Jasné že je skoro na vianočné reklamy, ale reklamy sú zamerané na konzumnú spoločnosť a najväčšie nákupy sa robia na Vianoce a pred Vianocami. Nejeden človek chce sebe/niekomu dokázať, že na to má ...
Tv nesledujem casto ale najviac ma hneva ked pozeram reklamy na t-com alebo t-mobile alebo orange napriklad po minule roky aj davali darceky k internetu alebo pausalu a teraz uz nedavaju skoro nic
anglictinarka v skole nam hovorila ze v neakom nakupnom centre v Anglicku(uz sa nepametam nazov)maju vianocnu vyzdobu a take hovadiny cely rok (Inac ty co polemizuju kto to je v tej reklame na t-mobile tak herecka neni Barbora Baluchova a spieva to Mirgova.)
Na TV sa moc nedivam ale toto sa neda nevsimnut. Normalne ma tu uz otravuje, rovnako ako ked idem v autobuse a stare **** (inak ich nazvat nemozem - to je tak ked sa cela dedina prestahuje do mesta... ) sa rozpravaju dva mesiace pred vianocami co budu varit . Pre blbe 3 dni v roku sa idu vsetci pos*at . Nech zrusia cele tieto debilne sviatky a uz aspon nebudem musiet pocuvat hnusny zvuk rolniciek.....
cubix napísal:Na TV sa moc nedivam ale toto sa neda nevsimnut. Normalne ma tu uz otravuje, rovnako ako ked idem v autobuse a stare **** (inak ich nazvat nemozem - to je tak ked sa cela dedina prestahuje do mesta... ) sa rozpravaju dva mesiace pred vianocami co budu varit . Pre blbe 3 dni v roku sa idu vsetci pos*at . Nech zrusia cele tieto debilne sviatky a uz aspon nebudem musiet pocuvat hnusny zvuk rolniciek.....
no uvidime o com sa budes ty rozpravat ked budes mat 80
rofl aky nasraty ...neviem kto ta nuti oslavovat vianoce
bolek napísal:Neznášam tie vianočné reklamy mobilných operátorov. To sa mi zdá už max. trápne.
Pokiaľ sa môžem vyjadriť, tak neznášam celkovo reklamy mobilných operátorov. Zdierajú z nás ťažké peniaze a za ne platia tie kvantá komernčného priestoru v masmédiách a na bilboardoch. A ľudia ako teľce telefonujú, a telefonujú, a telefonujú ...
TV chvalabohu nesledujem, najma kvoli reklamam, no a najhorsie je, ked je vsade v reklamach sneh, len vonku nie, najma 24.12. To uz by som fakt tie vianoce radsej zrusil, uz to nie je co to byvalo