Vláda navrhuje na každú činnosť samostatnú živnosť

Diskusie na politické témy...
ikovan
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ikovan »

mishenko napísal:Lenze to sme nevedeli, ze bude cena za jednu zivnost iba 100 Sk.
Ja na vladu nenadavam, ale obcas su same prekvapko. V kazdom pripade stale neviem ako to znizi byrokraciu, papierovacky ...
Ale ja sa tu nemienim hadat alebo pocuvat aky som ja volic smeru.. a ze to neni dobre pokial vy si to (vy = neznali) nenastudujete. Ja som to vedel od zaciatku .. ved presne ako kolega napisal .. predtym nez som sem napisal som sa pekne pozrel ako ten navrh komplexne vyzera.. a nesplechol som len preto aby som tu bil moj "svetonazor" cez vase malicke hlavicky.. no

a teraz opat nasadme podbradnicky a podme papat... mamka sa uz nebezpecne priblizuje s velkou lyzicou na ktorej sa nechutne trasie detska vyziva.. // na toto nereagujte pokial ste to nepochopili.. ostatnym tleskam
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Hehe, aky namysleny hajtriak. No a teraz este odpovedz na to, co som sa ta pytal v tom prispevku predtym a budeme sa o bavit o tych nezmysloch ohladne papierovaciek a byrokracie ...
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

mňa osobne najviac zaujíma ako to bude s vedením účtovníctva, a daň. priznaniami.
Ak budeš mať na každý predmet jeden ZL tak by si mal mať pridelené aj na každý list osobitne IČO a tým pádom aj DIČO. Nikde sa nehovorí ako bude toto vyriešené.
Osobne sa ma to nedotkne lebo už živnosť mám a tých pôvodných sa to nebude týkať, pretože zákon nemá retroaktívnu platnosť, ale len tak zo zvedavosti.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

vajda65 napísal:mňa osobne najviac zaujíma ako to bude s vedením účtovníctva, a daň. priznaniami.
Ak budeš mať na každý predmet jeden ZL tak by si mal mať pridelené aj na každý list osobitne IČO a tým pádom aj DIČO. Nikde sa nehovorí ako bude toto vyriešené.
no keby si dostal 5-10 kusov ico, tak by sa jeden zblaznil:) to uz by sme naozaj zacali podpisovat peticiu na premenovanie SR na Absurdistan. Tak blby snad nebudu.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

konkrétne o tomto sa nič nehovorí, keby to tak bolo tak podľa zákona o účte by si musel viesť osobitne aj účta čo by už bolo absolútne nemyslitelné. Je mi jasné že sa to bude pravdepodobne riešit cez nejaké prílohy, ale nikto o tomto oficiálne nič nepovedal, resp. som nič také nepostrehol.

Inak súhlas že su ľudia, ktorí tam majú aj 150 živností a nevyzerá to dobre, ale reálne 5-8 predmetov je väčšinou nutných k prevádzkovanie biznisu.
Napísať odpoveď