v jednom obchode nakupim setky darceky
vianocne darceky co vy kupujete rodine.
prave dnes som bol kupovat darčeky pre mna je to vždy hrozna dilema nikdy neviem čo kupit ale nakoniec som kupil toto: mame velku ozdobnu sviečku ma rada všeliake ozdobne veci mame ich plny byt otcovi som kupil deodorant nikdy neviem čo mu kupit tak že len taku banalitu a sestre som kupil plyšoveho čerta ma sice už 16 rokou ale pačia sa jej plyšaky nič ine ma už nenapadlo hadam budu mat aspon trošku radost 
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
Kibo
Hardcore addict
no tak za prve, musim poznamenat, ze mam velky problem. ja by som chcel darceky kupovat kazdemu! a aj to tak zasa dopadlo, ja sa hram na santa clausa, ci kieho frasa a prd dostanem
no takze mame som kupil v UK parfem, ktory uz k nam nevozia, takze predpokladam ze sa potesi, este teraz videla v reklame daky max factor uz ani neviem co, som zabudol nazov, tak to pojdem pozriet, mozno este daka kniha...
brachovi som kupil (no kde asi...vlastne vsetky darceky som odtial doniesol) dres arsenalu, lebo ho chcel a ulahcil mi robotu a este jednu drobnost, ale to nemozem povedat, lebo si to tu precita
jednemu kamosovi som kupil zapalovac (kedze je fajciar) gitaru co pri zapaleni zacne hrat
dalsiemu som kupil fakt super hrncek - cecok, ked chce pit kavu alebo hocico ine, tak musi pit z cecku, ako ked ho mama kojila
dalsi kamos dostane usb vysavac na pc - tie mam tri, takze ich dostane viac kamosov
kamoska dostane privesok, taky jednoduchy, ale snad potesi
dalsi kamos dostane tricko a tie dostanu aj stryko s bratrancom a ked ma netrafi slak, tak by to asi aj stacilo!
no takze mame som kupil v UK parfem, ktory uz k nam nevozia, takze predpokladam ze sa potesi, este teraz videla v reklame daky max factor uz ani neviem co, som zabudol nazov, tak to pojdem pozriet, mozno este daka kniha...
brachovi som kupil (no kde asi...vlastne vsetky darceky som odtial doniesol) dres arsenalu, lebo ho chcel a ulahcil mi robotu a este jednu drobnost, ale to nemozem povedat, lebo si to tu precita
jednemu kamosovi som kupil zapalovac (kedze je fajciar) gitaru co pri zapaleni zacne hrat
dalsiemu som kupil fakt super hrncek - cecok, ked chce pit kavu alebo hocico ine, tak musi pit z cecku, ako ked ho mama kojila
dalsi kamos dostane usb vysavac na pc - tie mam tri, takze ich dostane viac kamosov
kamoska dostane privesok, taky jednoduchy, ale snad potesi
dalsi kamos dostane tricko a tie dostanu aj stryko s bratrancom a ked ma netrafi slak, tak by to asi aj stacilo!
-
Cenayus
Medium Professional
ti pocuj ty chces vlastne poradit co kuipit hej?
noa nenapadlo ta ta inteligentna plastelina?..to si myslim ze to je tohtorocny hit..a je to dost vhodne aj podla mna....
http://www.plastelina.sk/
noa nenapadlo ta ta inteligentna plastelina?..to si myslim ze to je tohtorocny hit..a je to dost vhodne aj podla mna....
http://www.plastelina.sk/
-
Cenayus
Medium Professional
heh stacilo napisat sukromnu spravu tomu chlapikovy mne to celkom dobry vysvetlil..a pozri si videa na metzacafe a yutobe daj hladat powerball........dudinko napísal:Co je to Powerball? Pozeral som aj obrazky v googli ale netusim naco to moze byt.
toto je ta sprava co mi posall..dufamze nevadi ze som to sem dal
sws, to je taka gula co ma v sebe nejaku rotujucu pitchovinu na principe magnetu...
tie bezne dokazu vyvinut 15k otacok a simuluju az 18kg odpor
cvici sa s tym zapastie az cela ruka. podla cviku a podla toho ako rychlo...
je to omnoho lepsie ako cinky. je to mensie zazivnejsie a ty si urcis ako budes cvicit
kupoval som v alze. ceny su myslim prijatelne ale bohuzial to maju uz ich budu mat az v januari.
http://www.alza.sk/18848700/powerball.htm
ja som kupoval pro verziu nech je tam rovno dispaly ale teraz by som mozno kupil bud ten Signature edition alebo obycajny bez displaya.
inak super vecicka odporucam
ked si kuknes napr na video.google.com nejaky svetovy rekord tak uvidis co to dokaze s clovekom spravit a ze to neni len taka relaxacna vecicka