Veríte v piatok 13
Veríte v piatok 13
podla mna je to den ako kazdy iny...
prišiel som do práce a hneď vo dverách ma privítal šéf, čo nie je zvykom lebo vždy prišiel o hodinu neskôr a keďže aj ja chodievam neskôr, viete asi akým spôsobom ma uvítal. Spustil okamžite na mňa rôzne štatistiky a keďže ráno ešte spím, vôbec neviem o čom hovoril. Navyše kolega dnes chýba v práci a poveril ma úlohami za neho. Zakakal som si košeľu s tatárskou omáčkou. Zatiaľ vydarený deň.
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Veríte v piatok 13
a preto si musel o bežnom dni založiť topic?N@pster napísal:podla mna je to den ako kazdy iny...
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
podla mna to je blud....ved koniec sveta sa predpovedal uz aj na rok 2000....potom v roku 2003 alebo 4 mal dopadnut na zem mensi asteroid ale minul nas....potom som uz niekde na nete cital (davno) ze v Marci 2007 nas zasiahnu velke horucavi a do 2 tyzdnov vymrieme...... a teraz k teme.....podla mna bezny den...nicim iny...len tym ze je piatok a je fajront
vsetko je vecou psychiky niekto sa piatka 13 teho boji a snazi sa aby nic neopokazil a neviem co a pritom vsetko pokazi lebo je v strese !!! ale ja som si to uvedomil len pred chvilou ze je taky datum ale nerobim si z toho nic den uz bezi a myslim si ked som naladeny ako kazdy den a vnimam ho s radostou a nestresujem nad tym ze je piatok 13 steho tak je vsetko OK
to mate tak isto ako ked vam cierna macka prebehne cez cestu .. mne prebehla x krat a som tu a ani som si 3x neodplul
su to len povery
to mate tak isto ako ked vam cierna macka prebehne cez cestu .. mne prebehla x krat a som tu a ani som si 3x neodplul
-
Reli.C
Medium Star
uf. no po dnešku asi fakt začnem veriť na piatok 13.
... ako sme dneska upratovali okolie školy, tak som dal podržať okuliare svojej kamoške, lebo sa mi s nimi zlé pracovalo. no ALE, kamoška si ich zavesila na tričko. a ako sa tak pri hrabaní lístia zohla, tak jej niekde spadli
. čas kedy som jej ich dával, bol môj posledný kedy som ich videl
. takže asi tak no. btw/to ste mali vidieť, ako sme sa potom hrabali v kontajneri
. síce troška trapas, ale sranda to bola, ako sa nás potom učiteľky pýtali, čo to robíme v tom kontajneri
. ta čo vám budem hovoriť. po tejto skúsenosti, asi budem nosiť kontaktné "šošovičky". takže ... moje konštatovanie: po dnešku verím na piatok 13.