Vianočná súťaž
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
seth: keď si zarátaš aj tých príležitostných, ako fizz, tak to kľudne toľko môže byť. Sú ľudia čo sa tam ukážu raz za pol roka, no vedia o tom, vedia sa tam pripojiť a mohli to teda chápať že ho využívajú. Alebo hlasovali aj boti
Možno sme to mali upresniť či využívajú rss fora
ale hej, aj mňa tam dosť odpovedí prekvapilo
ale hej, aj mňa tam dosť odpovedí prekvapilo
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
v pravidlách sa spomína týždeň a nie 3 dniClean_Up napísal:On tým číslo 24 nemyslel náhodou 24.12.2009?
-
Royalflush
Guru wannabe
-
hojko
Site Admin
Urcite sa budeme riadit tymi vysledkami, aj ked sa neda riadit vsetkym. Nieco bolo zistovane cisto zo zaujimavosti, nieco bolo zistovane pre dalsie smerovanie fora a vzhladom na to, ze su tam aj niektore rozumne pripomienky, tak sa mozno z toho aj nieco pouzije. Chce to ale cas, pretoze som si to este ani poriadne nepozrel a neprecital. Aspon mame aky-taky prehlad o fore, funkciach a podobne...
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 0:30 )
Klucenky uz boli odoslane ku mne, takze pocitam, ze v pondelok budu odoslane ceny vyhercom.
//autoeditácia príspevku ( 30 Dec 2009, 0:30 )
Klucenky uz boli odoslane ku mne, takze pocitam, ze v pondelok budu odoslane ceny vyhercom.
-
audiotrack
VIP
Dnes je to týždeň od žrebovania, ale ako pozerám, dvaja výhercovia sa ešte stále neozvali. Od vianoc dokonca neboli ani online. Ak sa neozvu do dnešnej polnoci, strácajú nárok na výhru. Jedná sa o ceny 4GB USB kľúč AData + kľúčenka a kľúčenku. Predpokladám že dnes o polnoci sa tomu nikto z vedenia venovať nebude, a toto náhradné žrebovanie nie je automatizované, takže to, či sa ozvali, prípadne mená nových dvoch výhercov sa dozviete v priebehu piatku (1.1.2010)