//precitaj si pravidla
potom vam pojde sp1 stiahnut cez normalny windows update, odskusane, 100% funkcne, uz na tom fungujem cca tyzden
no predtym ti stiahne asi 2 aktualizacie ako ti zacne stahovat SP1, teda pokial mas legalne vistuSheep napísal:nic to nerobi, mozno zacne
cital som nieco ze je tam problem s ovladacmi, po instalaci SP1 vraj niektore nejdu ale staci ich len preinstalovat, co je asi pravda tiez mi po SP1 nefungoval zvuk ale teraz uz slape krasne aj mi nahodilo cez WU nejaky novy ovladac, takze asi sa toto bude este riesit s SP1KoCi napísal:dotaz - kedze kvoli nejakym komplikaciam (vraj vynimocnym ale...) vydanie SP1 pre vistu odlozili na marec, myslite ze uz sa v nej do tohto vydania nezmeni?Viem ze to je RTM verzia, ale...
neviem ake pravidlo, na ten sp1 stale potrebujes legalnu vistu, takze o wareze nemoze byt samozrejme ani recizaggi napísal:...
//precitaj si pravidla
...
... napísal:S cieľom získať lepšiu a širšiu spätnú odozvu sa však Microsoft rozhodol build Windows Vista SP1 RC Refresh poskytnúť aj k voľnému testovaniu.