Som s priatelkou sme spolu uz rok a 2 mesiace. Avsak je tu problem ze uz rok dochadzam mimo domova na skolu a doma som len piatky az nedele. Prvy rok bolo vela problemov ktore sme ale spolocne zvladli, prisli prazdniny ale bolo nam vazne fajn. A teraz zaciatok 2 roka a je mi hrozne z toho placem ked zaspavam , placem ked sa zobudzam ked pridem zo skoly. Hned pri prvej hadke co sa odohrala dnes mi vyhodila na oci ze keby ju milujem tak uz davno prestupim na inu skolu. Cize ja sa vas chcem spytat, co urobit ? Vzdat sa lepsej skoly z ktorej mam lepsie predpoklady na dalsie vzdelavanie a nasledovnu pracu ale tym ze od pondelka do piatku budem len a len trpiet, alebo vykaslat nato prestupit tam kde som skutocne doma kde mam priatelou a hlavne svoju lasku ? Prestupom by sa aj rodicom dost finance ulahcilo, i ked musim povedat pravdu ze ich to stalo vela usilia ten jeden rok a boli by velmi sklamany keby sa toho vzdam. A este pre infosku natej skole by som mal stravit este 3 roky vratane tohoto. JA by som to osobne vydrzal to 4dnove odlucenie ale ja sa bojim len toho ze ona to nevydrzi a to je to posledne co chcem aby sa stalo a to ze by som ju stratil, lebo nanej mi zalezi asi najviac zo vsetkeho.
Budem vam velmi vdacny za vas pohlad na vec, nazory a rady