Veríte v piatok 13
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
z toho si nic nerobim, novy cas...tereza napísal:z clanku na bleskovkach: Nebojte sa a vydržte - piatok trinásteho je v tomto roku iba raz!
a na konci sa pise, ze: Kedy bude najbližšie piatok trinásteho?
V roku 2007 piatok 13. pripadne na apríl a júl
no a co sa tyka tohto nestastneho dna? ked sa mi ma nieco posrat, tak sa mi to poserie aj v sobotu 14. alebo utorok 17., cize pre mna to nic neznamena, nie som povercivy, keby som bol, na tu traverzu do vysky 5 m neleziem
No pre mna bol strašny štvrtok 12. Hneď zrána mi meškal vlak a to som sa potreboval pripraviť na sloh z nemčiny. Ten deň sa neskutočne vliekol a odhliadnuc od par nedorozumeni s profakmi (kde ja som nekonfliktny typ) som dobabral pisomku z naboženstva. Ten deň mi pripadal, ako by trval 4 dni.
-Naopak dnešok bol veselý. Bol som robiť dobrovolníka na dni narcisov, ludia boli prijemní, zopár sme ich rozveselili, dobre si pokecali a mali skvely pocit z dobrej veci.

-Naopak dnešok bol veselý. Bol som robiť dobrovolníka na dni narcisov, ludia boli prijemní, zopár sme ich rozveselili, dobre si pokecali a mali skvely pocit z dobrej veci.
...kolko ironie citit v tvojej spravepinco napísal:prišiel som do práce a hneď vo dverách ma privítal šéf, čo nie je zvykom lebo vždy prišiel o hodinu neskôr a keďže aj ja chodievam neskôr, viete asi akým spôsobom ma uvítal. Spustil okamžite na mňa rôzne štatistiky a keďže ráno ešte spím, vôbec neviem o čom hovoril. Navyše kolega dnes chýba v práci a poveril ma úlohami za neho. Zakakal som si košeľu s tatárskou omáčkou. Zatiaľ vydarený deň.
kvadraticke rovnice su este v poho , su aj tazsie veciDrago napísal:do faku...patek 13 a jak naschval ma ucka z Matiky vyvola k tabuliucivo som nevedel jednu sprostu kvadraticku rovnicu s parametrom som ratal 20 minut
asi by som sa mal u nej zastavit na doucko
ja osobne verim LEN v seba sameho , verim ze dokazem zmenit osud za iny ,za taky aky budem chciet , a ten nebude ovplyvnovat ze je piatok 13
-
Daemonko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Re: Veríte v piatok 13
on sa pytal ci verite, zato ze ty neveris, niekto iny moze verit a na toto sa pytal. Ja tiez neverim.Te-wei napísal:a preto si musel o bežnom dni založiť topic?