Zobraziť témy bez odpovede | Zobraziť aktívne témy Aktuálny čas je 18 Dec 2017, 10:06



Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 34 ]  1, 2  Ďalšia

Choď na stránku
Vlastné Internetové Rádio
Hľadať:
Facebook Twitter Vybrali Sme  
 
Autor Správa
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.10.2005
Príspevky: 436
Karma: Level +1
Príspevok Vlastné Internetové Rádio
Ak chcete vysielať radio cez internet , tak potrebujete k tomu návod ktorý nájdete TU
http://vlastne-net-radio.webovastranka.cz/

A na tejto stránke budete vysielať http://radio.chemiraba.sk/

JE TO CELKOM ZDARMA


06 Aug 2006, 15:30
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.10.2005
Príspevky: 436
Karma: Level +1
Príspevok 
fuguje vam to?


21 Sep 2006, 14:36
Profil  ICQ  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 1.10.2004
Príspevky: 309
Karma: Level +1
Príspevok 
no idem skusit dam vam evdet ze ci to funguje a co a ako


kto chcete mozte pocuvat

http://radio.chemiraba.sk/radio.php?sci ... cport=8000

alebo


23 Sep 2006, 13:14
Profil  ICQ  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2006
Príspevky: 20
Karma: Level +1
Príspevok 
vie mi niekto poradit ktorym linkom zapnem to radio?


14 Okt 2006, 10:51
Profil  WWW
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2006
Príspevky: 20
Karma: Level +1
Príspevok 
potreboval by som vedet na akej stranke ho najdem ked som zaregistrovany


14 Okt 2006, 11:27
Profil  WWW
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.10.2006
Príspevky: 2
Karma: Neutrál
Príspevok 
hm a ked chcem niekomu dat adresu tak odkial si ju zisitm na ktorej ide to moje radio???


14 Okt 2006, 15:43
Profil  
Novice
Novice
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.10.2006
Príspevky: 2
Karma: Neutrál
Príspevok Re: Vlastné Internetové Rádio
http://radio.chemiraba.sk/
ide vam to normalne otvorit lebo mne nie


14 Okt 2006, 15:44
Profil  
Amateur
Amateur
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.5.2006
Príspevky: 20
Karma: Level +1
Príspevok 
kiblik121 píše:
hm a ked chcem niekomu dat adresu tak odkial si ju zisitm na ktorej ide to moje radio???
tak toto by som aj ja rad vedel


14 Okt 2006, 17:32
Profil  WWW
Addict
Addict
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 23.3.2005
Príspevky: 3403
Bydlisko: ZA <-> TN
Karma: Level +4
Príspevok 
kiblik121 píše:
hm a ked chcem niekomu dat adresu tak odkial si ju zisitm na ktorej ide to moje radio???
ja mam ShoutCAST (mozno u Icecast je to inak, neviem) a je to http://<moja IP, samozrejme vonkajsia>:<port zadany v nastaveni>/listen.pls


14 Okt 2006, 19:26
Profil  ICQ  YIM  Skype  Pokec  WWW
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.5.2006
Príspevky: 420
Bydlisko: Pezinok/www.tupac.cz
Karma: Level +2
Príspevok 
tu mate listen subor a chekujte moje radio hraje sa len Tupac
http://rapidshare.com/files/293979/odka ... o.pls.html :D


22 Okt 2006, 22:59
Profil  ICQ  WWW
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.12.2005
Príspevky: 3120
Bydlisko: Sladkovicovo
Karma: Level +4
Príspevok 
ako to vlasntne spojazdnim ?a by to slo po NETE ! :)
Edit :Tu to ide v pohode : http://radio.ipip.cz


23 Okt 2006, 14:32
Profil  ICQ  Pokec  Facebook  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.5.2006
Príspevky: 420
Bydlisko: Pezinok/www.tupac.cz
Karma: Level +2
Príspevok 
no jo tam to ide.. ale su mrte plne tie porty.. a tu nikdo nechodi tak možeš nejako tak použivat aj stale jeden port a nemusiš sa bat...že ti ho nekdo obsadi..


