Vista a novy service pack

Informácie o software, ankety...
1C3
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Vista a novy service pack

Príspevok od používateľa 1C3 »

Tak dnes visiel pre vistu prvy service pack1 viacej sa docitate tu

Kód: Vybrať všetko

http://www.pretaktovanie.sk/modules.php?name=quick_news&what=read&id=443
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

on este nevysiel, najprv bol ohlaseny na 15. februara, ale v tom tvojom clanku pisu o rozdavani po sieti az v marci... :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

bubo12342.. to, že dnes napíšu o service packu pre Vistu na pretaktovanie.sk, ešte neznamená, že service pack oficiálne vyšiel.. :P
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Vysla len RTM verzia SP.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Hlboko sa vam tu ospravedlnujem nepochopil som nadpis clanku inak som ho pochopil ze uz visiel....
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mspeedo »

Nainstaloval som si ten SP1 RTM.. instalacia prebehla bez problemov (trvala tolko co samotna instalacia Visty), taktiez neboli ziadne ani s drivermi ani s bios emulatorom ci co to je. Zmeny ziadne, akurat som si vsimol ze praca so subormi sa znacne urychlila. Ked nieco mazem so SHIFT+DEL nemusim cakat niekolko sekund kym mi to okienko zmizne aj ked je uz vsetko vymazane, co ma pred tym dost stvalo.
1C3
Medium Professional
Medium Professional

mspeedo napísal:Nainstaloval som si ten SP1 RTM.. instalacia prebehla bez problemov (trvala tolko co samotna instalacia Visty), taktiez neboli ziadne ani s drivermi ani s bios emulatorom ci co to je. Zmeny ziadne, akurat som si vsimol ze praca so subormi sa znacne urychlila. Ked nieco mazem so SHIFT+DEL nemusim cakat niekolko sekund kym mi to okienko zmizne aj ked je uz vsetko vymazane, co ma pred tym dost stvalo.
Normalne si stiahol ten service pack??tak teda som to dobre pochopil ez uz visiel??a kde si ho stiahol..
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

mspeedo napísal:Nainstaloval som si ten SP1 RTM.. instalacia prebehla bez problemov (trvala tolko co samotna instalacia Visty), taktiez neboli ziadne ani s drivermi ani s bios emulatorom ci co to je. Zmeny ziadne, akurat som si vsimol ze praca so subormi sa znacne urychlila. Ked nieco mazem so SHIFT+DEL nemusim cakat niekolko sekund kym mi to okienko zmizne aj ked je uz vsetko vymazane, co ma pred tym dost stvalo.
Chcem sa ta spitat si normalne instaloval SP na Vistu kde si mal nahodeny ten emulator BIOSU pre aktivaciu (tzv. crack) alebo mas kupenu verziu? Som pocul ze SP bude obsahovat aj dajake vylepsenie ochrany ci co, tak preto sa pitam.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

--==[ RA ]==-- napísal:Chcem sa ta spitat si normalne instaloval SP na Vistu kde si mal nahodeny ten emulator BIOSU pre aktivaciu (tzv. crack) alebo mas kupenu verziu? Som pocul ze SP bude obsahovat aj dajake vylepsenie ochrany ci co, tak preto sa pitam.
prosim ta, pockas tyzden a na nete najdes viac ako dost crackov
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

pyšný, pýšiť sa, pýcha, prepych, pýtať sa, opýtať sa, vypýtať sa, pytač, dopyt, pýr, pýriť sa, pysk (papuľa), pytliak, kopyto, pykať

.. inac prispevok mi vyznel tak trochu ako ked mi pride zakaznik s uje*anym notebookom, ze ci nepredavame k tomu baterku a sietovy adapter, lebo stratil a nikde nevie zohnat... Ked mas vistu riadne zakupenu, tak sa bat komplikacii nemusis :)
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Service pack som stiahol z Torrentleech, po jeho nainstalovani som nahodil 6001Activatorx86x64-Bootldr2121F , ktory mi ju za par sekund bez problemov aktivoval. Ten SP1 niektore aktivatory zrusil ale zopar ich funguje a tento je medzi nimi.
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

mam original vistu.stiahne sa mi ten service pack cez windows update alebo to treba osobitne nainstalovat? :)
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Distribúcia medzi zákazníkov sa začne v marci.
Ešte sa nedá stiahnuť, ale nejaké alfa/beta/doma upravované verzie čo obsahujú sem-tam nejaký vírus a pod. sa dajú stiahnuť aj teraz.

Keď to vyjde oficiálne tak to stiahneš bud cez win-update alebo z micorosoft.com, ostatné sú webshit.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Oficialna RTM verzia rozoslana spolocnostiam sa uz da stiahnut, ale pre jednotlivych uzivatelov cez windows update alebo microsoft download bude pristupna az neskor.
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

este jedna blba otazka.To co je na torrentleechi pojde Home Premium cesku?
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Ja si počkám na verziu, kde bude sp1 integrované alebo na vlite kde sa to bude dať integrovať, po nainštalovaný plnej verzie to zabere príliš veľa miesta (zbytočne) a ešte to sp1 to bude obrovské. Na verzie upravené s vlite sa sp1 nedá nainštalovať a ja čínsky jazyk a podobné ázijské nepotrebujem aspoň mi ostane niekoľko gb miesta na užitočné veci. :D

Microsoft.Windows.Vista.SP1.Update.32Bit.RTM.Build.6001.18000.Read.NFO-nDn

je už asi rtm, konečná verzia.
mspeedo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Supersonic napísal:este jedna blba otazka.To co je na torrentleechi pojde Home Premium cesku?
Na SP1 pre slovensku a cesku verziu budes musiet pockat az do aprila tusim.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Je pekne ze ste pisali ze budu cracky, ja viem crack je alebo bude skoro na kazdy soft co sa predava. Ale ja som chcel vediet ci ten SP1 zvysuje ochranu pred kopirovanim a tak. Tak teraz viem ze niektore aktivatory zrusili a niektore nie, takze sa pokusili o zvysenie ochrany... Ale ako stale je im to prd platne, obide sa to tak ci tak...
Inac mam pristup k legalnu Viste, na moje meno atd, vsetko je licencovane, takze ja sa nebojim... :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

RA - plz aku to mas vistu.. lebo mam zakupenu retail verziu ultimate ale s mojim menom nic spolocne nema :) .. co si v ich programe MSA? asi ee

//tak ja som take casy ako student nezazil, aby som mohol vyuzivat MSDN :) .. co uz ta dnesna doba neprinasa hm hm...
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

No tak ja tom mam cez MSDN a tam musis zadat meno a potom na mail ti pride licencia. MSDN je cez skolu, MS ponuka studentom soft... A mam Buisness verziu. :D
Napísať odpoveď