín. Ona hneď pribehne k Tebe, vyplače sa Ti na ramene.. a Ty sa budeš tešiť, ako super, konečne máš šancu. Lenže ona Ťa má iba ako kamaráta a tak si hneď nájde nového priateľa. Ako toto prežiješ? Ak budeš do nej zamilovaný, nemáš šancu. Jediné riešenie bude, že si nájdeš nejakú inú babu, do ktorej by si sa zamiloval.. ale budeš mať príležitosť si nájsť inú babu, keď budeš stále na ňu myslieť?

Ďalšia možnosť je, že to s ňou úplne ukončíš, prestaneš sa s ňou stretávať, písať si, volať si.. prerušíš s ňou všetky kontakty. Prvé dni a týždne budú ťažké, ale ako sa vraví, zíde z očí a zíde z mysle... ale šanca, že ten kamarát sa Ti začne zdraviť je určite väčšia.

A inak viackrát sa mi potvrdilo, čo sledujem aj svojich známych.. rozbíjať kamarátstva kvôli babe sa naozaj neoplatí. Babu si nájdeš, ale dobrého kamaráta nie. Samozrejme je otázka, ako dobrý kamaráti ste boli. Ak len obyčajní spolužiaci, tak je to zbytočné riešiť..
...

//autoeditácia príspevku (08 Dec 2013, 12:22)
Frikso napísal:Ok. Napísal som ti svoj názor. To, či ho vezmeš alebo nie a ako s ním naložíš je len tvoja vec :wink:
...
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Chlap by sa mal naučiť ovládať svoje emócie, mal by sa v nich vedieť orientovať a mal by si vedieť povedať, čo skutočne chce. Si v zložitej situácií, pretože si to nechal zájsť ďaleko. Veľmi dobre si vedel od začiatku, že je zadaná s tvojím kamarátom, čo je sám o sebe dosť vážny dôvod, prečo dať ruky od takejto ženy preč. Môže byť perfektná, môže ti vo všetkom vyhovovať no fakt, že má priateľa je pre mňa dostačujúci dôvod, aby som sa takejto ženy vzdal. Každopádne si veľmi dobre rozmysli ako sa k tomu postavíš, pretože ak budeš príčina ich rozbitého vzťahu vyjdeš z toho ako najväčší k*k*t. Niektorých vecí v živote sa je lepšie pre dobro všetkých vzdať, zachovať si triezvu myseľ a charakter.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

bindo011 napísal:Chlap by sa mal naučiť ovládať svoje emócie, mal by sa v nich vedieť orientovať a mal by si vedieť povedať, čo skutočne chce. Si v zložitej situácií, pretože si to nechal zájsť ďaleko. Veľmi dobre si vedel od začiatku, že je zadaná s tvojím kamarátom, čo je sám o sebe dosť vážny dôvod, prečo dať ruky od takejto ženy preč. Môže byť perfektná, môže ti vo všetkom vyhovovať no fakt, že má priateľa je pre mňa dostačujúci dôvod, aby som sa takejto ženy vzdal. Každopádne si veľmi dobre rozmysli ako sa k tomu postavíš, pretože ak budeš príčina ich rozbitého vzťahu vyjdeš z toho ako najväčší k*k*t. Niektorých vecí v živote sa je lepšie pre dobro všetkých vzdať, zachovať si triezvu myseľ a charakter.
...
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor témy- kamoši vonku ti povedali že to máš nechať tak. Ano je pravda ze si ta zrejme ona dost oblubila a vedela by si to stebou predstavit byt vo vztahu. Ale momentálne to nieje možné kedze chodí s tvojim ex-kamarátom. Ked sa rozídu pre nejaký malicherný dovod ako to uz býva vo zvyku v dnešných vztahoch,tak az potom vyštartuj po tej kamoške. Zatial by si mal riešiť iné baby aby si nemyslel na tú kamošku tvoju. Co sa týka ex-kamoša asi to aj vycítil ze by si chcel jeho frajerku.Aj on je riadna husa,má frajera a chce sa vláčiť s obidvomi von aby nestratila terajšieho aj mozno buduceho frajera,má ťa ako zálohu jednoznačne.
h0r!z0n
Amateur
Amateur

Blastbit napísal:Autor témy- kamoši vonku ti povedali že to máš nechať tak. Ano je pravda ze si ta zrejme ona dost oblubila a vedela by si to stebou predstavit byt vo vztahu. Ale momentálne to nieje možné kedze chodí s tvojim ex-kamarátom. Ked sa rozídu pre nejaký malicherný dovod ako to uz býva vo zvyku v dnešných vztahoch,tak az potom vyštartuj po tej kamoške. Zatial by si mal riešiť iné baby aby si nemyslel na tú kamošku tvoju. Co sa týka ex-kamoša asi to aj vycítil ze by si chcel jeho frajerku.Aj on je riadna husa,má frajera a chce sa vláčiť s obidvomi von aby nestratila terajšieho aj mozno buduceho frajera,má ťa ako zálohu jednoznačne.
...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

No, asi mu to nevadí, keď sa s tebou prestal baviť a zablokoval ťa na FB. :roll: A práve preto je husa. A ty si ch*j.
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Ale keď to tak čítam, ono je to trochu neobvyklé. Pretože nech by som svojej priateľke akokoľvek dôveroval, tak keby chodila 3x do týždňa von s nejakým jej najlepším kamarátom (ako si to ty popísal), určite by mi to začalo vadiť, predsalen to, že so mnou je 4-5x za týždeň neznamená, že je úplne košer, aby chodila s iným chalanom 3x do týždňa von a predostrela to ako argument, že veď ale s tebou som láska aj tak viac krát...
Určite tu hrá rolu samotná dôvera, ale takisto odtiaľ-potiaľ.
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Autor témy-Ja som nikde nepísal ze ta využíva :wink: Ja som písal ze si potenciálny frajer pokial jej to krachne s terajším. Ano má ta rada niesi jej lahostajný ale nechce prísť o teba a to preto aby si nahradil terajšieho. Ono to tak býva ze žena ked má najlepšieho kamaráta tak zvycajne sním sa vie dat do vztahu. Ostatní kamoši v jej FRIENDZONE sú nato aby jej obcas s niecim pomohli ked potrebuje. Proste teraz zatial nanu kašli lebo jak sa neovládnes a vonku sa niečo medzi vami stane tak hoci je tvoj ex kamos mladsí od teba nebude váhat aby ti zo 2-3 razy nepri*ebal. A ona sama nevie co chce je mladá a síce moze byt v pohode baba ale račej to nechaj tak a kontaktuj iné ženy! :wink:
h0r!z0n
Amateur
Amateur

Grim napísal:No, asi mu to nevadí, keď sa s tebou prestal baviť a zablokoval ťa na FB. :roll: A práve preto je husa. A ty si ch*j.
...
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

Ja viem aký máš problém. Ale verejne to písať nebudem. Obhajobu svojho názoru si tentoraz výnimočne nechám pre seba. Tí ostrieľanejší to pochopia aj bez toho aby sm to sem písal.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Chces cudziu zensku. Iny problem som nepostrehol
Napísať odpoveď