23 Okt 2006, 15:19
Profil  ICQ  WWW
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.12.2005
Príspevky: 3120
Bydlisko: Sladkovicovo
Karma: Level +4
Príspevok 
moji posluchaci mi vravia ze mi to ide potichu :(
ja mam taky pocit ze ten zvuk z repro ide to maiku a ten vysiela..
ale este vravia ze moj zvuk je pocut NICE. ale hudbu nie :(
tak co mam zle nastavene ?
:)


24 Okt 2006, 20:36
Profil  ICQ  Pokec  Facebook  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.5.2006
Príspevky: 420
Bydlisko: Pezinok/www.tupac.cz
Karma: Level +2
Príspevok 
R1k1nko píše:
moji posluchaci mi vravia ze mi to ide potichu :(
ja mam taky pocit ze ten zvuk z repro ide to maiku a ten vysiela..
ale este vravia ze moj zvuk je pocut NICE. ale hudbu nie :(
tak co mam zle nastavene ?
:)
fuu to ti neporadiim ja vysielam cez program jetcast podla mna určite lepšie ako cez winamp inač ked ma tak napadlo tak pozri si to nastavenie hlasitosti vo windowse aj v ovladači na zvuk :wink: :wink: večinou tam je problem lebo nekedy okna zaštrajkuju a hodia si svoju hlasitost.. a ked už sme pritom možem sa ta spytat kolko ludi ta počuvalo nazar?? lebo ten server na chemiraba by mal byt udajne na 40 posluchačov ale ja vysielam kvalitou 48kbps a už pri 8-9 ludoch to vykopava.. :? :roll:


26 Okt 2006, 16:19
Profil  ICQ  WWW
Darca
Darca
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 31.12.2005
Príspevky: 3120
Bydlisko: Sladkovicovo
Karma: Level +4
Príspevok 
no fungoval som asi 2 hod :) a mal som 5 ludi (moje maxi -zatial ) len staznosti bolo ze moj hlas ide a hudba je potichu :(


26 Okt 2006, 20:19
Profil  ICQ  Pokec  Facebook  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.5.2006
Príspevky: 420
Bydlisko: Pezinok/www.tupac.cz
Karma: Level +2
Príspevok 
no skus sa pohrat stym nastavenim zvuku vo win alebo v ovladači :D


26 Okt 2006, 20:51
Profil  ICQ  WWW
Guru
Guru
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.5.2005
Príspevky: 2810
Karma: Level +4
Príspevok 
skuste, ani neviem ci bezi... :D
ak budete xciet pustim vam to od zaciatku...

dnes: English is Easy Csaba is Dead

http://deblasco.no-ip.org:8000/stream.ogg.m3u :smt067

//edit: potrebujete ogg vorbis decoder :)


27 Okt 2006, 20:48
Profil  ICQ  
Moderátor
Moderátor
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 5.10.2005
Príspevky: 6799
Bydlisko: NR/ZA/DE
Karma: Level +6
Príspevok 
deblasco píše:
skuste, ani neviem ci bezi... :D
ak budete xciet pustim vam to od zaciatku...

dnes: English is Easy Csaba is Dead

http://deblasco.no-ip.org:8000/stream.ogg.m3u :smt067

//edit: potrebujete ogg vorbis decoder :)
Ako's to porobil? :) Ja by som mal toho viacej na vysielanie :)


27 Okt 2006, 21:38
Profil  
Medium Star
Medium Star
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.5.2006
Príspevky: 420
Bydlisko: Pezinok/www.tupac.cz
Karma: Level +2
Príspevok 
kuaa :evil: :evil: kdo vysiela na radio.chemiraba na porte 8030 ja tam vysielam pravidelne a nejaky ...... sa tam neska nasral a vysiela už pol dna a nikdo ho za ten čas ani nepočuva... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: šak su tam aj ine volne porty prečo zrovna na ten kde som ja :evil: :evil:


27 Okt 2006, 21:42
Profil  ICQ  WWW
King
King
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 4.1.2005
Príspevky: 1839
Karma: Level +2
Príspevok 
kinjeril píše:
Ako's to porobil? :) Ja by som mal toho viacej na vysielanie :)
klasika.. myslim ze sa to vola dajak nulsoft streamer.. nefim presne ale to ze jak spravil tú doménu to viem.. ja som na svojom pc cez no-ip.org rozchodil aj wow server.

Doplnene:
po menšom šmejdení po deblascovom "servry" som zistil že to fachčí na
http://www.icecast.org/ inač dúfam že ti deblasco envadí že si ten ogg sťahujem..?
inak na tej stránke som si ešte všimol list s podobnými podcast programmy http://www.icecast.org/3rdparty.php


27 Okt 2006, 23:13
Profil  
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 34 ]  1, 2  Ďalšia

Choď na stránku


Kto je on-line 
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 0 hostia

Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Hľadať:
Skočiť na:  

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group. © Hojko 2004-2016
[ Time : 0.116s | 14 Queries | GZIP : On ]