Velke rozhodnutie
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
http://www.hojko.com/nove-dievca-novy-p ... 5-330.html
Tusim, ze si tuto temu(odist kvoli nej zo skoly...) prvykrat nacal niekde v druhej casti strany c.23. Uz vtedy sa Ti tam celkom jasne vyjadril dost slusny pocet ludi z fora, ktori obcas zhliadnu sekciu vztahov a spol.
Cize Baby, poviem Ti to, co som Ti povedal uz viackrat. Je ocividne, ze absolutne neberes do uvahy ziadne rady, ktore Ti tu kto kedy poskytol. Tvoje temy na tomto fore maju tolko stran ako nejaka slusna novela ci poviedka. A predsa mi to stale pripada rovnako, napisem Vam co a ako, budem sa tvarit, ze ma zaujima co mi poradite, ale hm, jasne, ze ma to v skutocnosti nezaujima...
Cize este raz, na poslednu Tebou polozenu otazku sa vela ludia vyjadrilo uz v tej teme, ktoru som sem hodil a ta tema je dost stara. Som si takmer isty, ze ti ludia svoje nazory nezmenili a takisto som si takmer isty, ze Ty takisto teraz, ako nikdy predtym, neposluchnes rady, ktore Ti tu odzneju. Takze Baby, prosim Ta, chod uz dakam. A pouzivaj prosim Ta rozum, k tomu Ta tu pol fora podnecuje uz mozno aj rok, pouzivaj uz k*rva ten rozum chlape.
Tusim, ze si tuto temu(odist kvoli nej zo skoly...) prvykrat nacal niekde v druhej casti strany c.23. Uz vtedy sa Ti tam celkom jasne vyjadril dost slusny pocet ludi z fora, ktori obcas zhliadnu sekciu vztahov a spol.
Cize Baby, poviem Ti to, co som Ti povedal uz viackrat. Je ocividne, ze absolutne neberes do uvahy ziadne rady, ktore Ti tu kto kedy poskytol. Tvoje temy na tomto fore maju tolko stran ako nejaka slusna novela ci poviedka. A predsa mi to stale pripada rovnako, napisem Vam co a ako, budem sa tvarit, ze ma zaujima co mi poradite, ale hm, jasne, ze ma to v skutocnosti nezaujima...
Cize este raz, na poslednu Tebou polozenu otazku sa vela ludia vyjadrilo uz v tej teme, ktoru som sem hodil a ta tema je dost stara. Som si takmer isty, ze ti ludia svoje nazory nezmenili a takisto som si takmer isty, ze Ty takisto teraz, ako nikdy predtym, neposluchnes rady, ktore Ti tu odzneju. Takze Baby, prosim Ta, chod uz dakam. A pouzivaj prosim Ta rozum, k tomu Ta tu pol fora podnecuje uz mozno aj rok, pouzivaj uz k*rva ten rozum chlape.
Ahojte po dlhsom uvazovani musim uznat ze mate skutocne pravdu. Bolo by odomna velmi hlupe a zaroven aj zranujuce voci mojim rodicom ktory ma uz druhy rok v tomto podporuju len aby som dostal co najlepsie vzdelanie. A velmi som nadtym rozmyslal ci sa snou o tom porozpravam ale jaksi to utichlo a myslim si ze konala len zaplave hnevu ked mi povedala to ze keby ju milujem tak prestupim. A zase podla mna 3 do do tyzdna z toho sobotu 10-11 hodin co sme spolu , niesu az tak malo ked si k tomu priratam aj vsetky dni volna a prazdnin. Pokial by nam to nemalo vydrzat tak keby prestupim myslim ze by to nemalo vyznam , lebo bud nam to vztah posilni alebo znici.
Dakujem vam vsetkym za vase rady a mozno je to pre vas asi aj dost prekvapujuce tak dam na vase slova
Dakujem vam vsetkym za vase rady a mozno je to pre vas asi aj dost prekvapujuce tak dam na vase slova
pozri.. ja som mal babu.. 60km odomna.. zo Zvolena.. a chodim do skoly do Lucenca na strednu.. minuly skolsky rok som uvazoval otom, ze naschval prepadnem a pojdem opät do 1. rocnika toho isteho odboru vo Zvolene.. lebo nas odbor sa tento rok neotvaral cize do nizsieho rocnika sa ani neda v nasej skole.. aby som mohol byt snou castejsie aj cez tyzden.. no nakoniec som to nespravil, lebo ona mi hovorila, ze kvoli tomu si nemam pokazit zivot.......... 1. septembra ma nechala..
este dobre, ze som to nespravil.. lebo by mi to bolo prd platne ked ma nechala.. asi tak..