...ehm pardon nechal som sa uniest mikim
no je to postavene na ICAST serveri ktory je free, ten zabezpecuje konektivitu na stream, inak povedane frontend app...
samotne streaming sa deje cez winamp v ktorom si prehravam CD...
zo stranky http://www.oddsock.org/tools/oddcastv3/ som si stiahol DSP plugin do winamp a prepojil som vystup na icast server...
kodujem to v ogg vorbis formate pretoze je "skladnejsi" menej narocny na prenos (v porovnani s mp3, este by sa dalo vyhutat nieco s aac encodingom ale uz sa mi nexce
cele som to aj s recenziami mal precitane a nakjonfigurovane cca za 2-3 hodinky... teraz by som to spravil cca za 15 minut
jedine co na to potrebujete je verejna IP alebo router s napt-om... a mozete robit vlastny broadcast
ak by ste mali zaujem, ozvite sa mi mozem vam dat step by step instalaciu+konfig...
nabuduce si spravim online TV
ak by mal niekto zaujem participovat na tom, ozvite sa mi... filozofia je/bude ze si zaplatime server (nas vlastny v hostingu) na ktory sa bude stahovat filmy... a cez nejaku easy stranku budeme vote-ovat aky film si nechame streamovat najblizsich 24hodin
2 franky: keby som nexcel aby to ludia pocuvali, nespravim to public free
2 kinjeril: co take xces pocuvat? co ti to nepustim moj? ty ma len lub a ja ti spravim take vanoce...